Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

200.000.000 θυμάτων του φασισμού ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ..Στη Μακεδονία θα "γραφεί" το ΤΕΛΟΣ τού - φασιστικού - Κόσμου

...Τόσο έχουν "κοστίσει" στην ανθρωπότητα ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
...οι δύο φασίστες "δολοφόνοι" τού Σιωνισμού.
...Έρχεται η ώρα τής δικαίωσης των θυμάτων τού φασισμού
...και βέβαια του Ελληνισμού
...Στη Μακεδονία θα "γραφεί" το ΤΕΛΟΣ τού - φασιστικού - Κόσμου

Οι Σιωνιστές σκότωσαν διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους και κατέστρεψαν δύο φορές την Ευρώπη, για να γίνουν οι ΗΠΑ "πλανηταρχεύουσα" δύναμη και by proxy οι ίδιοι πλανητάρχες. Ερήμην τού αμερικανικού λαού οι Σιωνιστές αποφάσισαν να τους κάνουν απόλυτους ιμπεριαλιστές. Γιατί; ...Για να τους χρησιμοποιούν σαν το "γαϊδούρι" τους ...Να τους "καβαλήσουν" και να τους ελέγχουν με το μαστίγιο της εξουσίας και το καρότο τής Wall street. Για να μην "ξεχνάνε" και τον σχεδιασμό, έδωσαν στο κόμμα τής αρεσκείας τους το σύμβολο του γαϊδουριού ...Αυτές ήταν οι ΗΠΑ για τους Σιωνιστές και έπρεπε να το θυμούνται. Για όσο διάστημα έλεγχαν το νόμισμά τους, το "γαϊδούρι" θα πήγαινε όπου ήθελαν οι Σιωνιστές.
Αυτή ήταν η δύναμη των Σιωνιστών και αυτήν χρησιμοποίησαν για να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά και για να σωθούν στην πρώτη μεγάλη κρίση τής Νέας Τάξης ...Ελέγχουν τη "μηχανή" που "τυπώνει" το δολάριο ...Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ασκούν διεθνή πολιτική με το διεθνές δολάριο ...Με το δολάριο, ως "διπλό" νόμισμα κάθε κρατικής οικονομίας. Αυτή η "φάμπρικα", όπως φαίνεται, έχει αρχίσει να μην "τραβάει" ...Έχει αρχίσει να μην "τραβάει", γιατί οι ΗΠΑ είναι "μικρές" για να τραβήξουν το "φορτίο" τού παγκόσμιου ιμπεριαλισμού. Για όσο διάστημα ο σχεδιασμός τους τις έθετε επικεφαλής ομοίων γιγάντων, οι ΗΠΑ εύκολα αντεπεξέρχονταν στις ανάγκες τού ρόλου τους. Τα κόστη μοιράζονταν "ρεφενέ" στον Δυτικό Κόσμο και τα κέρδη τα εισέπρατταν μόνοι τους οι Αμερικανοί με τους Σιωνιστές ...Δεν υπήρχε μεγάλο "φορτίο" και άρα δεν υπήρχαν και αντιδράσεις.
Σήμερα, που ο σχεδιασμός άλλαξε, τα φυσικά μεγέθη δεν μπορούν ν' ακολουθήσουν τα virtualμεγέθη. Για τους Σιωνιστές το "ένα δις" μπορεί να μην είναι πολύ δύσκολο να γίνει "ένα τρις", προκειμένου να τους βοηθήσει στις επιδιώξεις τους, αλλά ένα φυσικό μέγεθος - όπως μια κρατική οικονομία - δεν μπορεί να χιλιοπλασιαστεί με την ίδια ευκολία ...Αυτό έγινε στη διάρκεια της Νέας Τάξης ...Τα δολάρια χιλιοπλασιάστηκαν εύκολα, αλλά οι ΗΠΑ ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσουν πρόβλημα. Οι Σιωνιστές πολλαπλασίασαν τα μεγέθη που τους αφορούσαν, αλλά οι ΗΠΑ, ως κράτος, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν αλλαγή κλίμακας. Παρέμειναν στο ίδιο μέγεθος μέσα σε μια οικονομία, η οποία ερήμην τους άλλαξε και από ήσυχη "λίμνη" έγινε ένας ταραγμένος "ωκεανός".
Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή δεν φαίνονται ικανές να προστατεύσουν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό τους ...Δεν έχουν ως κράτος το μέγεθος να ελέγχουν και να απειλούν θηρία όπως η Κίνα, η Ρωσία ή η Ε.Ε., τα οποία έχουν "ένστικτα" συντήρησης και αντιδρούν όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους ...Θηρία μεγάλα, που μπορούν να συνασπιστούν εναντίον των ΗΠΑ και να τις βάλουν στο "περιθώριο". Οι ΗΠΑ δεν έχουν τη στρατιωτική δύναμη να απειλούν με πόλεμο τύπου Ιράκ όποιον από τους μεγάλους αντιδρά ή απειλεί ή θέλει ν' αποχωρήσει από τον κανόνα τού πετροδολαρίου ...Δεν έχουν ως οικονομία το μέγεθος να απειλούν με κυρώσεις όλες αυτές τις οικονομίες μαζί ...Δεν έχουν ως οικονομία τη δυνατότητα να διαχειριστούν το τεράστιο δημόσιο χρέος τους, το οποίο "φούσκωσε" εξαιτίας των νέων αναγκών τής Νέας Τάξης. Τώρα έφτασαν στο τέλος. Το δημόσιο χρέος τους, σε συνδυασμό με την καθημερινή πίεση που δέχεται το δολάριο σε όλες τις αγορές, τους καθιστά αδύναμους ακόμα και στη σκέψη να το ενισχύσουν. Δεν μπορούν να βάλουν τις "μηχανές" να τυπώνουν δολάρια και να υψώσουν ξανά το "ταβάνι" τού χρέους τους.
 Ακόμα και η νίκη-Τραμπ αυτό σηματοδοτεί ...Ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να "τραβήξει" το ιμπεριαλιστικό "κάρο" ...Του κοστίζει πολύ να το κάνει αυτό και δεν έχει τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να το συνεχίσει για το κέρδος άλλων ...Ειδικά τώρα, που όλες οι αμερικανικές πολυεθνικές "εξαφανίστηκαν" από το "ταμείο" τους και "χάθηκαν" στους δαιδαλώδεις φορολογικούς παραδείσους. Ο αμερικανικός λαός "θύμωσε" με αυτό το πρωτοφανές "ρίξιμο" των πολυεθνικών και γι' αυτόν τον λόγο  ψήφισαν αυτόν, ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι θα τους απεμπλέξει από τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης ...Ψήφισαν αυτόν, ο οποίος απείλησε τις πολυεθνικές με κυρώσεις στην περίπτωση που αυτές δεν "επιστρέψουν" στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας να φοροδιαφεύγουν.
Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιο μυστήριο στην εκλογή τού Τραμπ ...Ψήφισαν αυτόν, ο οποίος τους υποσχέθηκε εθνική πολιτική ...Πολιτική με δασμούς στις εισαγωγές ...Πολιτική με στόχο την εσωτερική απασχόληση ...Πολιτική με φραγμούς στη μετανάστευση ...Πολιτική - με λίγα λόγια - αντίθετη προς τη Νέα Τάξη ...Πολιτική, η οποία, επειδή ακριβώς ασκείται από τις ΗΠΑ, απειλεί ευθέως την ίδια τη Νέα Τάξη ...Δεν είναι και μικρή ήττα ο πρώτος τη τάξει ιμπεριαλιστής να ασκεί αντιιμπεριαλιστική πολιτική ...Δεν είναι και μικρή ήττα το πρώτο τη τάξει "πιόνι" των Σιωνιστών να κάνει διαφορετικές κινήσεις απ' αυτές που του επιβάλουν. Όλα αυτά σημαίνουν πως, όταν - πολύ σύντομα - φτάσουμε σε μια επανάληψη της κρίσης τού 2008, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους Σιωνιστές τοκογλύφους.
Όλοι αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα νόμιζαν πως είναι πολύ σίγουροι για την επιβίωσή τους - γιατί είναι too big to fail - , έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι αυτό δεν είναι πλέον και τόσο σίγουρο. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα τους φαινόταν απίθανο, σήμερα τους φαίνεται πλέον πιθανό. Γιατί; ...Γιατί αυτοί, στους οποίους στηρίζονται για τη σίγουρη διάσωσή τους, δεν είναι πλέον τόσο δυνατοί όσο θα ήθελαν να είναι. Όσο απόλυτα και να ελέγχει κάποιος ένα γαϊδούρι, δεν μπορεί αυτό να τραβήξει ένα "κάρο", το οποίο είναι φορτωμένο σαν "τραίνο". Επειδή μπορείς να δέσεις ένα γαϊδούρι μπροστά από ένα τραίνο, δεν σημαίνει ότι έλυσες το πρόβλημα του κινητήρα.
Ποιος θα σώσει τους Σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν μάθει να σώζονται από τα χρήματα των λαών; Την τελευταία φορά που κινδύνευσαν τους έσωσε ο Ομπάμα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων και στην κυριολεξία "χαντάκωσε" τις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα παρέλαβε τις ΗΠΑ με εξωτερικό χρέος 8 τρις δολαρίων και την παρέδωσε μέσα σε λίγα χρόνια με χρέος 20 τρις. Τώρα το χρέος των ΗΠΑ πλησιάζει τα 23 τρις. Σε σχέση δηλαδή με το 2008 τα πράγματα έχουν γίνει τρομακτικά χειρότερα, εφόσον έχουν επιδεινωθεί όλες οι παράμετροι. Ούτε καν εκείνο το πρόβλημα εκείνης της εποχής δεν μπορούν οι σημερινές ΗΠΑ ν' αντιμετωπίσουν ...Πόσο μάλλον να το αντιμετωπίσουν στη σημερινή του ένταση. Το πρόβλημα των τραπεζών σήμερα μεγεθύνθηκε σε τρομερό βαθμό και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ εξασθένησαν σε έναν επίσης τρομερό βαθμό. Ποιος θα σώσει τους τοκογλύφους τής Wall Street; ...Οι ΗΠΑ; ...Επειδή αυτό θέλουν οι διορισμένοι από τους Σιωνιστές ηγέτες τους; ...Μα δεν θα φτάνει το "θέλω" πλέον.
Ποιος απομένει να σώσει το κύκλωμα της Νέας Τάξης, όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ έχουν βγει στη "γύρα" για δανεικά; Ποιος θα σώσει τους εγκληματίες Σιωνιστές στην τεράστια τραπεζική κρίση, η οποία έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται; Η Ντόιτσε Μπανκ μπορεί ανά πάσα στιγμή να τινάξει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στον "αέρα". Ποιος θα προστατεύσει τη Νέα Τάξη, αν αρχίσει η "κατρακύλα"; ...Ποιος θα "απενεργοποιήσει" τη "βόμβα" τής Ντόιτσε Μπανκ, προκειμένου ν' αναβάλει το "μοιραίο" για το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα; Η Γερμανία; ...Με ποιο μέγεθος; Η Γερμανία στην πραγματικότητα δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό της, αν για τον οποιονδήποτε λόγο οι ΗΠΑ χάσουν τις δυνάμεις τους. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα η Γερμανία ν' αντέξει μια οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ. Είναι συνδεδεμένη άμεσα με τις ΗΠΑ κι εξαρτάται και η ίδια από την αμερικανική εμπορική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι σε μια ενδεχόμενη αμερικανική κατάρρευση, θα καταρρεύσει και η ίδια η Γερμανία.
Μπορούν οι Σιωνιστές να στηριχθούν σ' αυτήν την ασθενική Γερμανία; Σε τι ακριβώς να στηριχθούν; Στην τρομερή της οικονομία; Στις τρομερές της εταιρείες; Όλα αυτά είναι τεχνητά και το γνωρίζουν καλύτερα απ' τον καθένα αυτοί οι οποίοι τα δημιούργησαν, και είναι οι ίδιοι. Το γερμανικό "θαύμα" έγινε με δανεικά. Η Γερμανία "εκτοξεύτηκε" στα ύψη, εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού της. Είτε όμως αυτός ο δανεισμός είναι προνομιακός είτε όχι, δεν παύει να παραμένει δανεισμός. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία επιβιώνει σε μια λεπτή "ισορροπία" μόνον για όσο διάστημα μπορεί να "ταΐζει" τον δανεισμό της, πληρώνοντας τις δόσεις της. Αν αρχίσει να έχει προβλήματα στην αποπληρωμή των δανείων της, απειλείται με κατάρρευση. Αν αυτό συνδυαστεί και με μια αντίδραση της Ρωσίας, τότε απειλείται με μια γενική κι απότομη κατάρρευση.
Σε μια τέτοια περίπτωση - και χωρίς την υποστήριξη των Σιωνιστών - θα κινδυνεύσει μέχρι και με εμφύλιο πόλεμο. Μια υποχρεωτική πληρωμή επιδικασμένων πολεμικών αποζημιώσεων μπορεί να διασπάσει αυτό, το οποίο λόγω συμφερόντων διατηρείται ενιαίο. Η "Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών" δεν θα καταφέρει να επιβιώσει, γιατί απλούστατα δεν θα το επιτρέψουν τα χαρακτηριστικά της. Αυτά, τα οποία σήμερα της δίνουν τα "δυνατά" της χαρακτηριστικά, θα είναι εκείνα, τα οποία θα τη "χαντακώσουν". Οι λόγοι αυτοί, για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες της, θα είναι και οι ίδιοι που θα τη καταδικάσουν.
Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; ...Σημαίνουν πως, όταν ένα σύστημα διατηρείται ενιαίο μόνον εξαιτίας τού συμφέροντος, αυτό καταρρέει όταν το συμφέρον αυτό όχι μόνον δεν υφίσταται, αλλά προκαλεί ζημιά. Οι Γερμανοί παριστάνουν εκ του πονηρού τούς εθνικά υπερήφανους Γερμανούς, γιατί σήμερα βρίσκονται σε μια οικονομική ακμή, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυθαιρεσίες των Σιωνιστών και βέβαια στα εγκλήματα του γερμανικού κράτους. Πόσο μπορεί ν' αντέξει αυτή η συμφεροντολόγα Γερμανία, αν οι λαοί απαιτήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται και τις οποίες η ίδια στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει;
Οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα δεν επιτρέπουν σε λαούς όπως οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πολωνοί ή οι Ρώσοι να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για τις θηριωδίες και τις καταστροφές των Γερμανών ...Αποζημιώσεις, τις οποίες έχει αναγνωρίσει η ίδια η Γερμανία στον καιρό που δικαζόταν γι' αυτές. Σήμερα δεν έχει απαλλαγεί από καμία υποχρέωσή της, ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Απλά κάνει το "κορόιδο" και δεν πληρώνει κανέναν, γιατί απλούστατα οι Σιωνιστές παρασκηνιακά δεν επιτρέπουν σε κανένα κράτος να διεκδικήσει αυτά τα οποία δικαιούται. Αν οι Σιωνιστές χάσουν την ισχύ τους και αρχίσουν οι λαοί να διεκδικούν δισεκατομμύρια, οι Γερμανοί θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Αν οι Βαυαροί αρχίσουν να μαλώνουν με τους Πρώσους για τα μερίδιά τους στη ζημιά, θα υπάρξει μια "έκρηξη", την οποία ούτε καν να τη φανταστούμε μπορούμε ..."Γερμανοί" είναι όλοι αυτοί μόνον όταν μοιράζονται κέρδη μεταξύ τους ...Όταν θα πρέπει να μοιραστούν ζημιές, "θυμούνται" πως είναι Βαυαροί και Πρώσοι.
Τα ανάλογα συμβαίνουν και στον οικονομικό τομέα. Η Γερμανία "θριάμβευσε" στον οικονομικό τομέα, γιατί αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Η Siemens, η Thyssen, η Mercedes, η Hochtief, η Fraport κλπ., δεν είναι εταιρείες που προόδευσαν μόνον εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού ...Είναι βρόμικες εταιρείες, οι οποίες λεηλατούν ολόκληρες χώρες, για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικές ...Είναι βρόμικες εταιρείες, οι οποίες, συνδεόμενες στενά με μυστικές υπηρεσίες - και άρα έχοντας "πλάτες" - διέβρωσαν τα κράτη, "μολύνοντάς" τα με άπειρη διαφθορά, προκειμένου να υποσκελίσουν τους ανταγωνιστές τους ...Η πρόοδός τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διαφθορά. Όπου έχουν πάει, έχουν "βρομίσει" τα πάντα στο πέρασμά τους.
Σήμερα εκκρεμούν εις βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δεν εκτελούνται μόνο και μόνο γιατί και πάλι οι Σιωνιστές δεν επιτρέπουν στα κράτη να τις ανακοινώσουν και να τις εφαρμόσουν. Τι σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη για τη Γερμανία; ...Ότι, αν οι Σιωνιστές χάσουν τις δυνάμεις τους κι αρχίσουν οι καταδίκες των γερμανικών εταιρειών, αυτές θα αποβληθούν από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι. Σε μια τέτοια περίπτωση το ένα μετά το άλλο γερμανικό εργοστάσιο θα βάζει "λουκέτο". Εκατοντάδες χιλιάδες "Γερμανοί" θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους και άρα και την "υπερηφάνειά" τους για τη Γερμανία.
Είναι όμως μόνον αυτές οι οικονομικές ζημιές; ...Μακάρι γι' αυτούς να ήταν μόνον αυτές ...Υπάρχουν και νέες από νέα εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Η Γερμανία δεν χρωστάει μόνον εξαιτίας των παλαιών εγκλημάτων της. Είναι βέβαιο ότι έχει ήδη δημιουργήσει και νέα χρέη, εξαιτίας νέων εγκλημάτων. Είπαμε πιο πάνω ότι θα την καταδικάσουν οι λόγοι για τους οποίους ήταν και είναι χρήσιμη για τους Σιωνιστές και αυτό ίσως να μην έγινε κατανοητό. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; ...Οι Σιωνιστές, για να ελέγχουν τη Γερμανία, την έβαζαν να εγκληματεί κατά των λαών, ώστε να μπορούν να την εκβιάζουν. Η Γερμανία εγκλημάτησε εξαιτίας τους στο παρελθόν, αλλά εγκλημάτησε και στις μέρες μας.
Αυτά τα εγκλήματα τα γνωρίζουν οι Σιωνιστές και με τον τρόπο αυτόν εκβιάζουν την ηγεσία της, εφόσον η ηγεσία αυτή φέρει το βάρος τής ποινικής ευθύνης για τα εγκλήματα αυτά. Με τον τρόπο αυτόν εκβίαζαν τις κυβερνήσεις τού Κολ ή του Σρέντερ ή της Μέρκελ ...Πραγματικοί εκβιασμοί πραγματικών εγκληματιών, οι οποίοι δρομολόγησαν πραγματικά εγκλήματα. Η σημερινή "Γερμανία" είναι εύκολο ν' αποδειχθεί πως συμμετείχε στη συνομωσία που οδήγησε στη λεηλασία και την ταπείνωση του ρωσικού λαού. Συμμετείχε στον σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και, αν οι λαοί τής Γιουγκοσλαβίας ενδιαφερθούν, το Βερολίνο θα πάθει "εγκεφαλικό". Το ίδιο ενεργά συμμετείχε η Γερμανία και στο έγκλημα του εμφυλίου τής Ουκρανίας και βέβαια στην οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας. Αν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που έχουν στα "χέρια" τους οι Σιωνιστές, πέσουν στα "χέρια" των λαών, ποια θα είναι η τύχη τής Γερμανίας;
Η Γερμανική Ένωση ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί για τους ίδιους λόγους και με την ίδια ευκολία που διαλύθηκε η "ΑΔΕΡΦΗ" της η Σοβιετική Ένωση. Κανένας δεν θα την κλάψει και από κανέναν δεν θα λείψει, γιατί όλοι κατά καιρούς έχουν κλάψει εξαιτίας της. Θα την "ξεχάσει" ο κόσμος μέσα σε μία στιγμή. Θα καταγραφεί ως μια από τις πιο άσχημες "παρενθέσεις" της ιστορίας τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι οι λαοί της θα πρέπει να πανηγυρίζουν μια τέτοια εξέλιξη, όπως πανηγύριζαν οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης όταν "έπεφτε" ο Σιωνιστής "δεσμοφύλακάς" τους. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για σιωνιστική "ομίχλη". Μόλις χάσουν οι Σιωνιστές τον πλούτο τους - και άρα τη δυνατότητα να παραπληροφορούν τους λαούς - η Γερμανία δεν θα έχει πλέον θέση στην κοινωνία των εθνών.

Αντιλαμβανόμαστε πως, αν "πέσει" η Γερμανία, ακολουθεί ένα "ντόμινο" καταρρεύσεων. Πόσο μπορεί ν' αντέξει η Ρωσία τού Πούτιν σε περίπτωση που καταρρεύσει η Γερμανία; Το καθεστώς Πούτιν και όλη η Σιωνιστική Νομενκλατούρα, που λεηλατεί και βιάζει τη Ρωσία, είναι προστατευόμενοι της Γερμανίας. Αν "πέσει" η Γερμανία, ποιος θα προστατεύσει τους Εβραίους Ολιγάρχες; ...Ο τρομερός νάνος; Ειδικά αυτός ο νάνος - αν αποκαλυφθεί ο βρόμικός του ρόλος - θα πρέπει να παλέψει με τη ρωσική "αρκούδα" και εκεί δεν θα υπάρχει "στήσιμο" και "σκηνοθέτες". Πάνω του μπορεί να ξεσπάσει η δυστυχία και η ταπείνωση που βίωσε ο εξαθλιωμένος ρωσικός λαός εδώ και έναν αιώνα.
Η Κίνα τού Κομμουνιστικού Κόμματος πόσο μπορεί ν' αντέξει μια τέτοια πολιτική "κατολίσθηση"; Η λενινιστική ηγεσία της δεν έχει σταματήσει να λεηλατεί τον κινεζικό λαό ...Δισεκατομμυριούχοι είναι όλοι οι λενινιστές τού κόμματος ...Συνειδητοποιημένοι εγκληματίες όλοι τους, με τις βαλίτσες τους έτοιμες για να την κοπανήσουν ...και κωδικούς από τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί, αν δεν έχουν πού να καταφύγουν, για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους; Αυτοί δεν είναι που χρεώνουν και τις σφαίρες στους εκτελεσθέντες; Αυτοί δεν είναι που εκτέλεσαν όλους τους αντιδραστικούς της Πλατείας Τιενανμέν; Τα ξεχνάει αυτά ο λαός; Ξεχνάει το "μεγάλο άλμα" τού ψυχοπαθούς Μάο; ...45 εκατομμύρια ανθρώπους σκότωσε το κτήνος. Πόσες ημέρες μπορεί ν' αντέξει η εξουσία τού κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος αν "πέσει" η Γερμανία και μαζί της και η πουτινική Ρωσία;...
...Μπορεί έστω να φανταστεί κάποιος τι θα γίνει, αν ανοίξουν όλοι οι φάκελοι με τα εγκλήματα των Σιωνιστών; ...Τα εγκλήματα των δικών τους ιδιόκτητων "θηρίων"; ...Αν στα εκατομμύρια των νεκρών τού Ναζισμού προστεθούν τα εκατομμύρια των νεκρών τού Κομμουνισμού και πάνω σ' αυτά προστεθούν όλα τα υπόλοιπα; ...Πόσα είναι τα εκατομμύρια των νεκρών του "πολέμου" των ναρκωτικών; ...Πόσα είναι τα εκατομμύρια των νεκρών του "πολέμου" των πετρελαίων; ...Ακόμα και για τον "πόλεμο" των διαμαντιών μετράμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρών ...Νεκροί, που αυξάνονται με τρομερούς ρυθμούς, αν σκεφτεί κάποιας τα καθημερινά θύματα της σημερινής οικονομικής κρίσης και της πείνας ...Όλα για το κέρδος. Για το κέρδος των τοκογλύφων Σιωνιστών χρησιμοποιήθηκε η ανθρώπινη τεχνολογία, εξοντώνοντας μαζικά ανθρώπους ...Για να παριστάνουν τους "θεούς" οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ και οι Σόρος ...Για να παριστάνουν τους "αγίους" οι κατά τόπους χαφιέδες τους.
Αν όλα αυτά γίνουν γνωστά στους λαούς, τότε σε ποια γωνιά τής Γης μπορούν όλοι αυτοί να βρουν καταφύγιο; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων - δυστυχώς για τους Σιωνιστές τοκογλύφους - δεν έχει ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να επιβιώσει. Στην κυριολεξία από ώρα σε ώρα μπορεί να γίνει το μεγάλο "ΜΠΑΜ". Από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται στα χάρτινα "πόδια" τής Νέας Τάξης. Αν συμβεί αυτό, οι Σιωνιστές τοκογλύφοι θα χάσουν μέσα σε μία στιγμή τις σημερινές αμύθητες περιουσίες τους και θα συρθούν στα Διεθνή Δικαστήρια για "Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας" και αυτό θα είναι μια τραγική εξέλιξη γι' αυτούς. Ως Εβραίοι, θα καταλάβουν ακριβώς το νόημα της δικής τους "κατάρας", που είναι: "να τα αποκτήσεις ΟΛΑ και να τα χάσεις ΟΛΑ" ...Θα τα χάσουν ΟΛΑ, και, όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ.
Θέμα χρόνου είναι να καταλάβουν οι λαοί τι συμβαίνει. Μόλις φύγουν τα χρήματα των Σιωνιστών από τη μέση - και άρα χαθεί η "ομίχλη" των δικών τους διεθνών ΜΜΕ, η οποία κρύβει τα πάντα - , όλα θ' αποκαλυφθούν. Η μελλοντική Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων - όσο κι αν "χτυπιούνται" οι Σιωνιστές και οι εγκληματίες που τους υπηρετούν - θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...Θα είναι "Ρωμαίικη" ...Θα είναι Ρωμαϊκή. Βιάστηκαν κάποιοι να "κλάψουν" τη Ρωμιοσύνη, νομίζοντας πως αυτή "πέθανε", ενώ στην πραγματικότητα είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία ο Ελληνισμός - και άρα ο πολιτισμός - συμφέρει τους λαούς, οι οποίοι θα τον υιοθετήσουν, εφόσον δεν έχει πλέον καθόλου κόστος ως επιλογή. Μέχρι τώρα ο πολιτισμός, γι' αυτόν ο οποίος ήθελε να λέγεται, να δρα και να ζει ως πολιτισμένος, είχε κόστος ...Κόστος να μοιράζεσαι γνώσεις κι αγαθά με τους συνανθρώπους σου, ακόμα κι όταν θα μπορούσες να τα πάρεις όλα για τον εαυτό σου.
Ως εκ τούτου ο απλοϊκός στη δομή του βαρβαρισμός είχε πλεονέκτημα έναντι του Ελληνισμού, γιατί έδινε άμεσο κέρδος. Ήταν ασυναγώνιστος σε έναν κόσμο, ο οποίος έδινε τη μάχη τής επιβίωσης και ο ένας προσπαθούσε να επωφεληθεί τού άλλου. Ο βαρβαρισμός όχι μόνον δεν ανάγκαζε τους ισχυρούς να μοιράζονται αγαθά με τους αδύναμους, αλλά τους ισχυροποιούσε παραπάνω. Ο βαρβαρισμός όχι μόνον δεν απωθούσε τους αδύναμους, αλλά αντίθετα τους έλκυε, υποσχόμενος λείες, οι οποίες έλυναν τα προβλήματά του ως δια μαγείας ...Κέρδη υποσχόταν σε όλους όσους τον ακολουθούσαν και όχι κόστη και θυσίες. Μοίραζε λείες και λάφυρα και όλους τους συνέφερε να γίνουν λίγο βάρβαροι, για να λύσουν τα προβλήματά τους ...και, αν ποτέ τους βόλευε, θα ξόδευαν και κάτι λίγα για πολιτισμό. Σήμερα όλα αυτά άλλαξαν. Οι βάρβαροι τα έφαγαν όλα και στο τέλος δάγκωσαν και τα πόδια τους ...Τα δικά τους πόδια. Τώρα πλέον ο βαρβαρισμός δεν δίνει κέρδος, παρά επιταχύνει τον θάνατο ...Τον θάνατο του ίδιου του βάρβαρου.
Ο γερμανισμός τής Ε.Ε. για πρώτη φορά μπορεί να γίνει αξιοποιήσιμος, έστω και χωρίς να ήταν αυτό στις προθέσεις εκείνων που τον προκάλεσαν. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο γερμανισμός μπορεί να "κουβαλήσει" κάτι θετικό για τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό, γιατί οι βάρβαροι Σιωνιστές έφτασαν σε ένα τρομερό αδιέξοδο ...Έπαιξαν, και είναι βέβαιο ότι θα χάσουν. Στους συνενόχους τους το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι το "πάρτι" τελείωσε ...Τώρα έρχεται ο λογαριασμός ...Τώρα θα διαπιστώσει ο ανάπηρος Σόιμπλε ότι κανένας δεν ζήλευε τους Γερμανούς "μαθητές", επειδή αυτοί ήταν οι "καλύτεροι" ...Απλά τους απεχθάνονταν όλοι, μόνον και μόνον γιατί τους έβλεπαν ότι "έκλεβαν" στις "εξετάσεις".
Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια συλλαλητηριαΟι φονιάδες των λαών ό,τι πρόλαβαν ν' απολαύσουν το απόλαυσαν. Γελούσαν, όταν εξαιτίας τους ο κόσμος έκλαιγε ...θα κλάψουν, όταν ο κόσμος θα γελάει. Από εδώ και πέρα έρχεται ο Γολγοθάς γι' αυτούς, γιατί για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχει Ανάσταση. Ο Ελληνισμός με τον Σιωνισμό οδηγούνται σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση, της οποίας η έκβαση θα έχει παγκόσμιες συνέπειες, εφόσον κρίνεται το μέλλον του ίδιου του ιμπεριαλισμού και η επιβίωση της Νέας Τάξης. Ο Ελληνισμός είναι η μόνη δύναμη στον κόσμο που μπορεί να σταματήσει την πιο ύπουλη και σύνθετη μορφή βαρβαρισμού, που είναι ο Σιωνισμός. Ο Ελληνισμός είναι η μόνη δύναμη στον κόσμο, που μπορεί να σταματήσει την ανθρωπότητα πριν αυτή κάνει το μοιραίο "βήμα" προς στο χάος.
Μπαίνοντας ο σιωνισμός σε ένα "αδιέξοδο", θα αναζητήσει τη μοναδική ελπίδα διαφυγής, και αυτή "περνάει" από τη "στενή" Μακεδονία ...Μόνον αν νικήσει τον Ελληνισμό μπορεί να ελπίζει ότι - έστω και με απώλειες - θα επιβιώσει. Πρέπει να νικήσει τον Ελληνισμό σε ένα "στενό" πέρασμα και εκεί ο Ελληνισμός είναι ανίκητος. ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ δεν έχει νικήσει τον Ελληνισμό σε κατά μέτωπο σύγκρουση. Όσοι κατά καιρούς νόμισαν ότι τον "νίκησαν", απλά τον παρέκαμψαν, γιατί το μέγεθός του επιτρέπει τέτοιου είδους ψευδονικητήριων "ελιγμών". Αν όμως βρεθείς απέναντί του, χωρίς τη δυνατότητα να ελιχθείς, ώστε να τον παρακάμψεις, δεν έχεις καμία ελπίδα να τον νικήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνος στις "ενέδρες" των αδιεξόδων. Γι' αυτόν τον λόγο τα "θηρία" τού φασισμού δεν πλησιάζουν ποτέ τα "στενά", όταν εκεί περιφέρεται "οπλισμένος" ο Ελληνισμός. Η Μακεδονία θα είναι οι σύγχρονες "Θερμοπύλες" όπου αυτές οι δυνάμεις θ' αναμετρηθούν στην τελική τους σύγκρουση ...Έτσι το ήθελε ο Θεός στο Σχέδιό Του, και έτσι θα γίνει...
...Μήδοι, Μηδίσαντες και "Εφιάλτες" απέναντι στους Έλληνες ...Εβραίοι Σιωνιστές και Έλληνες κομμουνιστές, ναζιστές και δωσίλογοι σε κοινό "στρατόπεδο" μπροστά σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση με τον Ελληνισμό. Όλος ο "υπόκοσμος" του σιωνισμού πάνω στη γερμανική "πλατφόρμα". Ο σιωνισμός τού Ρότσιλντ, του Σόρος, του Κίσινγκερ, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Μπενράκε, του Νίμιτς, πάνω στην "πλατφόρμα" τού Σόιμπλε. Όλοι αυτοί σε κοινό "στρατόπεδο" μαζί με τους συμμάχους τους στην Ελλάδα ...Κομμουνιστές, Ναζί και δωσίλογους ...Επαγγελματίες "επαναστάτες" δίπλα σε κοινούς δωσίλογους ...Τσίπρας, Κοτζιάς, Κουβέλης, Κουτσούμπας, Παπαρήγα δίπλα με τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες να πλαισιώνουν τους Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Μπουτάρηδες και Βενιζέλους ...Στην κυριολεξία όμως η Εβραία Σάρα και όλο το ελληνικό κακό συναπάντημα...
...Αυτοί θα είναι οι "μονομάχοι". Από τη μία πλευρά αυτοί, οι οποίοι "διαπραγματεύονται" μεταξύ τους για τη Μακεδονία σαν αυτή να είναι "εμπόρευμα" και από την άλλη αυτοί, τους οποίους η Μακεδονία τούς αφορά προσωπικά ως μητέρα ...Αυτοί, οι οποίοι τα είπαν "όλα" για τη Μακεδονία απέναντί σε εκείνους, οι οποίοι ακόμα δεν "μίλησαν" για τη Μακεδονία. Περί αυτού πρόκειται ...Όλοι μίλησαν για τη Μακεδονία εκτός από την ίδια τη Μακεδονία ...Ακόμα δεν μίλησε η ΜΗΤΕΡΑ τού Αυτοκράτορα της Ρώμης ...Ακόμα δεν μίλησε, γιατί, όταν μιλήσει, θα έχουμε κλάματα ...Πολλά και διαφορετικά κλάματα ...Κλάματα χαράς για τους πολλούς και κλάματα θρήνου για τα σκουπίδια, που πλήγωσαν τους ανθρώπους. Θα κλάψουν οι Ούννοι, οι οποίοι τόλμησαν και εμφανίστηκαν ξανά έξω από τη Ρώμη. Θα κλάψουν οι Σιωνιστές, οι οποίοι τόλμησαν να εμφανιστούν έξω από τη Μακεδονία. Εφόσον η "μάστιγα του Θεού" ξανάρθε απολύτως συντονισμένα στη γειτονιά των Ελλήνων, θα τελειώσουμε μια για πάντα μ' αυτούς.

...Το είπαμε και το ξαναλέμε, για να το εμπεδώσουν κάποιοι. Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Όποιος νομίζει ότι η Ρωμιοσύνη θα αφήσει τη Ρώμη ανυπεράσπιστη στα χέρια των Ούννων, κάνει μέγα σφάλμα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ...Ο Ελληνισμός είναι η ιδρυτική δύναμη του Δυτικού Πολιτισμού ...Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου ...Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βάρβαρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρώπινου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα, και αυτό δεν θα αφεθεί ΠΟΤΕ να συμβεί. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ έχει νικήσει πριν καν ξεκινήσει η δήθεν μάχη ...Ο εφιάλτης των ανθρώπων τελειώνει ...ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ με το "Φως" το ελληνικό και οι τρομακτικές σιωνιστικές "Σκιές" αρχίζουν να χάνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο 

...Πρέπει επιτέλους να "ξυπνήσουν" οι Έλληνες 
και να μην φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ.

Τραϊανού Παναγιώτης

 Περισσότερα στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/germany-ussr.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σύγχυση συνεχίζεται. Η αερολογία σε οργασμό. Για όλα φταίνε οι κακοί σιωνιστές. Εμείς οι πάντα αδικημένοι ελληνες θα σώσουμε τον κόσμο. Και να το κόψεις το σχόλιο, δε με νοιάζει. Κουράστηκα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι φούμαρα πουλάει ο υδροχόος από ουσία τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι 300 του ελληνικού ποιμνιοστασίου τα έχουν παραδώσει όλα, σπίτια, οικόπεδα, κόσμο, εδάφη, μακεδονίες, θάλασσες και αέρα. Θα τρώμε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος και θα περάσουμε στην Ιστορία σαν τους Ίνκας μέχρι το 2099. Ά ρε προδομένη Ελλάδα.... Η προδοσία είναι πολύ καλά ενορχηστρωμένη, αλλά το θέμα είναι αν θα υπάρξει αντίσταση και αγώνας. Αντίσταση και αγώνας δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχουν πρόσωπα. Η πατρίδα μας διανύει μια τρομακτική παρακμή από άποψη προσωπικοτήτων. Κι εμένα οι ελπίδες μου βασίζονται σε μια ενδεχόμενη σιωνιστική κατάρρευση όπως σωστά γράφει ο συγγραφέας του κειμένου.