Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Τζανακόπουλος: «οι Ελληνες πολίτες μπορούν να χορεύουν ό,τι θέλουν».

tzanakopoulos
Κάλυψη στον βουλευτή Κώστα Σέλτσα παρέσχεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τη νέα πρόκληση από τον κυβερνητικό βουλευτή Φλώρινας, ο οποίος χόρεψε το αλυτρωτικό τραγούδι "Μακεδονία του Αιγαίου".

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Τζανακόπουλος απάντησε ότι «οι Ελληνες πολίτες μπορούν να χορεύουν ό,τι θέλουν».


Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν ο ίδιος βουλευτής είχε κάνει φιλοσκοπιανή προσφυγή κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ.Σέλτσας είχε δηλώσει «μακεδόνας» στην σκοπιανή υπηρεσία της Deutsche Welle.

Πηγή Proto themaΠρόκειται για τραγούδι που καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους» Aυτό που κάνει εντύπωση είναι ο αρκετός κόσμος που χορεύει.


Tι συμβαίνει τελικά; Ας δούμε τι γράφει ο Τραϊανός......Στόχος τους είναι η "Νότια Μακεδονία" ...Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη ...Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την "επαφή" της με το Αιγαίο ...Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή "διαπραγμάτευση". Αν πάρουν τον όρο "Μακεδόνας", αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό "βήμα" ...Δεν αποτελεί "υποχώρησή" τους - ή κάποιου είδους "απώλεια" - η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ...Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα ...Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η "υποχώρησή" τους αυτή ...Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν να αρπάξουν την ιδιότητα του "Μακεδόνα". Γιατί; ...Γιατί χρειάζονται τον όρο "Μακεδόνας" απολύτως "γυμνό" από την ελληνικότητά του ...Γιατί αυτόματα - και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό δεδομένο - οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές "μειονότητες" της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι - με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό - να τους κάνουν πραγματική "μειονότητα" μέσα σε μία διεθνοποιημένη "Μακεδονία".

Το "μοντέλο" αυτού του κράτους το έχουν ήδη έτοιμο. Δεν έχουν την ανάγκη ούτε καν να σκεφτούν τι θα κάνουν ...Copy paste θα κάνουν ...Υπάρχει το "πατρόν" τής Γερμανίας ...Της δικής τους Γερμανίας, εφόσον αυτοί την ίδρυσαν ...Της Γερμανίας τής Βαϊμάρης και του Χίτλερ ...Της Γερμανίας τής Εβραίας Μέρκελ. Όπως λειτουργεί η εβραιοκρατούμενη Ενωμένη Γερμανία, έτσι θεωρούν σίγουρο ότι μπορεί να λειτουργήσει και μια μελλοντική "Ενωμένη Μακεδονία" ...Απλά πράγματα ...Όπως στη Γερμανία των εθνικά Πρώσων ή Βαυαρών τα πάντα "σκεπάζονται" από μια γερμανική εθνική ταυτότητα άνευ περιεχομένου, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια μελλοντική "Μακεδονία" ...Με μια "μακεδονικότητα", η οποία δεν θα έχει το παραμικρό περιεχόμενο, θα "επικαλύπτονται" όλες οι υπάρχουσες εθνικότητες. Όπως στη Γερμανία οι Εβραίοι κατόρθωσαν και είναι οι "ιερές αγελάδες" που κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τολμά να τους ελέγξει κανένας, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια υπερεθνική "Ενωμένη Μακεδονία".
Σχετική εικόνα
Αυτός είναι ο στόχος τους και αυτό φάνηκε κι απ' τον όρο "Βόρεια Μακεδονία", τον οποίο οι ίδιοι επέλεξαν. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε ότι η τελική τους επιλογή αποκαλύπτει αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα ήταν κρυφά ...Αποκαλύπτεται ο εγκληματικός τους στόχος και μαζί του αποκαλύπτονται και οι εγκληματίες. Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, γιατί τους αποκαλύπτουν οι σχεδιασμοί τους ...Φαίνονται καθαρά πλέον αυτοί που πρωταγωνιστούν, και είναι οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές ...Οι αχάριστοι Εβραίοι τής Ελλάδας και οι προδότες κομμουνιστές. Αυτοί είναι που δημιούργησαν κάποτε τεχνητά ένα ζήτημα εκ του μη όντος και τώρα το κάνουν πραγματικό. Γιατί ήταν εκ του μη όντος; ...Γιατί στη Μακεδονία - ακόμα και στην εποχή τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - ο όρος Μακεδόνες αφορούσε πάντα και αποκλειστικά τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στη Μακεδονία. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι. Ο συγκεκριμένος όρος αφορούσε τους Ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και κανέναν άλλον, εφόσον οι πάντες αυτοπροσδιορίζονταν στις δικές τους εθνικές γλώσσες και ήταν κατανεμημένοι σε μειονότητες με βάση την εθνική τους ταυτότητα.

Δεν υπήρχαν ποτέ Μακεδόνες ως έθνος σε μια περιοχή, όπου τα έθνη σφάζονταν μεταξύ τους για την κυριαρχία στην περιοχή αυτή. Ποιοι δημιούργησαν το ανύπαρκτο αυτό "έθνος"; ...Οι Εβραίοι τής Θεσσαλονίκης μέσω του ΚΚΕ, το οποίο οι ίδιοι πάλι ίδρυσαν. Οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι "Μακεδόνες", οι οποίοι έκρυβαν την εθνική τους ταυτότητα και διεκδικούσαν οφέλη μέσα από τον διχασμό των πληθυσμών. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν για την επέκταση των συμφερόντων τους, οι Εβραίοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα με τη μέθοδο του χαφιέ. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν κατά μέτωπο, οι Εβραίοι επέλεξαν την "πλάγια" οδό τής συνωμοσίας. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα της προδοσίας και τη δύναμη του χρήματος, συνωμότησαν εις βάρος τού Ελληνισμού. Αυτή η πονηρή εθνότητα "εφεύρε" εκ του μηδενός μια νέα "πολυεθνική εθνότητα", φιλοδοξώντας σε βάθος χρόνου να κερδίσει από την κηδεμόνευση των υπολοίπων ...Περί αυτού πρόκειται...

...Οι Εβραίοι "εφεύραν" τον "μακεδονισμό", για να κηδεμονεύσουν τους ελληνικούς, βουλγαρικούς και τους αλβανικούς πληθυσμούς τής γεωγραφικής περιφέρειας της Μακεδονίας ...Να τους κηδεμονεύσουν απόλυτα, όπως σήμερα ο Σόρος και η παρέα του κηδεμονεύουν απόλυτα το κράτος των Σκοπίων. Επέλεξαν τη μακεδονική ιδιότητα, γιατί μόνον εκεί υπήρχε "κενό", όπου θα μπορούσε να "τρυπώσει" μια "νέα" εθνικότητα ...Μόνον εκεί υπήρχε "κενό", ώστε να μπορέσειένα τοπωνύμιο να γίνει πειστήριο εθνικής ή πολιτισμικής "ταυτότητας". Οι Βούλγαροι ήταν ταυτισμένοι με τη Βουλγαρία και οι Σέρβοι με τη Σερβία ..."Κενό" υπήρχε μόνον με τους Μακεδόνες, οι οποίοι ήταν ταυτισμένοι με την Ελλάδα.
Αποτέλεσμα εικόνας για matthew nimetz jew
Οι Εβραίοι αυτό εκμεταλλεύτηκαν και εμφανίστηκαν ως οι "πρώτοι" Μακεδόνες, οι οποίοι δεν θα ταυτίζονταν με την Ελλάδα ...Άλλη μία "πρωτοπορία" των Εβραίων ...Οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως "Έλληνες" κομμουνιστές και οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως Μακεδόνες Μη Έλληνες. Όπου βόλευε "αυτοπροσδιορίζονταν" με βάση τη θρησκεία τους και όπου βόλευε με βάση την εθνική τους καταγωγή. Εκ του πονηρού εμφάνιζαν τη θρησκευτική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "Έλληνες" κομμουνιστές και επίσης εκ του πονηρού εμφάνιζαν την εθνική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "υποδουλωμένους" Μακεδόνες, οι οποίοι αναζητούσαν την ελευθερία τους. Αυτοί είναι που δημιούργησαν το "κενό" ανάμεσα στη Μακεδονία και τον Ελληνισμό. Αυτό, το οποίο - λόγω Αλεξάνδρου - επί αιώνες για όλους τους λαούς ήταν αυτονόητο, προσπάθησαν και το έκαναν "αμφισβητούμενο".

Αυτός ήταν ο στόχος τους και ο στόχος αυτός απαιτούσε χρόνο, για να "χτιστούν" τα δεδομένα εκείνα, τα οποία θα τον έκαναν εφικτό. Δεν ήταν ένας στόχος τον οποίο θα τον διεκδικούσαν άμεσα. Νιώθοντας τη Θεσσαλονίκη σαν "Νέα Ιερουσαλήμ", άρχισαν να οραματίζονται τη Μακεδονία ως νέα "λεία" τύπου Παλαιστίνης. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελαν χρόνο. Σε αυτήν την "Παλαιστίνη" δεν είχαν καθόλου πληθυσμούς. Χρειάζονταν χρόνο, γιατί δεν ήθελαν να φανεί πως ήταν και οι ίδιοι ανάμεσα στους διεκδικητές τής Μακεδονίας. Δεν ήθελαν να φανεί ότι στον σχεδιασμό αυτόν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές τής αθλιότητας ...Ήταν πολύ Μακκαβαίοι, για να διεκδικήσουν στα ίσα τη "μητέρα" τού Αντιόχου ...Ήταν πολύ δειλοί, για να εκφράσουν ανοικτά τις φιλοδοξίες τους ...Συνωμότες ήταν και όχι πολεμιστές. Στο σημείο "μηδέν" τού σχεδιασμού τους οι ίδιοι ενσάρκωναν όλους τους ρόλους ...Εβραίοι ήταν αποκλειστικά οι "Έλληνες" κομμουνιστές και οι ίδιοι ήταν Μη Έλληνες "Μακεδόνες". Επειδή όμως αυτό τους "κάρφωνε", περίμεναν τον χρόνο να "ωριμάσει" τον σχεδιασμό τους, ώστε να "κρυφτούν" πίσω από χαϊβάνια ...Αυτό ακριβώς αναζητούσαν ...Χαϊβάνια.

"Ψάρευαν" στο κοινωνικό "περιθώριο", όπου πάντα έχουν άνεση να κινούνται οι Εβραίοι. Έψαχναν - ανάμεσα στους αγράμματους, τους σακάτηδες, τους καμπούρηδες, τους άσχημους, τους κομπλεξικούς και τους μισάνθρωπους - άτομα, για να γεμίσουν τις "δεξαμενές" τους ...Ανθρώπους, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να "υιοθετήσουν" οτιδήποτε θα πρόσβαλε, θα "πλήγωνε" ή θα τρόμαζε την κοινωνία αυτή, την οποία για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους μισούσαν. Από εκεί θα συγκέντρωναν τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη να εμφανίσουν είτε ως κομμουνιστές είτε ως "Μακεδόνες" και οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν καί τα δύο ταυτόχρονα ..."Μακεδόνες" κομμουνιστές ήταν πάντα οι "πρόθυμοι" να εξυπηρετήσουν τους Εβραίους.

Γι' αυτόν τον λόγο χρειάζονταν χρόνο. Δεν είχαν τα απαιτούμενα πληθυσμιακά μεγέθη, για να ξεκινήσουν ενέργειες διεκδικήσεων. Έπρεπε πάση θυσία να βρουν γηγενείς, που να συμφωνούν με τη δική τους άποψη και θέση και οι οποίοι τότε απλά δεν υπήρχαν. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον δούρειο ίππο τής ιδεολογίας. Μέσω της ανθελληνικής κομμουνιστικής ιδεολογίας και χωρίς να ενεργοποιούν τα εθνικά ένστικτα των Ελλήνων, αναζητούσαν το ανθρώπινο δυναμικό για να "ταΐζουν" ένα πληθυσμιακό μέγεθος, το οποίο σε κάποια στιγμή θα παρίστανε τους εθνικά "Μακεδόνες" Μη Έλληνες.

Αν λοιπόν γνωρίζει κάποιος την ταυτότητα αυτών, που μεθόδευσαν αυτόν τον σχεδιασμό και τον απώτερο στόχο τους, εύκολα μπορεί να παρακολουθήσει την όλη "πορεία" τού ζητήματος. Είναι προφανές λοιπόν ότι το σύνολο του "Μακεδονικού" ζητήματος είναι εβραϊκό δημιούργημα ...Από την αρχή μέχρι το τέλος ...Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια, που, ως ιδρυτής και αρχηγός τού "ελληνικού" ΚΚΕ, πρώτος απ' όλους τους πολιτικούς "ηγέτες" τής περιοχής, αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου "μακεδονικού" λαού.


Αποτέλεσμα εικόνας για richard holbrookeΠάνω σε αυτού τα "βήματα" πάτησαν και όλοι οι υπόλοιποι Εβραίοι ...Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος "εφεύρε" τη "Μακεδονία" μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας ...Εβραίος ήταν ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο ...Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει "ζωντανό" μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της noname επαρχίας των Σκοπίων ...Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το noname κράτος το όνομα της Μακεδονίας ...Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων ...Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των "Μακεδόνων".

Ως "όχημα" γι' αυτόν τον σχεδιασμό τους χρησιμοποίησαν το ΚΚΕ ...Το δικό τους ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ, που, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, "στέκεται" πάντα "απέναντι" από τον Ελληνισμό ...Το μονίμως προδοτικό και από τη φύση του ανθελληνικό ΚΚΕ, το οποίο επισήμως - μέσω του Ριζοσπάστη - "δήλωσε" για τη Μικρασιατική ήττα πως: "Όχι μόνον δεν λυπηθήκαμε, μα και την επιδιώξαμε"...Ένα ΚΚΕ, το οποίο λίγα χρόνια αργότερα επανέλαβε τον εαυτό του και "ξαναχτύπησε" τον Ελληνισμό ...Ένα ΚΚΕ, το οποίο - προφανώς - όχι μόνον δεν λυπήθηκε, αλλά επεδίωξε μια νέα μεγάλη καταστροφή τού Ελληνισμού, μέσω του Εμφυλίου, τον οποίο το ίδιο δρομολόγησε ...Αυτό είναι που μεθόδευσε έναν "τυφλό" και χωρίς "στόχο" Εμφύλιο πόλεμο, μόνο και μόνο για να υποτάξει τον ελληνικό λαό στα ξένα συμφέροντα.


Αυτό το ίδιο ΚΚΕ σήμερα είναι που ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους ...Το ΚΚΕ-Εσωτερικού ...Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "παραγωγή" τού ΚΚΕ ...Υψηλής "ποιότητας" παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ ..."Παιδιά" τού χαφιέ Φλωράκη ..."Ομογάλακτοι" με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα ...Καθαροί Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα κκεΑυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-Εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των επαγγελματιών "επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού ...Το ΚΚΕ, που - από ιδρύσεώς του - πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο "άβατο" του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του.

Τραϊανού Παναγιώτης
…Μακεδόνας ...και άρα Έλληνας

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Whistler

Που να χωρεσουν τα χιονια του Καιμακτσαλαν ,οι χηνες των Πρεσπων,οι καλαμιωνες του Αξιου,οι σκιες στο Βερμιο, της Κερκινης οι νεροβουβαλοι,του Στρυμωνα το κελαρυσμα ,οι μυρωδιες του Παγγαιου,η Ανατολη στον Ολυμπο,η πρωινη παχνη στην Καστορια,τα φλαμενκο στο Νεστο, της Ολυμπιαδος τα αρωματα,του Φιλιππου η χαρα, τα γελια του Αλεξανδρου, το βλεμμα του Αριστοτελη ,οι ιαχες του Ανδρονικου,οι ψιθυροι στο Βαλτο,του Μελα το στερνο αντιο,το αιμα στο Κιλκις..

Ποια υπογραφη θα τα σβησει?

Ποιοι ειναι αυτοι που θα μας τυλιξουν σ ενα κωλοχαρτο???

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι οι επιβητορες ενος αχρηστου
αναγκεφαλου και μαλακισμενου λαου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΩΘΕΙΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΡΕΤΑΛΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ