Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

Τα καλύτερα μυαλά μας τα στέλνουμε Μύκονοοοοοοοοοοο | Luben TVΑυτή είναι η apolitik γενιά του 50-50, του Ευτυχισμένοι Μαζί, του Άκρως Οικογενειακών. Φανταστείτε πως θα είναι η γενιά του Survivor, του Power of Love και του Game ot Love...υπάρχει  πάτος ακόμη!

Από την άλλη αν βάλουμε και τους λαίμαργους, λοβοτομημένους και κομπλεξικούς αριστεριστές με την δεξιά τσέπη, αναρωτιέσαι για τι είδους μυαλά μιλάμε...αν προσθέσουμε τους οικολόγους, τους Vegans, τους φιλόζωους, τους οπαδούς ομάδων...θα χαζέψουμε. Θα τον κάψουμε τον εγκέφαλο....Νομίζεις ότι χώθηκες σε  κάποια αίρεση. Νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κληρονομικά κουσούρια. Ποτέ άλλοτε ο Ελληνισμός δεν είχε φτάσει σε τέτοιο τραγικό χάλι. 

Να σου ξεπουλάνε την Μακεδονία, την ίδια σου την χώρα, να σε κοροιδέυουν με part time δουλειές, να μην βλέπεις μέλλον και εσύ να ζεις κάπου αλλού......

Κάτι ατσούμπαλους μαλάκες με Tattoo συναντάς σήμερα στην Ελλάδα που τους δουλεύουν κάτι ατσούμπαλοι πολιτικάντιδες για ψήφο και για πάρτι σε κανένα Monaco με πολύ φόρμουλα 1..Κάτι υστερικές γυναικούλες που έχουν όνειρό ζωής μια τσάντα Louis Vuitton...μια φωτογραφία....μια δεξίωση...μια γιορτή....ψωνισμένα σούργελα μιας διαλυμένης χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η χωρα ειναι νεκρη εδω και χρονια αλλο αν δεν θελουμε να το πουμε