Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018

O ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Ό,τι καλό πηγαίνει να "γεννήσει" η ελληνική κοινωνία πηγαίνουν και το "εκτελούν" πολύ πριν εκείνο γίνει γνωστό σ' αυτήν και τους απειλήσει ...Είναι τα μάτια και τα αυτιά τού βενιζελικού παρακράτους, του ΚΚΕ και των σιωνιστών.

Η φονική "μηχανή" τού ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πολιτικός υπόκοσμος του ΚΚΕ και το 

Μακεδονικό "Ζήτημα".
Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ή ΚΚΕ Εσωτερικού είναι η φυσική συνέπεια μιας εσκεμμένης "δυσλειτουργίας" ...Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τη φουλ λειτουργία μιας "αντλίας", η οποία δεν είχε στόχο άντλησης ...Της "δυσλειτουργίας" αυτής, η οποία προέκυπτε από τον κλειστό" σχεδιασμό τής ολιγομελούς συμμορίας τού ΚΚΕ και της εξειδίκευσής του στο μεγάλης κλίμακας "ψάρεμα" των νέων, είτε ως ΚΝΕ είτε ως Πανσπουδαστική. Λογικό είναι να εμφανίζεται το "πρόβλημα" αυτό, όταν η "αντλία" τραβάει περισσότερο "νερό" απ' αυτό που θέλει και μπορεί η ίδια να κρατήσει στη "δεξαμενή" της. Ειδικά μετά τη σιωνιστική υπερπαραγωγή τού "Πολυτεχνείου" και την "αγιοποίηση" των "αριστερών "ηρώων", είχαμε "έκρηξη" αυτής της "άντλησης" και άρα έπρεπε να υπάρχει μια οργανωμένη "παροχέτευση".
Οι χοντροκέφαλοι "Τσουμάκες" ή "Βερναρδάκηδες" συνέρρεαν απ' όλη την επικράτεια, προκειμένου με μερικές "πορδές" να βαπτιστούν "ήρωες" και να πάρουν μέρος στο βόλεμα. Όλη αυτή η "παραγωγή" δεν μπορούσε να εγκλωβιστεί στο στενά δογματικό ΚΚΕ των συγγενών, φίλων και εγκληματιών. Αυτό συνέβαινε, γιατί από τη μία πλευρά θα απειλούσε τη λειτουργία τού ίδιου του ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά θα απειλούσε ολόκληρο τον μεταπολιτευτικό πολιτικό σχεδιασμό. Έπρεπε επίσης η "αντλία" να παραμένει σκληρή και σταθερή και ταυτόχρονα η "άντληση" να γίνεται με τους γρήγορους ρυθμούς που βόλευαν την προπαγάνδα, προκειμένου να τρομοκρατείται η κοινωνία με τους "πολλούς" κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα, ό,τι προέκυπτε ως "παραγωγή", έπρεπε κάπου να "διοχετευτεί" κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης.
Έπρεπε αυτοί, οι οποίοι "λερώνονταν" στα Πανεπιστήμια και επέλεγαν να παραμείνουν "βρόμικοι", κάπου να "αποθηκευτούν" και βεβαίως να βολευτούν. Έπρεπε να τους δοθεί ένας ανοικτός πολιτικός "ορίζοντας", εφόσον το ΚΚΕ των γέρων και των "δεινοσαύρων" τού Εμφυλίου δεν θα μπορούσε ν' αντέξει ούτε τους ίδιους ούτε τις "αναθεωρητικές" τους ιδέες, καθώς αυτοί εκπαιδεύονταν στην άσκηση της εξουσίας και ταυτόχρονα το ΚΚΕ είχε περιορισμούς στο θέμα αυτό. Από αυτήν την ιδιομορφία ξεκινάνε όλα τα "ανάποδα" για το ΚΚΕ. Από τη στιγμή που με τη δική του υπογραφή έχει αποδεχθεί περιορισμούς στην "ανάπτυξή" του, έπρεπε αυτό - με τη συνεχή αύξηση του "πληθυσμού" του - κάπως να τακτοποιηθεί. Η λύση βρέθηκε και ήταν απλή. Οι νέοι κομμουνιστές, οι οποίοι εντασσόταν στις "τάξεις" του - και φυσιολογικά θα έπρεπε να γίνουν τα νέα "κλαδιά" τού "δένδρου" - , λόγω των απαγορεύσεων, έγιναν "ρίζες".
Τότε "εφευρέθηκε" το ΚΚΕ-εσωτερικού. Τι είναι αυτό; ...Η πίσω "αυλή" τού ΚΚΕ ...Η "αποθήκη" του ...Το "φίλτρο", όπου παραμένουν τα μολυσμένα "ύδατα" που δημιουργεί η "αντλία" τού ΚΚΕ, εξαιτίας τής συνεχούς λειτουργίας της. Εκεί όπου πηγαίνουν όλα τα στελέχη, τα οποία δεν "χωράνε" στον έτσι κι αλλιώς στενό" κομματικό μηχανισμό τού ΚΚΕ. Το πλεονέκτημά του και η επικινδυνότητά του έγκειται στο γεγονός ότι, ενώ αποτελεί ένα πραγματικό "μαγαζί" τού ΚΚΕ, δεν το χαρακτήριζε κι ούτε το περιόριζε καμία "αγκύλωσή" του. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά τού ΚΚΕ, αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά του...
...Ως δια "μαγείας" ήταν εκείνο το μέρος τού ΚΚΕ, το οποίο είχε "αυτοσυγχωρεθεί" για όλα τα εγκλήματα τού κομμουνισμού και είχε αναλάβει να γίνει τιμητής των πάντων. Εντελώς αυθαίρετα δεν το αφορούσε τίποτε απ' όλα όσα κατά καιρούς λέγονταν εις βάρος τού κομμουνισμού γενικά και εις βάρος των κομμουνιστών Ελλήνων ειδικά. Δεν δεσμευόταν από καμία "υπογραφή" υποτέλειας κι ούτε "νόθευε" τον γενικό σχεδιασμό τής Μεταπολίτευσης, ο οποίος θέλει το Κομμουνιστικό Κόμμα "ατόφιο" ...Αριστεροί "πολυτελείας" στην κυριολεξία ...Κομμουνιστές μόνον σ' ό,τι βόλευε και τους βοηθούσε στην εικόνα τους. Όμως, η αλήθεια που το αφορούσε ήταν πάντα μία και μόνη: ...ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε "αριστεροί" ούτε light κομμουνιστές ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ...Προέρχονται από τη "μήτρα" τού ΚΚΕ. Είναι μέλη τού ΚΚΕ-εσωτερικού όπως κι αν έχουν επιλέξει - είτε για λόγους άμυνας είτε για λόγους πολιτικού marketing - να ονομάζονται.
"Αριστεροί" θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνθρωποι δημοκράτες, οι οποίοι έχουν μια μεγαλύτερη "ευαισθησία" σε κάποια κοινωνικά θέματα και βρίσκονται στον αντίποδα των δημοκρατικών Δεξιών, οι οποίοι έχουν μια αντίστοιχη αυξημένη "ευαισθησία" σε θέματα εθνικά, θρησκευτικά κλπ.. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι Αριστεροί, γιατί είναι κομμουνιστές και δεν υπάρχουν light κομουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και "ολίγον έγκυες" γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, προερχόμενοι μέσα από τα "σπλάχνα" τού ΚΚΕ. Είναι φασίστες, όπως συμβαίνει με όλα τα μέλη τέτοιων δογματικών οργανώσεων. Έχουν σχέση με τους Αριστερούς όση σχέση έχουν με τους Δεξιούς οι φασίστες Ναζιστές. Απλά, λόγω προπαγάνδας, οι ενοχικοί και "ανοχικοί" Αριστεροί τούς επιτρέπουν να "κρύβονται" στις τάξεις τους, ενώ οι Δεξιοί αντιδρούν όταν προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και οι ΝΑΖΙ. Με λίγα λόγια οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν τους Αριστερούς για να φαίνονται "πολλοί".
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ως γνήσιοι κομμουνιστές, είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είναι βασισμένος πάνω στο ΚΚΕ. Από το ΚΚΕ έφυγαν και φεύγουν όχι για λόγους ιδεολογίας, αλλά για να βολευτούν σε μεγαλύτερους μηχανισμούς. Ποιος είναι ο ρόλος τού κόμματός τους; ...Το ΚΚΕ-εσωτερικού είναι στην πραγματικότητα το distributor του κομμουνισμού στην κοινωνία ...Ο "διανομέας", στα απλά ελληνικά. Η "παραγωγή" κομμουνιστών στα Πανεπιστήμια γίνεται μέσω ενός ατόφιου κομμουνιστικού κόμματος, όπως είναι το ΚΚΕ και από εκεί, μέσω ΣΥΡΙΖΑ, διανέμονται οι κομμουνιστές σε όλους τους κοινωνικούς "μηχανισμούς". Όλοι δηλαδή οι κομμουνιστές έχουν το pedigree της "επίσημης" ΚΝΕ ή της Πανσπουδαστικής και από εκεί αρχίζουν και "διανέμονται" στα όποια πόστα έχει ανάγκη το κράτος και το παρακράτος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Πρόεδρος του Συνασπισμού υπήρξε η βασική πρωταγωνιστής τού Πολυτεχνείου, η Δαμανάκη.
Από εκεί - με το "πιστοποιητικό" αυθεντικότητας και με τις "ευλογίες" των σιωνιστών χρηματοδοτών τού ΚΚΕ - μοιράζονται στον χώρο μέσω των "συνιστωσών" τού κόμματος. Με αυτό το "πιστοποιητικό" και με τις συστάσεις τού τοπικού Αστυνομικού Τμήματος μπορούν όλοι αυτοί να πραγματοποιούν "ηρωικές" δράσεις, οι οποίες είναι απαγορευμένες για όλους τους υπόλοιπους πολίτες ...Οι μόνοι που μπορούν να πετάνε πέτρες στην Αστυνομία, χωρίς να φοβούνται, γιατί έχουν την άδειά της. Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες μπορεί να μπλέξουν για μια ζωή ακόμα κι αν κοιτάξουν στραβά έναν αστυνομικό. Αυτοί οι "τζάμπα μάγκες" συνθέτουν τις "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Αυτές οι "συνιστώσες" είναι που επιτρέπουν στους κομμουνιστές να "μολύνουν" το σύνολο της κοινωνικής δραστηριότητας. Μιλάμε για "συνιστώσες", οι οποίες φτάνουν μέχρι τα "βάθη" τού κοινωνικού "πάτου". Μιλάμε για "συνιστώσες", οι οποίες αγγίζουν τα όρια τού πολιτικού εγκλήματος και άρα μιλάμε για μια μυστική "κοινωνία" πολιτικού υπόκοσμου...
...Ενός υπόκοσμου πολύ επικίνδυνου για την ίδια τη Δημοκρατία, εφόσον αυτοί αναλαμβάνουν την πιο βρόμικη δουλειά των μεγάλων "αφεντικών", που είναι οι χρηματοδότες τους, και άρα των σιωνιστών. Αυτοί από τα σκοτεινά παρασκήνια εκτελούν συμβόλαια "θανάτου" όλων των τύπων. Ό,τι καλό πηγαίνει να "γεννήσει" η ελληνική κοινωνία πηγαίνουν και το "εκτελούν" πολύ πριν εκείνο γίνει γνωστό σ' αυτήν και τους απειλήσει ...Είναι τα μάτια και τα αυτιά τού βενιζελικού παρακράτους, του ΚΚΕ και των σιωνιστών. Από τον πόλεμο και μετά - και με τις "ευλογίες" των σιωνιστών - ελέγχουν τα πάντα. Δεν υπάρχει χώρος επιστημονικός, καλλιτεχνικός, πολιτικός - και στην εποχή των Μνημονίων και οικονομικός - που να μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει με το ταλέντο του ή τις ικανότητές του.
Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους "συναγερμούς" ...Το παίρνουν προσωπικά ...Έχουν κόμπλεξ ...Μισούν τους Έλληνες ...Ζηλεύουν τον οποιονδήποτε μπορεί μόνος του να διακριθεί, χωρίς να σέρνεται από γραφείο σε γραφείο, προσκυνώντας τους "δεινόσαυρους". Είναι φυγόπονοι και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στη διάκριση αυτών που μοχθούν. Κλέβουν στις εξετάσεις και μισούν τους αριστεύσαντες. Διακριθέντες μόνον στις "επιστήμες" τού κώλου. Ειδικοί στη μαύρη "προπαγάνδα", στην ανηθικότητα και στη θρασυδειλία. Έχοντας την επιμονή και τα κόμπλεξ των βλακών, είναι στην κυριολεξία ανίκητοι. Δεν μπορεί ένα άτομο μόνο του να νικήσει αυτήν την αγέλη των κακοηθών βλακών.
"Εξοντώνοντας" τα πάντα γύρω τους, "μεγαλουργούν" σε έναν χώρο διάσπαρτο από "πτώματα" άξιων και ικανών Ελλήνων, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν ποτέ να "ενηλικιωθούν" δημιουργικά και βεβαίως να "ανταμειφθούν" ανάλογα.  Μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου ή της Αυγής οι "Καρανίκες" τού κομμουνισμού παρακολουθούν τα πάντα και επιτίθενται ανωνύμως όχι μόνον σε ό,τι τους απειλεί, αλλά σε οτιδήποτε είναι καλό, όμορφο ή θετικό για την κοινωνία.
Όταν λέμε ότι η Ελλάδα "διώχνει" τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους. Η Μπαζιάνα, για να "βολευτεί" σε μια θέση την οποία δεν δικαιούνταν, κάποιον αξιότερο Έλληνα "έδιωξε". Ο σπερματεγχύτης Μπαλαούρας έκανε "αντίσταση" κατά της Χούντας, αλλά μυστηριωδώς κατάφερε και "τρύπωσε" στα χρόνια τής "επάρατης" στην απολύτως καθεστωτική Τράπεζα της Ελλάδας. Σε όλα τα επίπεδα αυτό γίνεται. Οι κομμουνιστές οργανωμένα έχουν αναλάβει τον εξανδραποδισμό τής ελληνικής κοινωνίας. Αυτό είναι το "αντικείμενο" της "χαβούζας" του Βερναρδάκη, η οποία επί πληρωμή μπορεί να υποστηρίξει τον οποιονδήποτε ανάξιο και να στραφεί εναντίον του οποιοδήποτε άξιου. Αυτό, το οποίο έκαναν οι κομμουνιστές στον Εμφύλιο με τα όπλα, το επαναλαμβάνουν σήμερα με τα πληκτρολόγια ..."Χτυπάνε" και πάλι οργανωμένα τον ελληνικό λαό, προκειμένου αυτός να ελέγχεται απόλυτα από την εξουσία. Μια οργανωμένη συμμορία "υαινών" φρόντισε  να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε "κρανίου τόπο".
Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας αυτών των πολιτικών και κοινωνικών εγκληματιών είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Μια κοινωνία, η οποία έχει πρωθυπουργό έναν άνθρωπο της "ποιότητας" του Τσίπρα, δεν έχει ελπίδες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των εγκλημάτων τους. Σε έναν κόσμο "νεκρών", κατόρθωσαν και επέβαλαν ως Πρωθυπουργό έναν τενεκέ, ο οποίος απλά "αναπνέει" ...Κατόρθωσαν και επέβαλαν στη θέση τού ηγέτη έναν από τους πιο άσχετους και αστοιχείωτους πολίτες που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα ...Πολίτες, ούτε καν πολιτικούς ...Μιλάμε για κοινό βλάκα. Γιατί όμως είμαστε τόσο απόλυτοι και σκληροί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; ...Γιατί σε άλλες εποχές και υπό άλλες συνθήκες ο Τσίπρας ούτε διορισμένος συνδικαλιστής σε κρατική ΔΕΚΟ δεν θα μπορούσε να είναι.
Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί το αστοιχείωτον - και άρα τη βλακεία - ενός ατόμου το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά του σε θέματα στα οποία αποδεδειγμένα έχει άγνοια. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κρινόμαστε όλοι μας, εφόσον κανένας δεν μπορεί να είναι παντογνώστης. Όταν δεν κατανοείς αυτό το οποίο κατανοούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, είσαι βλάκας. Όταν δεν έχεις συναίσθηση της άγνοιάς σου σε θέματα στα οποία ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι γνωρίζουν κι αναγνωρίζουν ότι έχεις άγνοια, αυτό από μόνο του δείχνει το πώς σκέφτεσαι και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα. Όταν για παράδειγμα ξέρεις πέντε λέξεις στα αγγλικά και επιχειρείς μπροστά στο παγκόσμιο ακροατήριο τον δημόσιο λόγο στη γλώσσα αυτήν, είσαι βλάκας με περικεφαλαία ...Είσαι ένας "Φατσέας", ο οποίος έχει καταλάβει μια θέση την οποία δεν τη δικαιούται.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για την έννοια της συναίσθησης της άγνοιας, η οποία δεν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά των βλακών. Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις αγγλικά. Πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο δεν γνωρίζουν Αγγλικά, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να μεγαλουργήσουν. Κακό είναι - και είναι αυτό το οποίο σε χαρακτηρίζει συνολικά ως βλάκα - το να μην γνωρίζεις ότι δεν γνωρίζεις, ακόμα κι όταν ο περίγυρός σου σε "ενημερώνει", γελώντας με τα χάλια σου. Κακό είναι να επιμένεις σε μια εσφαλμένη επιλογή, γιατί αυτός, ο οποίος επιμένει σε μια τέτοια επιλογή, είναι βλάκας. Τέτοιος βλάκας είναι ο Τσίπρας και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει καθημερινά. Ακόμα και η "πλάκα" η οποία κάνει σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα - σοβαρά ή όχι - είναι η απόδειξη της άμυνας του βλάκα ...Του εκκωφαντικά βλάκα Τσίπρα, ο οποίος μπροστά στον Ομπάμα μιλούσε ελληνικά με άψογη αμερικανική - μάλλον νεοϋορκέζικη - προφορά.
Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι ότι ο Τσίπρας είναι ένα "σύμπτωμα" μιας τρομακτικής "αρρώστιας" και όχι η ίδια η "αρρώστια". Η "αρρώστια" έχει να κάνει με τον απόλυτο έλεγχο της "παραγωγής" τής κοινωνίας από τους χαφιεδοπράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου και έφτιαξαν μια συμμορία βίαιων και ύπουλων κομμουνιστών, η οποία εξοντώνει ό,τι μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στην κοινωνία.
Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε καθαρά να μιλάμε για "ύαινες", που οργανωμένα κι απρόκλητα επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στο "είδος" τους. Ο Ελληνισμός, ως κοινωνία, επί αιώνες είναι η τρομακτική "λέαινα" που τρομάζει τους σιωνιστές, αλλά εδώ και περίπου έναν αιώνα δεν μπορεί να "γεννήσει" "λέοντες". Δεν μπορεί να εμφανίσει σημαντικούς ανθρώπους, γιατί απλούστατα οι κομμουνιστικές ύαινες τους "κατασπαράζουν" όταν αυτοί είναι "σκύμνοι" ...Όταν είναι μικροί κι αδύναμοι. Ο κομμουνιστής Τσίπρας - και ο βενιζελικός Κυριάκος απέναντί του - είναι η απόδειξη ότι αυτή η συμμορία δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτε "ζωντανό" να επιβιώσει στην ελληνική κοινωνία. Όταν αυτό συμβαίνει σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, καταλαβαίνει κάποιος το "μακελειό" που συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.
Μη έχοντας ανταγωνιστές - και αλληλοϋποστηριζόμενοι - οι αυθεντικοί κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύονται και "σπρώχνονται" σε όλους τους χώρους χωρίς καμία πραγματική αντίσταση. Χωρίς να κουβαλάνε τα "βαρίδια" του ΚΚΕ μπορούν και επεκτείνονται όπου δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να έχει διεισδύσει το αυθεντικό ΚΚΕ. Με τον τρόπο αυτόν ολόκληρο το παρακράτος γίνεται συγκοινωνούντα δοχεία, που επιτρέπουν σε μετρημένους στα δάκτυλα κομμουνιστές να ελέγχουν τα πάντα. Λογική ήταν αυτή η εξέλιξη για τους συμμορίτες κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μάθει να λειτουργούν συνθέτοντας φονικές αγέλες. Αυτό άλλωστε ήταν και το κύριο "μάθημα" που πήραν στο ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ που τους εκπαίδευσε, αλλά δεν μπορούσε να τους "κρατήσει", γιατί απλούστατα δεν "χωρούσαν" σ' αυτό.
Αποτέλεσμα εικόνας για λοβερδος τρεμη Αυτοί οι φιλόδοξοι κι αδίστακτοι κομμουνιστές πήγαν στο σύνολό τους στο ΚΚΕ-εσωτερικού ή στον Συνασπισμό ή στον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς ονομαστεί η συμμορία στο μέλλον ...Άνθρωποι σαν τον Κωνσταντόπουλο, τον Κουβέλη, τη Δαμανάκη, τον Δραγασάκη ή τον Κοτζιά, οι οποίοι ανήκαν στην ηγεσία τού ίδιου του ΚΚΕ και θα μπορούσαν άνετα να είναι Γενικοί Γραμματείς τού ΚΚΕ. Μπροστά τους η Παπαρήγα ή ο Κουτσούμπας ήταν κομματικοί "αραμπάδες" δευτέρας κατηγορίας. Όλοι αυτοί όμως έφυγαν από το ΚΚΕ, γιατί δεν τους "χωρούσε" ...Δεν "χωρούσε" τόσα άτομα και τις φιλοδοξίες τους ...Φιλοδοξίες και σχέδια, τα οποία ήταν συνδυασμένα με τα αφεντικά και τα συμφέροντά τους. Με την άδεια αυτών των αφεντικών - και επειδή αυτό εξυπηρετούσε τον σχεδιασμό τής προπαγάνδας - έφυγαν από το ΚΚΕ - πολλοί απ' αυτούς δήθεν μαλωμένοι—. Προφανώς τα αφεντικά τους έκριναν ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι σε άλλα πόστα.
Μια άποψη που τελικά δικαίωσε τα αφεντικά, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Δαμανάκη ή ο Κουβέλης ή ο Κοτζιάς δεν θα τους απέφεραν μεγάλα κέρδη αν παρέμεναν στον Περισσό να μαλώνουν με τους γέρους στους αχανείς διαδρόμους τού "σπιτιού του λαού". Κανένας δηλαδή απ' αυτούς δεν εγκατέλειψε το ΚΚΕ για λόγους ιδεολογίας ...Για "δουλειά" έφυγαν απ' αυτό. Ποτέ όμως όλοι αυτοί δεν έπαψαν να είναι ΚΚΕδες με την πραγματική σημασία τής έννοιας ...Κομμουνιστές φτιαγμένοι στο αυθεντικό "εργοστάσιο" των χαφιέδων και των πρακτόρων τού Εμφυλίου. Μιλάμε για έναν έξυπνο σχεδιασμό. Όποιος κομμουνιστής είχε ικανότητες, οι οποίες θα του επέτρεπαν να γίνει ακόμα και ηγέτης τού ΚΚΕ, δεν αφήνεται να χαθεί μέσα στο μικρό και "στενό" ΚΚΕ. Φεύγει από το ΚΚΕ με τις ευχές των "δεινοσαύρων" και είτε πηγαίνει στα μεγάλα κόμματα ως έμπειρο "στέλεχος" είτε γίνεται ηγέτης μιας νέας "συνιστώσας".
Από αυτήν την "παραγωγή" ψωνίζουν όλοι. Τέτοιοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα το σύστημα-ΠΑΣΟΚ, που κυβερνάει μονίμως τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Τσουμάκες, Λαλιώτηδες, Παπουτσήδες, Μικρούτσικοι, Τρέμηδες, Λαζαρίδηδες, Λοβέρδοι κλπ.. Όσοι δεν είχαν την "τύχη" αυτών και άρα δεν μπορούσαν να βολευτούν στους υπάρχοντες μηχανισμούς τού δικομματισμού, ακολουθούσαν κι ακολουθούν μια πάγια "εναλλακτική" τακτική. Αφού εξασφαλίσουν το "ψωμάκι" τους από κάποιον δημόσιο μισθό, αναζητούν νέους πολιτικούς χώρους και ενίοτε εφευρίσκουν τέτοιους και οι ίδιοι. Όρεξη να έχει κάποιος και να ψάχνει χώρους, για να πουλήσει στα αφεντικά του την κομμουνιστική του "εμπειρία" και εκπαίδευση.
Τα πάντα μπορούν να τα μετατρέψουν σε εξουσία, εφόσον επάνω σ' αυτό έχουν εκπαιδευτεί. Το οποιοδήποτε κοινωνικό πρόβλημα μπορούν να το μετατρέψουν σε "μαγαζί" και να κάνουν "ταμείο" πολιτικού κέρδους. Οικολογία, ομοφυλοφιλία, ζωοφιλία, μεταναστευτικό πρόβλημα, πολεοδομικό πρόβλημα ...Τα πάντα. Ό,τι μπορεί να "μαζέψει" πέντε ανθρώπους μαζί, είναι δυνάμει "μαγαζί" αυτών των έμπειρων κομμουνιστών ...Κομμουνιστών, οι οποίοι λειτουργούν αλληλοϋποστηρικτικά ως συμμορία. Ό,τι και να κάνουν, θα τύχουν της "υποστήριξης" των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Να αυτοπυρποληθεί ένας απλός πολίτης για το δίκιο του, τα "μέσα" θα σπεύσουν μόνον όταν αυτός που θα φωνάζει θα είναι κομμουνιστής ...Όλη η αγροτιά στους δρόμους, συνεντεύξεις δίνει μόνον ο Μπούτας. Με τον τρόπο αυτόν οι έμπειροι κομμουνιστές "άλωσαν" στην κυριολεξία τον κρατικό μηχανισμό και βέβαια τον δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό του τομέα ...Τους κύριους αυτούς χώρους, οι οποίοι τους έκαναν χρήσιμους στα αφεντικά και βέβαια τους έδιναν δυνατότητες να πλουτίσουν με τις "ικανότητές" τους μέσω εκβιασμών.  
Τίποτε δηλαδή δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό αποκαλύπτεται από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ενώ τα αποτελέσματα δείχνουν κάποια ασήμαντα ποσοστά, εντούτοις η επιρροή των κομμουνιστών στην κοινωνική λειτουργία είναι τεράστια. Γιατί; Γιατί αυτός είναι ο σχεδιασμός των συγκοινωνούντων δοχείων. Οι ίδιοι ΛΙΓΟΙ άνθρωποι, δηλαδή, βρίσκονται σε ΟΛΕΣ τις δράσεις. Αν δηλαδή κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει τις ίδιες φάτσες είτε να κάνουν δράσεις υπέρ των διεμφυλικών είτε υπέρ των μεταναστών είτε εναντίον τού Μακεδονικού "Ζητήματος". Αυτοί αποτελούν το καταδρομικό "πρόσωπο" του ΚΚΕ και στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησαν τον "Εμφύλιο" υπό τη λογική που αυτός ξεκίνησε, και ήταν να "χτυπάνε" τον λαό.
Αυτοί λειτουργούν σαν μια "μέγγενη", την οποία το σύστημα τη χρησιμοποιεί ως παρακρατικό μηχανισμό, για να ελέγχει απόλυτα τον λαό σε περίπτωση που αυτός αντιδρά ...Μια "μέγγενη", την οποία είδαμε σε πλήρη δράση στη εποχή των Μνημονίων. Αν οι κομμουνιστές τού συντηρητικού ΚΚΕ φύλαγαν με ρόπαλα τη Βουλή, η οποία ψήφιζε τα Μνημόνια, οι κομμουνιστές τού επιθετικού ΚΚΕ, ως "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ, έκαιγαν ανθρώπους στην Marfin. Λειτουργούσαν σαν "πένσα", έχοντας το ίδιο στόχο ...Να ελέγξουν τον κόσμο, προκειμένου να μην παρεμποδιστούν οι Προδότες τής Βουλής να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους ...Τα πραγματικά αφεντικά τους, εφόσον ο Σόρος και οι όμοιοί του είναι αυτοί οι οποίοι πληρώνουν όλες τις "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ για τις δράσεις τους.
Το έγκλημα της Marfin ήταν εξ' αρχής σχεδιασμένο από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι σχεδίασαν και το "ηρωικό" Πολυτεχνείο ...Από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι "έστηναν" μέσα από τη Βουλή τους ροπαλοφόρους τής Πλατείας Συντάγματος. Ήταν ένα έγκλημα πολύ κοντά στην Πλατεία και άρα στους "Αγανακτισμένους" και ήταν πολύ βίαιο για να το "αντέξουν" απλοί κι ανυποψίαστοι άνθρωποι, οι οποίοι απλά διαδήλωναν και δεν είχαν πείρα σε τέτοιου είδους προβοκάτσιες.  Ήταν μια σκληρή "συνέχεια" των καταστροφών τού 2008, όπου οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν προκαταβολικά τον κόσμο, προκειμένου να μην αντισταθεί στα Μνημόνια που τότε έρχονταν ...Σιωνιστική "υπερπαραγωγή" με κομμουνιστές "ηθοποιούς" ήταν το "Πολυτεχνείο" και ακριβώς το ίδιο - και με τους ίδιους συντελεστές -  συνέβη και το 2008, που κάηκε η Αθήνα. 
Σε αυτήν την "παράσταση" πρωταγωνιστούσαν οι "συνιστώσες" τού ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να εκτίθεται το ίδιο. Αυτές οι "συνιστώσες" είναι το βασικό δομικό του στοιχείο και το κύριο αμυντικό του "όπλο" ...Είναι η δύναμή του και όχι η αδυναμία του όπως νομίζουν μερικοί. Είναι το μυστικό τής "αρθρωτής" λειτουργίας του, που του δίνει τη δυνατότητα να εκτελεί τις πιο ακραίες αποστολές για τα αφεντικά του και να αμύνεται απέναντι στους εχθρούς του. Είναι το μυστικό αυτό, το οποίο του επιτρέπει να επεκτείνεται διαρκώς μέσα στην κοινωνία, εφόσον οποιαδήποτε νέα τάση ή ανάγκη προκύπτει στην κοινωνία την καλύπτει με μια νέα "συνιστώσα" και άρα "σπρώχνοντας" νέους "πιστούς" με νέα "μεροκάματα". Κάθε μέρα και νέες "συνιστώσες" μπορούν να δημιουργούν οι ίδιοι άνθρωποι. Ακόμα και στην εποχή των Μνημονίων και της δικής τους διακυβέρνησης αυτοί "αυξάνονται και πληθύνονται" ..."Συνιστώσες" των διοδίων, των πλειστηριασμών, των λαθρομεταναστών, των ζωόφιλων κλπ..
Μετά απ' όλα αυτά μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο σημαντική ήταν η απόφαση του Τσίπρα να επιχειρήσει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα και τον λόγο που αντιδρούσαν οι σκληροί κομμουνιστές των "συνιστωσών". Ο κόσμος, επειδή δεν γνωρίζει τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών, δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που ήταν τόσο σημαντική η διαμάχη εκείνη και ποιο ήταν το διακύβευμά της. Αυτό όμως το καταλάβαιναν εκείνοι, οι οποίοι ήθελαν ανοικτά "χωράφια" για νέες δουλειές και νέες κονόμες. Το κόμμα βόλευε μόνον την ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ - και άρα τον Τσίπρα - και για τον λόγο αυτόν βγήκαν οι "συνιστώσες" στα "κάγκελα" να διαμαρτυρηθούν.  
Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Δέκα χρόνια απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ελληνική κοινωνία δεν "γέννησε" ούτε ένα νέο πρόσωπο. Δεν αφέθηκε ν' ακουστεί ούτε μία "φρέσκια" πολιτική άποψη από ένα νέο πρόσωπο. Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τον λαό, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ νέος πολιτικός εκτός των κομμάτων. Όταν δεν "ανακυκλώνουν" τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, το μόνο που αφήνεται να "επιβιώσει" είναι ότι "παράγεται" από τις δικές τους κομμουνιστικές "χαφιεδοφάρμες".
 Να φανταστεί κάποιος ότι στο κατ' εξοχήν παράδειγμα προδοτικής συμπεριφοράς των κομμουνιστών απέναντι στον Ελληνισμό, που είναι το Μακεδονικό "Ζήτημα", στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων βασικός ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής Θεοδωράκης, ο άλλοτε Υπουργός τής Οικουμενικής τού Μητσοτάκη. Στην κορυφαία αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην προδοσία τής Βουλής των Μνημονίων, βασικοί ομιλητές στα ακροατήρια των "αγανακτισμένων" ήταν μόνον κομμουνιστές ...Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν τα "γατάκια" τής Μέρκελ ...Ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος κλπ.. Καθημερινά εξανεμίζονται συντάξεις και καταργούνται εργασιακά δικαιώματα με υπογραφές κομμουνιστών και την "πίστωση" της αντίδρασης προσπαθούν να την αρπάξουν και πάλι κομμουνιστές τού ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Κανέναν δεν αφήνουν να πάρει "μερίδιο" δημοσιότητας για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τη δύναμη ή το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτήν τη συμμορία των πνευματικών "δολοφόνων".
Γι' αυτόν τον λόγο - και εξαιτίας αυτών των "πλατών" - οι κομμουνιστές καθημερινά προκαλούν την κοινωνία ..."Άντε πάγενε ρε", είπε ο "ήρωας" κομμουνιστής Μπαλάφας σε έναν διαμαρτυρόμενο πολίτη. Γιατί είναι τόσο προκλητικοί; ...Γιατί αυτές είναι οι εντολές από το Βερολίνο. Είναι εντολή τού Βερολίνου να είναι προκλητικοί, για να "αποδεικνύουν" ότι είναι τόσο ισχυροί όσο θέλει η προπαγάνδα να τους παρουσιάζει, προκειμένου να φοβούνται οι πολίτες να επιχειρήσουν την αντίδραση. Καθημερινά στέλνουν μηνύματα στους Έλληνες ότι δεν τους υπολογίζουν και προπάντων ότι δεν τους φοβούνται. Λειτουργούν με σχέδιο σε κάθε περίπτωση.
Αυτό το καταλαβαίνεις από την επιλογή των θεμάτων και από το timing που αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Κάθε φορά που έχουν ν' αντιμετωπίσουν μια μεγάλη αντίδραση σε ένα μείζον εθνικό ή κοινωνικό θέμα, φέρνουν στην επιφάνεια κάποιο προκλητικό θέμα τής κομμουνιστικής "ατζέντας", το οποίο απλά και μόνο δημιουργεί έντονες εντυπώσεις και αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Αυτό έκαναν όταν ξεπουλούσαν τις ΔΕΚΟ, δημιουργώντας ένα Υπερταμείο, το οποίο έχει έδρα στο εξωτερικό και στον κόσμο "πέταξαν" το θέμα τής επιλογής φύλου από την ηλικία των δεκαπέντε ετών. Αυτό κάνουν και τώρα που "διαπραγματεύονται" το "Μακεδονικό" και τον κόσμο τον εξοργίζουν με τους νόμους περί υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους ...Από ομοφυλόφιλους ανθρώπους και όχι από "ομόφυλους γονείς", όπως θέλει η προπαγάνδα.
Είναι προφανές ότι με τον τρόπο αυτόν - εκτός όλων των άλλων - δοκιμάζουν και τα όρια των Ελλήνων ...Δοκιμάζουν την πρόκληση σε "φτηνά" θέματα, για να έχουν μια άποψη για το πώς θα τους χειριστούν στα πιο σοβαρά εθνικά θέματα. Είναι προφανές πλέον τι επιδιώκουν. Με επικεφαλής τον θεομπαίχτη Τσίπρα, θέλουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία, να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά, τα οποία τους έδωσαν την εξουσία αυτήν. Επιδιώκουν να επιλύσουν όλα τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα εις βάρος τού ελληνικού λαού.
Ο αναγνώστης με βάση όλα αυτά που μόλις περιγράψαμε μπορεί να καταλάβει τον λόγο που το ΚΚΕ δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να τους εξυπηρετήσει υπό τις παρούσες συνθήκες ...Ήταν πολύ "δογματικό" και το "ποινικό" του μητρώο πολύ άσχημο για ν' αντέξει να επωμιστεί το ίδιο την επίσημη διακυβέρνηση της χώρας με τον προδοτικό τρόπο που επιβάλουν τα αφεντικά του. Γι' αυτόν τον λόγο τα αφεντικά αναγκάστηκαν να παίξουν το επικίνδυνο "χαρτί" τού κομμουνιστικού παρακράτους και του ΣΥΡΙΖΑ ...Του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μέχρι τότε τους ήταν χρήσιμο με το 3% της εισόδου στη Βουλή και άρα την πρόσβαση στο κρατικό "ταμείο" ...Χρήσιμο, γιατί, εξασφαλίζοντας τον κρατικό του "μισθό", τους έκανε όλες τις "βρομοδουλειές" ...Από καταλήψεις και trafficking λαθρομεταναστών, συνδικαλιστικές προβοκάτσιες μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες.
Ξεμένοντας όμως από λύσεις - και εξαιτίας τής αδυναμίας τού ΚΚΕ να τους εξυπηρετήσει - έπρεπε να παίξουν αυτό το δύσκολο και επικίνδυνο "χαρτί" ...Αυτό, το οποίο ο γράφων "ανυπομονούσε" να παιχθεί και άρα να "ξοδευτεί" ...Ένα "χαρτί", το οποίο - όπως εύκολα διαπιστώνει κάποιος - δεν είναι και τόσο "νέο" όσο το εμφανίζουν ...Ένα "χαρτί", το οποίο το εμφάνισαν σαν "φρέσκο", ενώ "βρομάει" μπαγιατίλα. Ένα "φτιασιδωμένο" νέο, που μοιάζει περισσότερο με καρναβαλίστικη "φάρσα". Έβαλαν μπροστά τον Τσίπρα με μόνο προσόν τη νεότητά του - και βέβαια την απαράμιλλη ικανότητά του να λέει ψέματα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του -  και από πίσω του "κρύφτηκε" όλη η παλιά "σαβούρα" τού ΚΚΕ.
Το θεώρησαν σίγουρο "χαρτί", γιατί θεώρησαν δεδομένο τον ανθελληνισμό του - εφόσον ήταν ένα γνήσιο "γέννημα" του ΚΚΕ και της Πανσπουδαστικής - και το "έπαιξαν" χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους βόλευε το κουτορνίθι, γιατί ανάμεσα στα πολλά που αγνοούσε είχε και άγνοια κινδύνου. Πίσω όμως απ' αυτήν τη "βιτρίνα" τού νέου "επαναστάτη" κρύβονται σκληροί ΚΚΕδες. Πέντε-έξι άνθρωποι είναι οι νέοι μέσα σ' αυτήν τη δήθεν Κυβέρνηση της Αριστεράς. Οι υπόλοιποι είναι παλαιοκομματικοί πολιτικοί τού αυθεντικού ΚΚΕ ..."Δεινόσαυροι" του Jurassic park του Περισσού ...Δραγασάκης, Φλαμπουράρης, Βούτσης, Κουβέλης, Κοτζιάς, Φίλης, Παππάς ο πρεσβύτερος, Κατρούγκαλος ...Οι ίδιοι δηλαδή που θα κυβερνούσαν αν το ίδιο το ΚΚΕ αναλάμβανε ποτέ την εξουσία. Αυτοί κι αν φέρνουν νέο "όραμα" για μια καλύτερη κοινωνία.
Αυτοί τώρα θα "επιλύσουν" και το Μακεδονικό "Ζήτημα". Οι ίδιοι δηλαδή ανθέλληνες, οι οποίοι το δημιούργησαν εις βάρος τής ιστορικής αλήθειας και των Ελλήνων, είναι αυτοί οι οποίοι θα το επιλύσουν. Αυτοί, οι οποίοι "γαλουχήθηκαν" στο ΚΚΕ τού Μπεναρόγια με το "δίκιο" των "Μακεδόνων", είναι αυτοί που θα λύσουν το θέμα. Το έχουν "τάμα" να το λύσουν. Ο βλάκας με τα ελληνικά σε άψογη αμερικανική προφορά μας εξήγησε ότι ανάμεσα στα άλλα καθήκοντά του προς την πατρίδα είναι και η επίλυση αυτού του "ζητήματος". Έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα και αυτό που του έμεινε - για να "κλείσει" ως "λύτης" προβλημάτων - είναι το "Μακεδονικό". Αυτός και οι "πατερούληδες" που βρίσκονται πίσω του θα αναλάβουν να διαχειριστούν την τεράστια αντίδραση του ελληνικού λαού ...Οι μόνοι βέβαια που θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά με μεγάλο ρίσκο. Έξυπνος είναι ο σχεδιασμός των σιωνιστών με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά - όπως περιγράψαμε - επισφαλής. Γιατί; ...Γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο...
...Το ρίσκο είναι μεγάλο, γιατί αποκαλύπτεται όλο το "παρασκήνιο" της Μεταπολίτευσης ...Ανάβει το "φως" και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για κάποιους που δίνουν παραστάσεις σε θέατρο σκιών. Το βαθιά "ριζωμένο" ΚΚΕ αποκάλυψε τις "ρίζες" του. "Κορμός" και "ρίζες" φαίνονται πλέον στο σύνολό τους. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται "ενωμένα". Τώρα σε περίπτωση αποτυχίας δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για τους χαφιέδες. Αποκαλύφθηκε αυτό, το οποίο λίγοι γνώστες γνώριζαν και η προπαγάνδα το απέκρυπτε από τους πολλούς. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι κομμουνιστές είναι μια ολιγάριθμη συμμορία στην Ελλάδα ...Ο "θίασος" του ΚΚΕ, που δίνει παραστάσεις με το ΠΑΜΕ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που τώρα πλέον είναι μετρήσιμοι ...Μερικές χιλιάδες ανθρώπων είναι, οι οποίοι - κατά "σύμπτωση" μάλιστα - είναι ΟΛΟΙ τους κρατικοδίαιτοι.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ρίσκο. Μέχρι τώρα όλα αυτά δεν ήταν μετρήσιμα. Το "παραμύθι" τής Μεταπολίτευσης δούλευε άψογα. Τα ΜΜΕ τής Μεταπολίτευσης είχαν καταφέρει να μεγαλοποιήσουν τον κομμουνιστικό "κίνδυνο", προκειμένου να τρομάζει ο κόσμος. Όπως κάποτε εμφάνιζαν το θηριώδες εθνικό ΕΑΜ σαν κομμουνιστικό, για να τρομάζει ο κόσμος, έτσι έκαναν και τώρα. Αφηνόταν να εννοηθεί ότι οι κομμουνιστές είχαν άπειρη δύναμη, μεγάλες διασυνδέσεις και τεράστιες γνώσεις. Κανένας δεν ήξερε το "μήκος", το "πλάτος" και προπάντων το "βάθος" τού δικτύου τους. Όπως στα κομμωτήρια βλέπουν παντού "κρυπτοαδερφές" έτοιμες ν' αρπάξουν τα αγόρια τους, έτσι και στα καφενεία έβλεπαν παντού κρυπτοκομμουνιστές, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να ξαναπροκαλέσουν Εμφύλιο. Η προπαγάνδα, η οποία ενίσχυε αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, μεγέθυνε τη σύγχυση.
Κανένας δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε. Κανένας δεν γνώριζε σε ποια υπόγεια - και πληρωμένοι από ποιους - κάθονταν και "εκτελούσαν" Έλληνες τα "Τρολ" τού διαδικτύου. Λόγω της διακυβέρνησης όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να γίνουν κυβερνητικοί προπαγανδιστές και ξαφνικά απέκτησαν πρόσωπα. Αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν άπειρα ψευδώνυμα, ήταν "ανένταχτοι", ήταν "καθαροί" κλπ., έδειξαν πως είναι "στρατευμένοι" και μάλιστα απόλυτα. Οι κυβερνητικές ανάγκες τού ΣΥΡΙΖΑ τράβηξαν δυναμικό στον δημόσιο βίο, το οποίο μέχρι τότε ήταν χρήσιμο από τα "υπόγεια" για την απρόσωπη παρακρατική λειτουργία.
Όλα αυτά όμως κατέστρεψαν ολόκληρο τον "μύθο" τής Μεταπολίτευσης. Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι οι κομμουνιστές δεν είναι τόσοι όσοι μέχρι τώρα φαντάζονταν. Ξαφνικά όλοι κατάλαβαν ότι "οι πολλοί μορφωμένοι κομμουνιστές" είναι ένας μύθος. Εδώ καλά-καλά δεν βρίσκουν μερικά άτομα να τα υπουργοποιήσουν, αναγκαζόμενοι ν' ανακυκλώνουν "δεινοσαύρους" ή να βολεύουν "σαχλοκούδουνα", όπως η Αχτσιόγλου ή ο Τζανακόπουλος. Οι κομματικές ανάγκες τού ΣΥΡΙΖΑ για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα ανάγκασαν πρόσωπα καλά κρυμμένα να εμφανιστούν σε κομματικά συνέδρια. Τα "σκουπίδια" τού Βερναρδάκη απέκτησαν επιτέλους ονοματεπώνυμο και αναγκάστηκαν να βάλουν κουστούμια, για να δείξουν "πολλοί" στα κομματικά συνέδρια. Ο γελοίος Καρανίκας έγινε δημόσιο πρόσωπο και ανακάλυψε τα Χόγκαν.
Τα πάντα τώρα πλέον έχουν ονοματεπώνυμο. Το ΚΚΕ είναι οι "στρατευμένοι" ΠΑΜΕτζήδες, οι οποίοι είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι ...και το ΣΥΡΙΖΑ είναι το ολιγομελές χαφιεδαριό των "συνιστωσών" και των ΜΚΟ, το οποίο το είδαμε σύσσωμο και αμήχανο στα συνέδριά του. Αυτές είναι όλες κι όλες οι δυνάμεις των κομμουνιστών ...Ίδιες κι απαράλλαχτες από το 1946 ...Ούτε δέκα χιλιάδες νοματαίοι. Δυνάμεις, που, όπως και τότε, δεν είναι ικανές ούτε για φασαρία σε καφενείο. Τόλμησαν τα παρτάλια να κάνουν αντισυγκέντρωση στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη Μακεδονία και δεν μάζεψαν ούτε εκατό άτομα ...Ούτε εκατό, επιστρατεύοντας τους διεμφυλικούς, τους Βαλιανάτους και μερικούς λαθρομετανάστες. Και όμως, παρ' όλη τη θηριώδη διαφορά μεγεθών, τόλμησε ο βλάκας Τσίπρας να χαρακτηρίσει τη μεγαλειώδη αντίδραση του λαού σαν "ετερόκλητο πλήθος" ...Τόλμησε, γιατί πάντα θεωρεί ότι έχει πίσω του τη δύναμη τής προπαγάνδας, τα χρήματα των σιωνιστών και την προστασία τής Μέρκελ.
Πώς έλεγαν κάποτε οι Αλβανοί κομμουνιστές; ..."Δεν φοβόμαστε τίποτε, γιατί μαζί με τους Κινέζους είμαστε ένα δισεκατομμύριο". Έτσι είπε και ο "αγγλόφωνος" Τσίπρας: "Πέντε εκατομμύρια είναι η Αθήνα. Βγήκε το ένα υπέρ τής Μακεδονίας, άρα τα τέσσερα είναι εναντίον ...Τα γνωστά κόλπα των φασιστών. Όλα αυτά όμως τώρα είναι άνευ σημασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του έχουν φθαρεί σε απίστευτο βαθμό. Η περίφημη "πίστωσή" τους έχει "φαγωθεί" σε δευτερεύοντα θέματα της καθημερινότητας και το "ηθικό πλεονέκτημα" έχει εξανεμιστεί. ΟΙ κομμουνιστές φαίνονται πιο πολύ φασίστες από ποτέ. Τώρα φαίνεται όλη η αλήθεια τού κομμουνισμού και στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρο τον κόσμο να έχει καταδικαστεί ο κομμουνισμός και να αντιμετωπίζονται οι κομμουνιστές σαν "χολέρα" και εδώ στην Ελλάδα να παριστάνουν τις ιερές "αγελάδες" ...Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα τής Δημοκρατίας και μάλιστα με ένα ΚΚΕ που έχει στην "πλάτη" του έναν κατά παραγγελία Εμφύλιο; ...Μας δουλεύουν οι χολεριασμένοι ομοϊδεάτες τού Κιμ Γιόνκ Ουν; ...Μας δουλεύει ο απατεώνας Γλέζος, ο οποίος δήθεν κατέβασε τη σημαία των ΝΑΖΙ από την Ακρόπολη;
 Αυτό μας πρόσφερε το ρίσκο τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα αποκάλυψε όλα. Βγήκε όλη η κομμουνιστική "σαβούρα" στην πολιτική επιφάνεια ...Όπως πλημμυρίζει ένας βόθρος και όλα τα λύματα επιπλέουν στα βρομόνερα. Αυτό έπαθαν οι χρηματοδοτούμενοι χαφιέδες τού Σόρος και των υπόλοιπων σιωνιστών. Έπρεπε ο κόσμος να δει με τα μάτια του τους Σταθάκηδες, τις Φωτίου, τους Μπαλαούρες κλπ., για να καταλάβει πόσο "σαβούρα" είναι ...Πόσο φασίστες, εξουσιομανείς, βολεψάκηδες και ψεύτες είναι όλοι τους. Όλοι όσοι μια ζωή - και εκ του ασφαλούς - "πουλούσαν" ανέξοδο "ιδεαλισμό" και "ευαισθησία" κλπ., μόλις έπιασαν την εξουσία, έγιναν "ρεαλιστές" ...Οι "αλτρουιστές", που μέχρι και επιδόματα ανέργων έχουν εισπράξει. Αν μπορούσαν να τρώνε και από τις κατσαρόλες που μαγειρεύουν για τους αστέγους στους δρόμους, εκεί θα πήγαιναν. Ντροπή είναι και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι στην Ελλάδα τής τρίτης χιλιετίας πολιτική "παράγει" ο Καρανίκας.
Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο ...Αποκαλύφθηκαν ΟΛΟΙ τους ...Σε κάθε πόλη και χωριό, εφόσον η αλλαγή στρατηγικής των σιωνιστών εξέθεσε τους κομμουνιστές χαφιέδες τους. Στην ανάγκη τους να βρουν στελέχη για τις εκλογές, μετέτρεψαν τους μυστηριώδεις κρυπτοκομμουνιστές σε καραγκιόζηδες φανερούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Οι κολοσσιαίες ανάγκες ενός κυβερνητικού σχήματος τους αποκάλυψε όλους. Δεν μπορείς από το 3%, που διεκδικούσε η "Αλαβανοσυμμορία", να μαζεύεις 30ντάρια για να κυβερνήσεις ...Δεν έχεις καν το πολιτικό προσωπικό να "καλύψεις" επιφανειακά το "σύστημα-ΠΑΣΟΚ", το οποίο από την εποχή-Καραμανλή κυβερνάει μόνιμα. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης "ξεζούμισαν" ακόμα και το ΚΚΕ και βρέθηκαν ότι είναι ελάχιστοι ...Πιο λίγοι και απ' ό,τι οι ίδιοι φαντάζονταν...
..."Τζούφιες" είναι οι δήθεν διχαστικές εμφυλιοπολεμικές προκλήσεις τού Τσίπρα. Αυτό έχει πλέον αρχίσει να φαίνεται και τώρα φοβούνται. Έχει αρχίσει να ξεθωριάζει η εικόνα που έδινε η προπαγάνδα για το κομμουνιστικό δυναμικό. Δεν ταιριάζει πλέον αυτό το οποίο βλέπουμε στις τηλεοράσεις με αυτό το οποίο συμβαίνει στην κοινωνία. Ο ελληνικός λαός, όπως και όλοι οι λαοί του κόσμου, έχει καταδικάσει έμπρακτα τον κομμουνισμό, έστω κι αν το επίσημο κράτος κάνει τα αντίθετα. Δεν  επιλέγει να πηγαίνει ο Τσίπρας για πλάκα στην αραιοκατοικημένη "άγονη" γραμμή σε όλες τις εθνικές και θρησκευτικές γιορτές ...Δεν του φτάνουν οι λίγοι "κλακαδόροι" να τον προστατεύσουν από απρόβλεπτες συναντήσεις και βέβαια από απρόβλεπτες αντιδράσεις. Σε τέτοιες αυθόρμητες "μαζώξεις" του λαού φαίνεται η δύναμη που έχει ο κάθε μηχανισμός και οι άθεοι κομμουνιστές είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτοι.
  Τώρα αποκαλύπτεται κι ο λόγος που ο Κουτσούμπας αναγκάστηκε να δώσει "παράσταση" μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν ...Φοβήθηκαν οι "δεινόσαυροι" για την επιβίωση του χαφιεδομάγαζου. Τρέχει τώρα ο Κουτσούμπας να σώσει το "κούτσουρο" από το "ξερίζωμα". Πήρε τους επαγγελματίες ΠΑΜΕτζήδες και πήγε εκεί, για να πουλήσει εύκολο και ανέξοδο "αντιαμερικανισμό". Γνωρίζει ότι οσονούπω θα γίνει η προδοσία τού "Μακεδονικού" και άρα είναι σίγουρος ότι ο κομμουνιστικός παράγοντας θα απειληθεί ακόμα και με "ξεριζωμό". Επειδή όμως γνωρίζει ότι ο σιωνιστικός προπαγανδιστικός σχεδιασμός θα φορτώσει αυτήν την "απαίτηση" για προδοσία στους Αμερικανούς, πηγαίνει εκεί λίγες ημέρες πριν, για να παραστήσει τον αντιαμερικανό ...Να μπει κι αυτός μέσα στο πλήθος που θα αντιδρά. Να φωνάζουν οι Έλληνες για τους προδότες και να φωνάζουν και οι ΚΚΕδες για τους Αμερικανούς, επειδή "βλέπουν" πολύ "βαθύτερα" τα πράγματα. 
Ακόμα όμως κι αυτό δεν ήταν επινόηση του τεμπελχανά Κουτσούμπα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθεί έναν "τυφλοσούρτη". Αυτόν, τον οποίο του δίνουν σε "ραβασάκι" τα σιωνιστικά αφεντικά του, για να προστατεύουν το "μαγαζί" τους. Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με το "Πολυτεχνείο". Όπως τότε δρομολογήθηκε η προδοσία τής Κύπρου, έτσι και τώρα δρομολογείται η προδοσία τής Μακεδονίας. Οι ίδιοι "τεμαχιστές" τής Ελλάδας με τους ίδιους συνεργάτες επιχειρούν τα ίδια πράγματα. Οι ίδιοι σιωνιστές με τον ίδιο Κίσινγκερ βρίσκονται πίσω από το σημερινό έγκλημα. Το ΚΚΕ τα γνωρίζει αυτά και λαμβάνει τα μέτρα του. Όπως τότε κατήγγειλε τους Αμερικανούς και το Πολυτεχνείο ως "στημένο" - ενώ μέσα σ' αυτό βρίσκονταν δικά του στελέχη - έτσι κάνει και τώρα με τους Αμερικανούς, μιλώντας για "στημένη" Κυβέρνηση, ενώ μέλη της είναι δικοί του άνθρωποι ...Το γνωστό κι αμετανόητο ΚΚΕ ...Καί με τον αστυφύλαξ καί με τον χωροφύλαξ.
"Ασκός κλυδωνιζόμενος,
μηδέποτε βυθιζόμενος" !!
Η Ελλάδα, όπως είπαμε πιο πάνω, βρέθηκε στο μέσο μιας μεγάλης - τεχνητής, όπως περιγράψαμε - "θαλασσοταραχής". Της μεγαλύτερης στην ιστορία τής ανθρωπότητας, εφόσον τα αίτια που την προκάλεσαν οφείλονται σε αλλαγή τού σχεδιασμού τού παγκόσμιου συστήματος. Το ελληνικό "καράβι" κλυδωνίστηκε και εξακολουθεί να κλυδωνίζεται σε απίστευτο βαθμό, αλλά, δυστυχώς γι' αυτούς που προκαλούν τις "τρικυμίες", το "καράβι" αυτό είναι αβύθιστο. Το έχει σχεδιάσει και το έχει κατασκευάσει ο Ίδιος ο Θεός και κανένας - και με καμία δύναμη - δεν μπορεί να το βυθίσει ...Απλά είναι ακυβέρνητο, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να λυθεί μέσα σε μία στιγμή, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ. 
Όμως, το άσχημο γι' αυτούς που έχουν δρομολογήσει αυτήν την κατάσταση είναι ότι η κρίση έχει αρχίσει να επεκτείνεται και να "βαθαίνει" ανεξέλεγκτα και ως εκ τούτου να κλυδωνίζει και όλα τα άλλα μεγάλα εθνικά "σκάφη". Το ένα μετά το άλλο "σκάφος" αρχίζει και μπαίνει σε περιπέτειες, που κανένας δεν γνωρίζει αν θα τις αντέξουν. Η Ελλάδα, έστω και με "τζατζίκι και με σουβλάκι", μπόρεσε και άντεξε μια απίστευτη οικονομική και κοινωνική κρίση για σχεδόν μία δεκαετία.
Όμως, σε αυτήν τη δεκαετία οι "αρχιτέκτονες" του συστήματος της Νέας Τάξης δεν βρήκαν τις λύσεις που χρειάζονταν, για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της. Σήμερα στην κυριολεξία όλα τα κράτη βρίσκονται να πλέουν σε μια ταραγμένη "λίμνη" χρεών που τα ταλανίζει, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους. Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία, Ισπανία, έχουν αρχίσει να "πλησιάζουν" στην κατάσταση της Ελλάδας και ήδη δείχνουν σημάδια "κόπωσης" στην πρωτόγνωρη γι' αυτά καταπόνηση. Όμως, το ακόμα πιο επικίνδυνο για όλα αυτά τα "σκάφη" είναι ότι βρίσκονται κάτω από ένα τεράστιο "φράγμα", το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να "σπάσει" και να διαλύσει όλα τα κρατικά συστήματα.
Τι είναι αυτό το "φράγμα" στο οποίο αναφερόμαστε; Οι σιωνιστές τοκογλύφοι, για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο ενιαίο σύστημα, δημιούργησαν μια τεχνητή "λίμνη" κοινή για όλους και για να γίνει αυτό έπρεπε να "στηθεί" ένα τεράστιο "φράγμα", το οποίο θα έλεγχε τη "στάθμη" της και την επιφάνειά της, προκειμένου να καλύψει το σύνολο του Πλανήτη. Το τραπεζικό σύστημα που έστησαν, δηλαδή, συγκέντρωνε ΟΛΟ τον πλούτο τού Πλανήτη και ελέγχοντας τον παγκόσμιο δανεισμό, δημιουργούσε την κοινή για όλους "λίμνη", στην οποία "επέπλεαν" ΟΛΑ τα κρατικά σκάφη. Ελέγχοντας οι σιωνιστές το "φράγμα" αυτό, προκαλούσαν τεχνητές τρικυμίες, προκειμένου να ελέγχουν και να απειλούν με διάλυση και άρα "βύθιση" τους πάντες. Στη μεγαλύτερη μέχρι τώρα "τρικυμία" μπήκε στην περιπέτεια επιβίωσης και η Ελλάδα.
 Αυτό το "φράγμα" όμως, όσο έξυπνα κι αν στήθηκε, δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα το ήθελαν οι εμπνευστές του. Είναι ένα "φράγμα" εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων σε χρέη, τα οποία δημιούργησαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι - με αρχιτέκτονα  τον Γκρίνσπαν - για να κατακτήσουν τον Πλανήτη, αλλά που σήμερα δεν είναι διαχειρίσιμα. Αν σπάσει αυτό το "φράγμα", που είναι το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα και καταρρεύσουν οι "δεξαμενές" τού παγκόσμιου πλούτου, τίποτε δεν θα μείνει όρθιο. Θα παρασυρθούν τα πάντα σε μια καταστροφή, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το ανθρώπινο είδος. Αν οι "δεξαμενές" των διεθνών χρηματιστηρίων, των διεθνών ομολογιακών αγορών ή των κρατικών δανείων "σπάσουν" και γίνει μια οικονομική κατάρρευση, η κρίση τού 1927 θα μοιάζει με παιδικό πυροτέχνημα μπροστά σε ατομική βόμβα. Σε αυτόν τον πραγματικό "κατακλυσμό" ποιος μπορεί ν' αντέξει, χωρίς να "βυθιστεί";
Όλοι αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα νόμιζαν πως είναι πολύ σίγουροι για την επιβίωσή τους - γιατί είναι too big to fail - , έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι αυτό δεν είναι πλέον και τόσο σίγουρο. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα τους φαινόταν απίθανο, σήμερα τους φαίνεται πλέον πιθανό. Γιατί; ...Γιατί αυτοί, στους οποίους στηρίζονται για τη σίγουρη διάσωσή τους, δεν είναι πλέον τόσο δυνατοί όσο θα ήθελαν. Όσο και να θέλει κάποιος, δεν μπορεί να σταματήσει την πτώση ενός λεωφορείου στον γκρεμό, επειδή απλά μπορεί να το πιάσει με τα χέρια του. Ποιος θα σώσει τους σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν μάθει να σώζονται από τα χρήματα των λαών; Την τελευταία φορά που τους έσωσε ο Ομπάμα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων, "χαντάκωσε" τις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα παρέλαβε τις ΗΠΑ με εξωτερικό χρέος 8 τρις δολαρίων και την παρέδωσε μέσα σε λίγα χρόνια με χρέος 20 τρις. Τώρα το χρέος των ΗΠΑ πλησιάζει τα 23 τρις. 
Σε σχέση δηλαδή με το 2008 τα πράγματα έχουν γίνει τρομακτικά χειρότερα, εφόσον έχουν επιδεινωθεί όλες οι παράμετροι. Ούτε καν εκείνο το πρόβλημα εκείνης της εποχής δεν μπορούν οι σημερινές ΗΠΑ ν' αντιμετωπίσουν ...Πόσο μάλλον στη σημερινή του ένταση. Το πρόβλημα των τραπεζών σήμερα μεγεθύνθηκε σε τρομερό βαθμό και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ εξασθένησαν σε έναν επίσης τρομερό βαθμό. Ποιος θα σώσει τους τοκογλύφους τής Wall Street; ...Οι ΗΠΑ; ...επειδή αυτό θέλουν οι διορισμένοι από τους σιωνιστές ηγέτες τους; ...Μα δεν θα φτάνει το "θέλω" πλέον. Ποιος απομένει να σώσει το κύκλωμα της Νέας Τάξης, όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ έχουν βγει στη "γύρα" για δανεικά; Έφτασαν στο σημείο να θεωρούν την Ελλάδα "επενδυτή", που θα σώσει τις αμερικανικές θέσεις εργασίας, επειδή παρήγγειλαν τον εκσυγχρονισμό μερικών F16. Αυτές οι αποδυναμωμένες ΗΠΑ θα σώσουν τους τραπεζίτες με τις "τρύπες" των τρισεκατομμυρίων σε μια παγκόσμια οικονομία, η οποία βρίσκεται σε τρομερή ύφεση;
Τι απομένει για τους σιωνιστές; Η Γερμανία; Σ' αυτήν θα στηριχθούν; Στην τρομερή της οικονομία; Στις τρομερές της εταιρείες; Όλα αυτά είναι τεχνητά και το γνωρίζουν καλύτερα απ' τον καθένα αυτοί οι οποίοι τα δημιούργησαν, και είναι οι ίδιοι. Το γερμανικό "θαύμα" έγινε με δανεικά. Η Γερμανία "εκτοξεύτηκε" στα ύψη, εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού της. Είτε όμως αυτός ο δανεισμός είναι προνομιακός είτε όχι δεν παύει να παραμένει δανεισμός. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία επιβιώνει σε μια λεπτή "ισορροπία" μόνο για όσο διάστημα μπορεί να "ταΐζει" τον δανεισμό της, πληρώνοντας τις δόσεις της. Αν αρχίσει να έχει προβλήματα στην αποπληρωμή των δανείων της, απειλείται με κατάρρευση ...Γενική και απότομη κατάρρευση.
Όπως την Ελλάδα τη "χαντάκωσε" η χρηματοδότηση του ιδιωτικού τραπεζικού της συστήματος με κρατικό χρήμα, έτσι και τη Γερμανία μπορεί να τη "χαντακώσει" μια αναπάντεχη μείωση φορολογικών εσόδων ή ένα κρατικό "έξοδο", το οποίο σήμερα δεν το υπολογίζουν, αλλά αύριο μπορεί να το έχουν. Μπορεί να τη "χαντακώσει" μια δικαστική απόφαση, η οποία θα κάνει κακό σε μία εταιρεία της, η οποία φέρνει χρήμα στο κράτος αυτό. Μπορεί να τη "χαντακώσει" μια υποχρεωτική πληρωμή επιδικασμένων πολεμικών αποζημιώσεων. Όπως όλα πλέον δείχνουν, η "Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών" δεν θα καταφέρει να επιβιώσει, γιατί απλούστατα δεν θα το επιτρέψουν τα χαρακτηριστικά της.
Αυτά, τα οποία σήμερα της δίνουν τα "δυνατά" χαρακτηριστικά της, θα είναι εκείνα τα οποία θα τη "χαντακώσουν". Οι λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους σιωνιστές ιδιοκτήτες της, θα είναι και αυτοί που θα την καταδικάσουν. Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; ...Σημαίνουν πως, όταν ένα σύστημα διατηρείται ενιαίο μόνον εξαιτίας τού συμφέροντος, αυτό καταρρέει όταν το συμφέρον αυτό όχι μόνον δεν υφίσταται, αλλά προκαλεί ζημιά. Οι Γερμανοί παριστάνουν εκ του πονηρού τους εθνικά υπερήφανους Γερμανούς, γιατί σήμερα βρίσκονται σε μια οικονομική ακμή, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυθαιρεσίες των σιωνιστών και βέβαια στα εγκλήματα του γερμανικού κράτους. Πόσο μπορεί ν' αντέξει αυτή η συμφεροντολόγα Γερμανία, αν οι λαοί απαιτήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται και τις οποίες η ίδια στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει;
Οι σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα δεν επιτρέπουν σε λαούς όπως οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πολωνοί ή οι Ρώσοι να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για τις θηριωδίες και τις καταστροφές των Γερμανών ...Αποζημιώσεις, τις οποίες έχει αναγνωρίσει η ίδια η Γερμανία στον καιρό που δικαζόταν γι' αυτές. Σήμερα δεν έχει απαλλαγεί από καμία υποχρέωσή της, ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Απλά κάνει το "κορόιδο" και δεν πληρώνει κανέναν, γιατί απλούστατα οι σιωνιστές παρασκηνιακά δεν επιτρέπουν σε κανένα κράτος να διεκδικήσει αυτά τα οποία δικαιούται. Αν οι σιωνιστές χάσουν την ισχύ τους και αρχίσουν οι λαοί να διεκδικούν δισεκατομμύρια, οι Γερμανοί θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Αν οι Βαυαροί αρχίσουν να μαλώνουν με τους Πρώσους για τα μερίδιά τους στη ζημιά, θα γίνει μια "έκρηξη" την οποία ούτε καν να τη φανταστούμε μπορούμε ...Γερμανοί είναι όλοι αυτοί μόνον όταν μοιράζονται κέρδη ...Όταν πρέπει να μοιραστούν ζημιές, "θυμούνται" πως είναι Βαυαροί και Πρώσοι.
Τα ανάλογα συμβαίνουν και στον οικονομικό τομέα. Η Γερμανία "θριάμβευσε" στον οικονομικό τομέα, γιατί αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Η Siemens, η Thyssen, η Mercedes, η Hochtief, η Fraport κλπ., δεν είναι εταιρείες που προόδευσαν μόνον εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού ...Είναι βρόμικες εταιρείες οι οποίες, συνδεόμενες στενά με μυστικές υπηρεσίες - και άρα έχοντας "πλάτες" - διέβρωσαν τα κράτη, "μολύνοντάς" τα με άπειρη διαφθορά. Η πρόοδός τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διαφθορά. Όπου έχουν πάει, έχουν "βρομίσει" τα πάντα στο πέρασμά τους. Σήμερα εκκρεμούν εις βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δεν εκτελούνται μόνο και μόνο γιατί και πάλι οι σιωνιστές δεν επιτρέπουν στα κράτη να τις ανακοινώσουν και να τις εφαρμόσουν.
Τι σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη για τη Γερμανία; ...Ότι, αν οι σιωνιστές χάσουν τις δυνάμεις τους και αρχίσουν οι καταδίκες των γερμανικών εταιρειών, θα αποβληθούν από την ευρωπαϊκή αγορά όπως προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι. Καθημερινά όμως φαίνεται ότι αυτό είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη. Φαίνεται καθαρά πλέον η απώλεια ισχύος των σιωνιστών. Λίγες ημέρες πριν ασκήθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ποινική δίωξη κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Volkswagen, στο πλαίσιο των ερευνών για το dieselgate. Κατηγορείται για συνωμοσία με στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου με το παράνομο λογισμικό, το οποίο παραποιούσε τις μετρήσεις των ρύπων στα πετρελαιοκίνητα οχήματα της εταιρείας. Αυτή η δίωξη σημαίνει ότι οι σιωνιστές δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν μια εταιρεία-"στυλοβάτη" των κρατικών εσόδων τής Γερμανίας. Πώς θα αποπληρώσει το γερμανικό κράτος τις δόσεις του, χωρίς τα φορολογικά έσοδα από τις θηριώδεις εταιρίες του, αν αυτές δεν προστατεύονται από τους σιωνιστές;
Είναι όμως μόνον αυτές οι οικονομικές ζημιές; ...Μακάρι γι' αυτούς να ήταν μόνον αυτές. Υπάρχουν και νέες από νέα εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Η Γερμανία δεν χρωστάει μόνον εξαιτίας των παλαιών εγκλημάτων της. Είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει και νέα χρέη εξαιτίας των νέων εγκλημάτων. Είπαμε πιο πάνω ότι οι λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους σιωνιστές θα την καταδικάσουν και αυτό ίσως να μην έγινε κατανοητό. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; ...Οι σιωνιστές, για να ελέγχουν τη Γερμανία, την έβαζαν να εγκληματεί κατά των λαών, ώστε να μπορούν να την εκβιάζουν. Η Γερμανία εγκλημάτησε εξαιτίας τους στο παρελθόν, αλλά εγκλημάτησε και στο πρόσφατο μέλλον .
 Αυτά τα εγκλήματα τα γνωρίζουν οι σιωνιστές και με τον τρόπο αυτόν εκβιάζουν την ηγεσία της, εφόσον η ηγεσία αυτή φέρει το βάρος τής ποινικής ευθύνης για τα εγκλήματα αυτά. Με τον τρόπο αυτόν εκβίαζαν τις κυβερνήσεις τού Κολ ή του Σρέντερ ή της Μέρκελ ...Πραγματικοί εκβιασμοί πραγματικών εγκληματιών που δρομολόγησαν πραγματικά εγκλήματα. Η σημερινή "Γερμανία" είναι εύκολο ν' αποδειχθεί πως συμμετείχε στον σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και, αν οι λαοί τής Γιουγκοσλαβίας ενδιαφερθούν, το Βερολίνο θα πάθει "εγκεφαλικό". Το ίδιο ενεργά συμμετείχε η Γερμανία και στο έγκλημα του εμφυλίου τής Ουκρανίας και βέβαια στην οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας. Αν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που έχουν οι σιωνιστές, πέσουν στα "χέρια" των λαών, ποια θα είναι η τύχη τής Γερμανίας;
Μπορεί κάποιος να υπολογίσει για τι ποσά μιλάμε σε περίπτωση που οι λαοί κινηθούν εναντίον τής συμμορίας τού Βερολίνου; Μιλάμε για αρκετά τρις ευρώ σε μια οικονομία η οποία θα υπολειτουργεί, εξαιτίας των καταδικών των γερμανικών εταιρειών από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ποιος θα τους σώσει; ...Οι σιωνιστές, οι οποίοι θα περιμένουν να σωθούν οι ίδιοι από τις ΗΠΑ; ...Από τις ΗΠΑ, οι οποίες "χάρηκαν" που η Ελλάδα θα "επενδύσει" στην πολεμική τους βιομηχανία, για να σωθούν μερικές αμερικανικές θέσεις εργασίας; Αν αυτό δεν είναι το θέατρο του παραλόγου, τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι.
Τι θα μπορούσαν να επικαλεστούν οι Γερμανοί, για να μην πληρώσουν τις "ζημιές" που έχουν κάνει; Τώρα είναι πλέον ενωμένοι ως λαός και άρα δεν υπάρχει το βασικό μεταπολεμικό τους επιχείρημα, το οποίο δεν τους "επέτρεπε" να πληρώσουν. Τώρα μπορούν να μοιραστούν τις υποχρεώσεις τους δίκαια μεταξύ τους ...Αυτοί, οι οποίοι παρακαλούσαν τους λαούς να τους αφήσουν να "ενωθούν" πρέπει να πληρώσουν και το "τίμημα" αυτής της επανένωσης. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η ασφάλεια και η ακεραιότητα της σημερινής Γερμανίας οφείλεται στην προστασία που τους παρέχουν οι σιωνιστές. Αν αυτή η προστασία αρχίσει και φθίνει, το φάσμα της διάλυσης είναι το πιο πιθανό σενάριο που μπορεί να ακολουθήσει.
alites_prodotes_kommounistes_57
Αν αρχίσουν να συνειδητοποιούν οι λαοί - και οι ίδιοι οι Γερμανοί - την ιδιόμορφη φύση τής Γερμανίας ως κρατικού μορφώματος, είναι θέμα χρόνου να απαιτήσουν τη διάλυσή της. Σήμερα κάτι τέτοιο ακούγεται παράλογο, γιατί απλούστατα η προπαγάνδα των σιωνιστών προστατεύει το δημιούργημά τους, εμφανίζοντας τη Γερμανία σαν εθνικό κράτος, ενώ δεν είναι τέτοιο. Είναι παράλογο να ζητά κάποιος να διαλυθεί ένα εθνικό κράτος, αλλά δεν είναι παράλογο να θέλει να διαλυθεί ένα "μόρφωμα" συμφερόντων, του οποίου ο ρόλος είναι εγκληματικός. Η Γερμανία πρέπει να διαλυθεί, γιατί από τη φύση της και μόνον που υπάρχει αποτελεί μια απασφαλισμένη "βόμβα" ανάμεσα στους λαούς ...Μια "βόμβα", την οποία ποτέ δεν ξέρεις ποιος και για ποια συμφέροντα θα την "ενεργοποιήσει", κάνοντας ζημιά στον περίγυρό της.
Η Γερμανική Ένωση ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί για τους ίδιους λόγους και με την ίδια ευκολία που διαλύθηκε η "ΑΔΕΡΦΗ" της η Σοβιετική Ένωση. Κανένας δεν θα την κλάψει και από κανέναν δεν θα λείψει, γιατί όλοι κατά καιρούς έχουν κλάψει εξαιτίας της. Θα την "ξεχάσει" ο κόσμος μέσα σε μία στιγμή. Θα καταγραφεί ως μια άσχημη "παρένθεση" της ιστορίας τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι οι λαοί της θα πρέπει να πανηγυρίζουν μια τέτοια εξέλιξη, όπως πανηγύριζαν οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης όταν "έπεφτε" ο σιωνιστής "δεσμοφύλακάς" τους. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για σιωνιστική "ομίχλη". Μόλις χάσουν οι σιωνιστές τον πλούτο τους - και άρα τη δυνατότητα να παραπληροφορούν τους λαούς - η Γερμανία δεν θα έχει θέση στην κοινωνία των εθνών.   
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων - δυστυχώς για τους σιωνιστές τοκογλύφους - δεν έχει ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να επιβιώσει. Στην κυριολεξία από ώρα σε ώρα μπορεί να γίνει το μεγάλο "ΜΠΑΜ". Από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται στα χάρτινα "πόδια" τής Νέας Τάξης. Αν συμβεί αυτό, οι σιωνιστές τοκογλύφοι θα χάσουν μέσα σε μία στιγμή τις σημερινές αμύθητες περιουσίες τους και θα συρθούν στα Διεθνή Δικαστήρια για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και αυτό θα είναι μια τραγική εξέλιξη γι' αυτούς. Ως Εβραίοι θα καταλάβουν ακριβώς το νόημα της δικής τους "κατάρας", που είναι: "να τα αποκτήσεις ΟΛΑ και να τα χάσεις ΟΛΑ" ...Θα τα χάσουν ΟΛΑ, και, όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ.
Θέμα χρόνου είναι να καταλάβουν οι λαοί τι συμβαίνει. Μόλις φύγουν τα χρήματα των σιωνιστών από τη μέση - και άρα χαθεί η "ομίχλη" των δικών τους διεθνών ΜΜΕ που κρύβει τα πάντα - , όλα θ' αποκαλυφθούν. Οι τζάμπα μαγκιές και οι ηρωισμοί τού τύπου "φονιάδες των λαών Αμερικανοί" θα τελειώσουν για τους κομμουνιστές. Οι τζάμπα "τσαμπουκάδες" των χαφιέδων απέναντι στον αμερικανικό λαό, επειδή αυτός είναι απλά ισχυρός και βολεύει τα "αφεντικά" τους, θα τελειώσουν. Κανένας δεν είναι φονιάς των λαών, επειδή απλά γεννήθηκε με μια συγκεκριμένη εθνική ιδιότητα ...όποια κι αν είναι αυτή...
...Φονιάδες των λαών είναι αυτοί, οι οποίοι συνειδητά - και επί πληρωμή - συμμετέχουν σε μηχανισμούς που "σκοτώνουν" ή βασανίζουν λαούς ...Φονιάδες των λαών είναι οι κομμουνιστές ή το "είδωλό" τους οι ναζιστές ...Φονιάδες των λαών είναι οι ηγεσίες τής Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών ...Φονιάδες των λαών είναι οι ηγεσίες τής Ένωσης Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Αν όμως αυτά τα εκτελεστικά δολοφονικά όργανα είναι φονιάδες, πόσο ΦΟΝΙΑΔΕΣ μπορεί να είναι αυτοί που τους δημιούργησαν και τους χρησιμοποιούν; ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαών είναι οι σιωνιστές και αυτοί, λόγω των δημιουργηθέντων φασιστικών μηχανισμών, δεν είναι πλέον αποκλειστικά Εβραίοι. Απλά, οι περισσότεροι είναι Εβραίοι και γίνονται σιωνιστές από επιλογή, όπως γίνονται και κάποιοι άλλοι τέτοιοι ...Ο Μπάιντεν δήλωσε σιωνιστής, χωρίς να είναι Εβραίος.
Η τελική Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων - όσο κι αν "χτυπιούνται" οι σιωνιστές και οι εγκληματίες που τους υπηρετούν - θα είναι ελληνική ...Έπαιξαν και είναι βέβαιο ότι θα χάσουν. Για τους συνενόχους τους το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι το "πάρτι" τελείωσε ...Τώρα έρχεται ο λογαριασμός. Τώρα θα διαπιστώσει ο ανάπηρος Σόιμπλε ότι κανένας δεν ζήλευε τους Γερμανούς "μαθητές", επειδή αυτοί ήταν οι "καλύτεροι" ...Τους απεχθάνονταν απλά και μόνον, γιατί "έκλεβαν" στις "εξετάσεις". Οι φονιάδες των λαών ότι πρόλαβαν ν' απολαύσουν το απόλαυσαν ...Γελούσαν όταν εξαιτίας τους έκλαιγε ο κόσμος, θα κλάψουν όταν ο κόσμος θα γελάει. Από εδώ και πέρα έρχεται ο Γολγοθάς γι' αυτούς, γιατί για όλους τους υπόλοιπους θα έχει Ανάσταση.
Αυτοί είναι τα αφεντικά τού Τσίπρα και του Κουτσούμπα και αν αυτά κλάψουν, δεν θα έχουν καλύτερη τύχη και οι εν Ελλάδι χαφιέδες τους. Είπαμε ...Οι κομμουνιστικές ύαινες μπορεί να κατασπάραζαν τους σκύμνους στη φωλιά τους, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται επ' άπειρον ...Οι σκύμνοι δεν φυτρώνουν ...Κάποιοι τους "γεννάνε". Σε κάποια στιγμή θα γυρίσουν κι αυτοί οι "γεννήτορες" στη "φωλιά" τους. Όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, αλίμονο στις κομμουνιστικές ύαινες, οι οποίες θα πιαστούν επ' αυτοφώρω να εγκληματούν στη φωλιά τού μακελειού. Αλίμονό τους αν έχουν την ατυχία να πέσουν σε λιοντάρια που επιστρέφουν σ' αυτήν ..."Τρεις κι ο κούκος" είναι οι κομμουνιστές και αυτό πλέον φαίνεται καθαρά με τον κόσμο να τους αποστρέφεται και να τους απομονώνει σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένος για να αντέχει κάθε πίεση και θα αντέξει και τώρα. Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βαρβάρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρωπίνου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα και αυτό δεν θα αφεθεί ποτέ να συμβεί. Πολύ σύντομα θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα και, όταν θα γίνουν πραγματικά εφιαλτικά, "γονατίζοντας" τους πάντες, θα υψωθούν αυτοί, οι οποίοι αντέχουν στα δύσκολα ...Θα ξαναδεί ο κόσμος πώς δίνουν οι Έλληνες τις μάχες των ανθρώπων.

Τραϊανού Παναγιώτης

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

3 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙΣ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και που τους ξεβρακωσε; αυτούς ψηφίζει ο χαχολος αιλυνας

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο σαν.... παγωτο.