Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Και φυσικά βιάζονται για το Σκοπιανό.

Παρόλο που το ζήτημα του ονοματολογικού δεν συζητήθηκε στο τετ α τετ των δύο ανδρών, ο κ. Κοτζιάς είπε πως το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε τις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν ασκείται καμία πίεση στη Ελλάδα, καθώς η χώρα μας διαθέτει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

«Όπως είναι φανερό στο ονοματολογικό εμείς υποστηρίζουμε την ανάγκη να υιοθετήσουμε μια από τις ονομασίες που έχει προτείνει ο κ. Νίμιτς και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδίου φιλικής συνεργασίας στο μέλλον με αυτή την χώρα με το νέο της όνομα. Κανένας δεν μας προτρέπει για τίποτα διότι η Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αυτό το θέμα και όλοι παρακολουθούν με θετικό τρόπο πως μια χώρα με ενεργή εξωτερική πολιτική προωθεί τις λύσεις».

Το Μακεδονικό "Ζήτημα" έφερε στην εξουσία 
τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για λόγους, οι οποίοι άπτονται της "οικονομίας" του κειμένου, δεν θα εξηγήσουμε εδώ τον λόγο που το Μακεδονικό "Ζήτημα" είναι τόσο σημαντικό για τη σιωνιστική ατζέντα. Θα περιοριστούμε στο να πούμε ότι το "ζήτημα" αυτό ήταν εκείνο, το οποίο έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Σε άλλα κείμενα υπάρχουν οι εξηγήσεις που δίνουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Στο κείμενο αυτό - και απλά για τη "ροή" του - θα περιοριστούμε σε μια απλή και μόνον παράθεση των ονομάτων των σιωνιστών πρωταγωνιστών τού "ζητήματος" και αυτό από μόνο του αποτελεί μια "έμμεση" αποδεικτική εξήγηση.
Η σημαντικότητα λοιπόν αυτού του "ζητήματος" για τους Εβραίους αποδεικνύεται εμμέσως από το μεγάλο τους ενδιαφέρον σε όλες τις φάσεις τής εξέλιξής του. Οι πρωταγωνιστές τού Μακεδονικού "Ζητήματος" είναι όλοι τους σιωνιστές Εβραίοι ...Στην κυριολεξία το ελέγχουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια,που, ως αρχηγός τού "ελληνικού" ΚΚΕ, πρώτος απ' όλους αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου "μακεδονικού" λαού. Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος "εφεύρε" τη "Μακεδονία" μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο. Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει "ζωντανό" μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της "no name" επαρχίας των Σκοπίων. Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το "no name" κράτος το όνομα της Μακεδονίας. Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων. Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των "Μακεδόνων".
Η ρύθμιση του Μακεδονικού "Ζητήματος" έφερε τους σκληρούς κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τής Ελλάδας. Αυτή η εξέλιξη αποτελούσε σχεδόν "μονόδρομο" για τους σιωνιστές. Ένας "ξεδοντιασμένος" και τελειωμένος δικομματισμός δεν θα μπορούσε μετά την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας να δρομολογήσει μια επιπλέον εθνική προδοσία. Οι Έλληνες μπορεί να παγιδεύτηκαν στο οικονομικό ζήτημα και να μην αντέδρασαν στα Μνημόνια, αλλά στο Μακεδονικό "Ζήτημα" τα πράγματα άλλαζαν άρδην. Εκεί τα πράγματα ήταν απλά και η κοινωνία εύκολα θα έστηνε "μέτωπο" εναντίον των προδοτών. Τότε αποφασίστηκε από τους σιωνιστές να χρησιμοποιήσουν το καλό τους το "χαρτί" στην Ελλάδα. Τι εννοούμε καλό "χαρτί"; ...Αυτό, το οποίο δεν φαίνεται ...Αυτό, το οποίο χρησιμοποιούν για όλες τις δύσκολες και βρόμικες δουλειές, χωρίς να το φθείρουν.
Το ΚΚΕ, για παράδειγμα, είναι ένα δυνατό "χαρτί" για το σύστημα, αλλά δεν είναι το καλό του. Μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, αλλά δεν μπορεί να αναλάβει αυτόνομη δράση, ώστε, αναλαμβάνοντας το ίδιο την εξουσία, να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, εφόσον δεν έχει ενδοιασμούς. Είναι "σεσημασμένος" πολιτικός "κακοποιός" και ως εκ τούτου τραβάει πολύ την προσοχή τού κόσμου σε έναν σχεδιασμό στον οποίο οι πρωταγωνιστές δεν πρέπει να έχουν ορατές "αδυναμίες". Επιπλέον, δεν είναι και τόσο δυνατό όσο θα απαιτούνταν, ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, η "εικόνα" τού πανίσχυρου κομμουνιστικού συστήματος είναι προϊόν προπαγάνδας. Οτιδήποτε μπορεί ν' αποκαλύψει την αντεθνική του δράση, μπορεί να το καταστρέψει μέσα σε μία στιγμή, εφόσον ο κόσμος πραγματικά το μισεί.
Το ΚΚΕ, δηλαδή, λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ένας έξυπνος πολιτικός σχεδιασμός, ο οποίος το απαλλάσσει από τη μεγάλη "πίεση". Λειτουργεί σαν ένας πολιτικός "κακοποιός", ο οποίος έχει παραδεχθεί τα εγκλήματά του - για να μην έχει αντιδράσεις - και έχει αποδεχθεί περιοριστικούς όρους, οι οποίοι θα ήταν "εξωφρενικοί" για οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Οι "τσαμπουκάδες" και οι "επαναστάτες" τού ΚΚΕ έχουν υπογράψει "υποταγή" και έχουν δεχθεί όρους, τους οποίους δεν θα τους δεχόταν ούτε το κόμμα τού Βεργή ...Όρους, οι οποίοι το αποκλείουν από την εξουσία, αλλά ταυτόχρονα το βαστάνε στη Βουλή και στα κονδύλιά της, και άρα και στην εξουσία.
Αν όμως το "χαρτί" τού πιστού και υπάκουου ΚΚΕ δεν είναι το καλό "χαρτί" των σιωνιστών, τότε ποιο είναι αυτό; Το καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.

Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

Σχετική εικόνα
Αυτό και έγινε, όπως κι αν αυτό συνέβη. Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.
Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://meaculpa.gr/constantinos-bogdanos/4815-tsipras-kai-ilinten-den-einai-asxetos-einai-knitis-kai-tha-to-plirosei

Ανώνυμος είπε...

Η μονη αποδεκτή ονομασία είναι Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας και συνθετικά της Γιουγκοσλαβίας. Αφού αυτό είναι οι άνθρωποι πως να το κάνουμε. Νότιοι Σλάβοι= Γιουγκο Σλαβοι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ" ΒΑΣΙΛΙΑ


Ενεργειακοί Πόροι - ΑΟΖ και Γεωπολιτική

https://www.youtube.com/watch?v=JlpcPCWrwgY


ΗΞΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΑ
ΔΙΑΒΑΖΑ ΩΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ.
ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΕΙ ΑΟΖ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ


Και τώρα «κοιμάται» ένας πολιτικός ηγέτης δεν το ξέρουμε ποιος είναι.
Είναι πάντως φίλος του ΘΕΟΥ είναι ΑΓΙΟΣ άνθρωπος.
Πάντως είναι πολιτικός ηγέτης, αυτός θα αναλάβει την ηγεσία κατά εντολή του ΘΕΟΥ, του Αγγέλου.
Τότε η γη θα ανοίξει τους θησαυρούς της και οι πτωχοί θα γίνουν ζάμπλουτοι.

ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΡΥΒΕΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ;


– Πόσο κοντά βλέπεται Γέροντα να είναι;
– Την ακρίβεια του χρόνου κόρη μου ο ΘΕΟΣ πότε δεν μας την δίνει, τα σημεία των καιρών μαρτυρούν και οι Χρησμοί των Πατέρων μας.

Σας είπα τώρα:Θα γίνει Πολιτειακή ανωμαλία


ΑΝ "ΔΙΑΒΑΖΩ" ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Υ.Γ.:There's a storm coming!


Ανώνυμος είπε...


There's a storm coming!
είσαι θεούσα?
Εδω ενας επιστημονας σου εξηγει τα παντα με αποδειξεις και συ σαν κλασικος μ@λ@κας εχεις μπερδεψει το μ@νι με το ραβανι ποιες προφητειες ρε μ@λ@κα?
Ακομα με προφητειες ζεις?

Ανώνυμος είπε...

23 Μαΐου 2018 - 1:19 π.μ. ετοιμάσου! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑΚΙ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΑ 1967 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ

Υ.Γ.:There's a storm coming!