Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018

Προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος. Η πατρίς κινδυνεύει από αόρατες δυνάμεις...του σκοτεινού σύμπαντος που θέλουν το κακό μας!Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος φανταρος

Οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα.....κάποιοι θέλουν ένα νέο 1965...Θέλουν ανατροπές.  Ζηλεύουν την πρώτη φορά αριστερά. Ζηλεύουν την ομορφιά μας. Τις γκόμενές μας.Τους υπουργούς μας. Τα λούσα μας...Μισούν τον Ελληνικό λαό. 

Κι όμως φίλε μου. Είναι τοσοοοοοο μεγάλα βλήματα, που δεν θα διστάσουν να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα. Έδωσαν απίστευτες υποσχέσεις στους τοκογλύφους. Υποσχέσεις που βλέπουμε να πραγματοποιούνται ( έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας) ( τέταρτο μνημόνιο)....είναι γλυκιά η καρέκλα...ερωμένη η εξουσία...Και όσο απειλούν δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να " αποκαλύπτουν" τα "δημοκρατικά" τους φρονήματα και τις " δημοκρατικές τους αντοχές"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/8x_k9tipdA8

χάος και σχιζοφρένεια!

Ανώνυμος είπε...

Να πέσουν, να χάσουν την εξουσία και να σηκωθούν να φύγουν από τη καρέκλα, αρκετά δεινά δημιούργησαν στην Ελλάδα αυτοί οι καρεκλοκένταυροι και αναφέρομαι και σε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτούς τον ΑΝΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα ο Μπαρμπαρούσης και μετά οι ίδιοι οι Συριζαίοι.

Ετοιμάζουν σε επίπεδο υποσυνείδητου την μάζα για το στρατιωτικο πραξικόπημα που έρχεται


Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΡΜ ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΘ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΟΚΑΥΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΥΜΙΔΗ --ΚΤ---