Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Notis Sfakianakis në Tiranë: Nuk i kam ofenduar kurrë shqiptarëtΈτσι είναι αυτά τα πράγματα....Τώρα δεν χαιρετάμε "ειρωνικά" Ναζιστικά. Τώρα που λερώθηκαν οι Έλληνες με την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει λόγος...Τώρα είναι θέμα καριέρας...και οι Έλληνες είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!!


Τώρα, που "έδεσαν" την Ελλάδα στη σκλαβιά του Μνημονίου και των αιωνίων χρεών - τα οποία ποτέ δεν θα μειώνονται - φοβούνται την αντίδρασή της ...Φοβούνται μια ηρωική της έξοδο ...Φοβούνται μια κατάσταση, όπου η απελπισία της θα δράσει εις βάρος της λογικής - και άρα και των απειλών—. Όμως, δεν φοβούνται μόνον την Ελλάδα ...Φοβούνται και τους άλλους. Φοβούνται την Ελλάδα και τους άλλους όπως τους φοβόντουσαν και μετά το 1945, όπου δεν γνώριζαν εάν θα αποδέχονταν οι λαοί και τα κράτη τις αποφάσεις των αθλίων της Γιάλτας.
Αποτέλεσμα εικόνας για σφακιανακης ναζιΠώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα; Με τον ίδιο τρόπο. Πάλι θα πάρουν τον αδύναμο και θα τον τιμωρήσουν παραδειγματικά, για να συνετιστούν οι υπόλοιποι. Μια σκληρή τιμωρία της αδύναμης Ελλάδας θα συνετίσει την Ιταλία ή την Ισπανία για παράδειγμα. Γι' αυτόν τον λόγο όλο τους το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ελλάδα. Θέλουν να την φτάσουν στα άκρα. Στα απώτατα άκρα, που μπορεί να φτάσει μια ανθρώπινη κοινωνία. Γιατί; Γιατί, αν δεν αντιδράσει, θα τη χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και αν αντιδράσει θα την τιμωρήσουν τόσο σκληρά, ώστε να τη χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Η μόνη διαφορά με την προηγούμενη κατάσταση είναι ότι το δηλητηριώδες "αντίδοτο" που χρησιμοποιούν δεν έχει την ίδια ισχύ με το αυθεντικό "δηλητήριο". Πιο πολύ δηλαδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι ψυχολογίας, παρά με πραγματική απειλή. Πιο πολύ μας απειλούν με έναν εμφύλιο, τον οποίο ο "ναζισμός" δεν μπορεί να προκαλέσει, παρά με οτιδήποτε άλλο. Όμως, διαφορετικά δεν είναι μόνον τα μέσα τους ...Διαφορετικές είναι και οι εποχές. Ο Εμφύλιος, όταν έγινε, η εποχή ήταν διαφορετική. Ο λαός ήταν οπλισμένος και σε μεγάλο βαθμό εξοικειωμένος και με τον θάνατο και με την αιματηρή σύγκρουση. Σήμερα τίποτε από αυτά τα δύο θεμελιώδη δεδομένα του Εμφυλίου δεν ισχύουν.
Όσοι δηλαδή "φοβούνται" για εμφύλιους, δίνουν "παράσταση" που την πληρώνουν τα αφεντικά τους. Αν προσέξει κάποιος όλους εκείνους, οι οποίοι ανησυχούν για τον εμφύλιο, είναι όλοι τους οπαδοί των Μνημονίων. Αυτοί χρησιμοποιούν τον εμφύλιο ως φόβητρο και όχι επειδή τον θεωρούν πιθανό. Έχουν ανάγκη να πείσουν τον κόσμο να φοβάται τον εμφύλιο, γιατί από τον φόβο αυτόν εξαρτάται και η δική τους επιβίωση. Στην πραγματικότητα θέλουν τη γενική απαίτηση του λαού για τιμωρία των προδοτών να την εμφανίσουν σαν βίαιη προδιάθεση ενός μέρους της κοινωνίας εις βάρος ενός άλλου.
Οι ίδιοι δηλαδή οι εγκληματίες δεν είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά, επειδή είναι καμπόσοι, παριστάνουν μια άλλη κοινωνική "μερίδα". Όποιος δηλαδή θέλει να τιμωρηθούν οι Σημίτηδες, οι Σαμαράδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες, οι Βενιζέλοι, οι Πρωτοπαπάδες και οι Γιανίτσηδες, δεν είναι ένας απλός εξοργισμένος πολίτης, που αισθάνεται ότι τον πρόδωσαν οι δωσίλογοι, αλλά ένας "φασίστας", που θέλει να κάνει εμφύλιο, εφόσον θέλει να κρεμάσει τους "ηγέτες" του δημοκρατικού "τόξου".
Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακοσΜόνοι τους δηλαδή οι πολυεκατομμυριούχοι "δημοκράτες" χωρίζουν τον λαό στα δύο και παίρνουν αυθαίρετα για λογαριασμό τους το ένα "μέρος" του. Κάποιο "μέρος" του, εφόσον κατά την άποψή τους "βρέχει" ...Δεν τους "φτύνουν". Όλοι οι πολίτες θέλουν να τιμωρηθεί το πολιτικό προσωπικό της Μεταπολίτευσης, γιατί αυτό το προσωπικό το βλέπει ως καταστροφείς της δημοκρατίας και της πατρίδας ...Το προσωπικό, το οποίο πρόσφατα μαζεύτηκε σε ένα θέατρο και προσπάθησε να πείσει τον λαό ότι έγινε "σεισμός" από τη λατρεία του κόσμου.
Κατά την άποψη λοιπόν αυτών των "λατρεμένων" του λαού, όποιος πολίτης βλέπει και σιχαίνεται τη συμμορία του Ακροπόλ και θέλει να την δει να τιμωρείται, είναι "φασίστας" ...Ένας "φασίστας", που στην "πραγματικότητα" θέλει να πάρει τα όπλα, για να επιβάλει τη "φασιστική" του άποψη πάνω στους "αθώους" και άρα και να συγκρουστεί με τα "εκατομμύρια" των οπαδών τους ...Να συγκρουστεί με τα "εκατομμύρια" των Ελλήνων που "λατρεύουν" τον Σημίτη, τον Πρωτόπαπα, τον Γιανίτση και τον Μπίστη ...Άνθρωπο να χαιρετήσουν δεν βρίσκουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι μισοί Έλληνες είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα για να τους υπερασπιστούν. Για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να μας πείσουν, εφόσον είναι βέβαιον ότι εκατομμύρια Ελλήνων είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα για να τους εκτελέσουν.
Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι στην κυριολεξία τα παιδιά των δωσίλογων της γερμανικής Κατοχής και τα παιδιά των σταλινικών του Ζαχαριάδη παίζουν το παιχνίδι που κάποτε έπαιξαν και οι γονείς τους. Αναζητούν ένα "φάντασμα" να απειλεί τον λαό, ώστε να βγουν να τον υπερασπιστούν. Προσπαθούν να "στήσουν" ένα νέο "φάντασμα", για να βρουν έναν ρόλο ...Έναν πολυπόθητο ρόλο, ο οποίος θα τους δώσει ελπίδα επιβίωσης σε ένα κράτος μέσα στο οποίο δεν μπορούν πλέον να περιφέρονται χωρίς φόβο ...Με λιγότερους σωματοφύλακες περιφέρονταν οι δωσίλογοι επί γερμανικής κατοχής από όσους χρησιμοποιούν οι σημερινοί ...Περισσότερους αστυνομικούς έχει στη "δούλεψή" του ο Σημίτης, παρά μια επαρχιακή πόλη.
Όλοι αυτοί οι πολίτες του "κόσμου" είναι που εκτελούν τις παραγγελίες των ισχυρών της Νέας Τάξης. Αυτοί έχουν αναλάβει να προστατεύσουν τα συμφέροντα των αφεντικών από τους Έλληνες, οι οποίοι πραγματικά τα απειλούν. Αυτοί έχουν αναλάβει να εμφανίσουν σαν "απειλές" των αφεντικών τους προβοκάτορες, τους οποίους οι ίδιοι διαφημίζουν σαν "αντιδραστικούς". Το ίδιο κόλπο με τους κομμουνιστές της μεταπολεμικής εποχής. Τώρα δεν είναι οι κομμουνιστές οι πεμπτοφαλαγγίτες ...Τώρα είναι οι ναζιστές αυτοί, που απειλούν τους δημοκράτες πολίτες.
Τώρα έχουν αλλάξει και τα tag της εποχής. Τώρα δεν τους απειλεί ο "κομμουνιστής", ο οποίος ζητάει "δικαιώματα" ή "ελευθερίες" ή απειλεί με "επαναστάσεις" ...Τώρα τους απειλεί ο εθνικιστής, ο οποίος συγκινείται με τη σημαία της πατρίδας του ...Αυτός, ο οποίος αισθάνεται πατριώτης και θέλει ελεύθερη την πατρίδα του ...Αυτός, ο οποίος καταγγέλλει τη λεηλασία της πατρίδας του. Αυτά έγιναν τώρα το "πακέτο", που θα το αποδώσουν στο "φάντασμα". Πριν λοιπόν οι πραγματικοί πατριώτες βγουν απειλητικοί στους δρόμους και διεκδικήσουν την εξουσία, φρόντισαν να "κατασκευάσουν" οι ίδιοι τους δικούς τους "εθνικιστές".
Τους "εθνικιστές", οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και ναζιστές. Τους Έλληνες "εθνικιστές", οι οποίοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο - εκτός κι αν μιλάμε για το σύνδρομο της Στοκχόλμης - είναι "ερωτευμένοι" με τον παλιό κατακτητή και φονιά των Ελλήνων Χίτλερ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για ταυτίσεις εννοιών απολύτως εχθρικών μεταξύ τους. Η αγάπη για την πατρίδα ή το έθνος ή την εθνική κυριαρχία θα αποδοθούν στο "φάντασμα" του ναζισμού. Γιατί; Για να απομονώσουν και στη συνέχεια να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Ο πραγματικός πατριώτης τώρα θα εμφανίζεται σαν "κρυπτοναζιστής" και αυτοί, οι οποίοι θα εκφράζουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό του, θα αντιμετωπίζονται σαν "πέμπτη φάλαγγα". Σαν "πατριώτης" θα εμφανίζεται ο καραγκιόζης νεάντερταλ, που χαιρετά ναζιστικά τον νεόκοπο Φύρερ. Όπως κάποτε εμφανιζόταν σαν "δημοκράτης" ο φασίστας ο κουτβής, που υποτασσόταν στον Ζαχαριάδη.
Αποτέλεσμα εικόνας για σφακιανακης ναζιΌλα αυτά θα τα εξασφαλίσουν με τη Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες τώρα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα σώσουν τους σημερινούς δωσίλογους. Αυτοί θα γίνουν οι "χρήσιμοι" χαφιέδες, που θα κονομήσουν. Οι χρυσαυγίτες θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα χαφιεδίζουν στην Ασφάλεια του Κολεγιόπαιδα Δένδια τους πραγματικούς πατριώτες, προκειμένου να απολαμβάνουν τα όσα απολαμβάνουν ...Θα χαφιεδίζουν στον δικηγόρο του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα ποιοι είναι αντισιωνιστές και αμφισβητούν τον νέο αντιτρομοκρατικό νόμο ...Θα χαφιεδίζουν στον "μάντη" Δένδια, που "κατάλαβε" αμέσως ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο ήταν πράξη αντεκδίκησης των "Αριστερών" για τη δολοφονία του Φύσσα.
Εδώ εύλογα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα των όσων λέμε. Αφού τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, τότε γιατί την "διαλύουν"; Γιατί την χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση και την έβαλαν σε περιπέτειες; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Τη "διαλύουν", γιατί αυτό προβλέπεται στη δεύτερη φάση ...Τη "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Τη "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον.
Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε. Από αυτό το σημείο και πέρα η νομιμότητα μόνον ζημιά θα τους προσφέρει. Επιβεβαιώνεται αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο. Ακολουθείται πανομοιότυπη τακτική με αυτήν που ακολουθήθηκε με το ΚΚΕ. Ελλείψει "δηλητηρίου", χρησιμοποιούν για τον ίδιο στόχο το δηλητηριώδες "αντίδοτο". Ελλείψει αυθεντικού "φαντάσματος", θα χρησιμοποιήσουν ό,τι υπάρχει πιο "πρόχειρο" και είναι η προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή των αφελών οπαδών.

Αυτό είναι το σενάριο της επόμενης ημέρας. Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος της Χρυσής Αυγής ...Ο ρόλος εκείνος, που θεωρούμε βέβαιον ότι ο εκλεκτός τού δικτάτορα-πράκτορα της CIA ήδη έχει συμφωνήσει με τους Αμερικανούς και τους άλλους "δανειστές" μας. Πιστεύουμε ότι ο έγκλειστος στις φυλακές Μιχαλολιάκος - που κατά πάσα πιθανότητα συγγράφει τον "Αγώνα" του - έχει συμφωνήσει με τα "αφεντικά" για τον καινούργιο του ρόλο. Ποιος θα είναι αυτός; ...Ο ρόλος του "Ζαχαριάδη" ...Ο ρόλος του παράνομου αρχηγού ενός παράνομου κόμματος.
 Με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής θα θέσουν την Ελλάδα υπό την ομηρία τους και τον ωμό εκβιασμό τους. Χάρη σε αυτήν θα εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως. Θα το κάνουν εύκολα, εφόσον χάρη στα "μαχαίρια" και τους χαιρετισμούς του Μιχαλολιάκου μπορούν να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική....
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/12/to-fantasma-pano-apo-ton-planiti.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: