Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2018

Δεν κάνουν απλά τους φτωχούς φτωχότερους ...Τους κάνουν δυστυχείς ....Τους ρίχνουν ζωντανούς στον τάφο..Ένα παράδειγμα; Ένας συνταξιούχος του ( ΟΑΕΕ) με άνεργα παιδιά θα πρέπει να φύγει νύχτα από την Ελλάδα!!! Ερημώνουν με δόλο τον τόπο!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εχεις δικιο φιλε περι στο οαεε εχουν παει τις συνταξεις στα 400 ευρω αν εχεις ανεργο παιδι και εισαι χηροςη χηρα τιθα κανεις? το παιδι θα φυγει για το εξωτερικο! τελος! πανω κατω πανω απο 2.000.000 θα φυγουν για εξω. μεχρι τωρα εοχυν φυγει 700.000 ω ναι μειωνεται η ανεργια μεκυβενηση αριστερας.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 490ΠΧ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΑ ΦΙΔΙΑΑΑΑΑ.ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΦΙΛΕ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΜΩΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΣΑ Η ΤΣΑΜΑΖ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΡΑΗΛ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ο ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟ 2013..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ.ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ 350.000 ΕΥΡΩ.ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΑΓΙΑ ΤΙ ΚΛΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑΚΛΠ..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ,ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΠ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΗΝ ΤΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΜΙΜΟΖΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.ΚΑΛΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.