Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2018

Που χάθηκαν οι Έλληνες της Γερμανίας;

...Μια ολόκληρη ήπειρος στη φασιστική "πυρά".


Στόχος τους είναι η "γερμανοποίηση της Ευρώπης" ...Να μεταφέρουν το γερμανικό "μοντέλο" στην Ευρώπη ...Να μεταφέρουν - με τους ίδιους όρους - την "ιδιοκτησία" τους στο σύνολο της Ευρώπης ...Να γίνει η Γερμανία η "Πρωσία" τής Ευρώπης ...Να γίνει η Ελλάδα μια νέα "Έσση" ή η Ιταλία μια νέα "Βαυαρία" ...Αυτός είναι ο στόχος ...Να γίνει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση ιδιοκτησία των Σιωνιστών τραπεζιτών, όπως είναι σήμερα η Γερμανική Ένωση ...Να γίνει αυτό, το οποίο κάποιοι λένε αφηρημένα "γερμανοποίηση της Ευρώπης", αλλά που πρακτικά δεν μπορούν να το περιγράψουν ...Κανονική γερμανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνον το νομικό καθεστώς που θέλουν να διέπει τη λειτουργία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Γίνεται προσπάθεια "εκγερμανισμού" τού συνόλου τού ευρωπαϊκού πληθυσμού ...Πραγματικού "εκγερμανισμού" και όχι επιφανειακού...
 
..."Εκγερμανισμού" στο θέμα τής άσχημης γερμανικής νοοτροπίας και όχι απλά στο θέμα τής κακόηχης γερμανικής γλώσσας ..."Εκγερμανισμού" όπως το περιγράψαμε με το παράδειγμα κάποιων Ελλήνων τής Γερμανίας ..."Εκγερμανισμού" υπό την έννοια του να δέχεται κάποιος να λειτουργεί με γνώμονα μόνον το συμφέρον του και εις βάρος κάποιου άλλου ...Η ίδια η Ε.Ε. έχει "χτιστεί" πάνω στην έννοια του συμφέροντος ...Στην ιδρυτική της φάση συνέφερε τους Βόρειους η Ε.Ε. για να πουλάνε τα βιομηχανικά τους προϊόντα ...και συνέφερε επίσης τους Νότιους η Ε.Ε., για να παίρνουν τις επιδοτήσεις, ώστε να αγοράζουν τα προϊόντα αυτά ...Αυτά ήταν τα σιωνιστικά "θεμέλια" της Ε.Ε. και άρα το DNA της ...Ένα DNA καθαρά γερμανικό.

Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει το συνεχές "κήρυγμα" του Βερολίνου εναντίον των "άχρηστων" και των "τεμπέληδων", και αυτό συνοδεύεται με επιλεκτικές "τιμωρίες". Στοχοποιώντας δηλαδή τους λαούς τού Νότου, δημιουργούν τους "κατώτερους", τους οποίους οι "ανώτεροι" Βόρειοι με τον καιρό αρχίζουν να πιστεύουν ότι έχουν το νόμιμο και ηθικό δικαίωμα να τους εκμεταλλεύονται. Οι Βόρειοι, οι οποίοι θα κρατήσουν για τους εαυτούς τους τον ρόλο των "Πρώσων" και οι υπόλοιποι - ανάλογα με το πόσο "καλοί" ή "κακοί" είναι - θα κινούνται ανάμεσα στην ιδιότητα του "Βαυαρού" ή του "Ρώσου". Οι Νότιοι πάντα θα είναι κοντά στο όριο των "Ρώσων". Η γερμανική "λογική" τής συνενοχής και της συνεκμετάλλευσης θα περάσει ατόφια στις Κάτω Χώρες, τις χώρες τής Βαλτικής ή τις Σκανδιναβικές χώρες.

Αυτός είναι ο "εκγερμανισμός" τής Ε.Ε. και αυτός είναι πολλαπλάσια πιο επικίνδυνος από μια ανούσια επιχείρηση επιβολής τής συμβατικής γερμανικής "κουλτούρας" και γλώσσας ...Η γερμανική νοοτροπία είναι εκείνη που είναι επικίνδυνη και αυτή ήδη σε μεγάλο βαθμό διέπει τη ναζιστική Ε.Ε. των λαών. Ήδη έχει εκγερμανιστεί σε μεγάλο βαθμό η Ε.Ε.  - τόσο σε επίπεδο λαών όσο και σε επίπεδο πολιτών. Μιλάμε για "καρκίνο", ο οποίος εξαπλώνεται ραγδαία. Λαοί και πολίτες έχουν μπει σε έναν πόλεμο μεταξύ τους, αγνοώντας ποιος τον προκαλεί. Γι' αυτόν τον λόγο - μέσω των ΜΜΕ και των άρρωστων προτύπων - "επένδυσαν" σε έναν βλακώδη ατομισμό ..."Να κοπούν οι συντάξεις των άλλων, αρκεί να διατηρηθούν οι δικές μας" ..."Να απολυθούν οι άλλοι, αρκεί να σωθούν οι δικές μας θέσεις εργασίας" ..."Εμείς να σωθούμε και δεν μας νοιάζουν οι άλλοι" ..."Τόσο θα μας κοστίσει αν "σωθεί" η Ελλάδα ή η Ιταλία και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε".
 
Η Ευρώπη τού διαφωτισμού, της ελευθερίας τού λόγου, της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας ΔΕΝ υπάρχει πλέον. Οι λαοί ΔΕΝ είναι αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Ο ένας προσπαθεί να επωφεληθεί εις βάρος τού άλλου, μετατρέποντας το "γλείψιμο" απέναντι στους Σιωνιστές τοκογλύφους σε νέα ευρωπαϊκή "κουλτούρα". Η Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, όταν ηγεσίες μεγάλων κρατών "διορίζονται" στην κυριολεξία από τις Βρυξέλες και κανένας δεν αντιδρά. Η ελευθερία λόγου ΔΕΝ υπάρχει, τη στιγμή που στο "κρεβάτι τού Προκρούστη" τού politically correct ποινικοποιείται ό,τι δεν συμφέρει και δεν θέλει το σύστημα ν' ακούγεται. Η ελευθερία τού λόγου υπάρχει μόνον όταν αυτός ο λόγος ωφελεί την εξουσία ...και άρα δίνει κέρδη και εύνοια σ' αυτόν που τον εκφέρει ...Αυτός είναι ο "εκγερμανισμός", ο οποίος μολύνει ολόκληρο το ευρωπαϊκό "σώμα". Ό,τι έκαναν οι Σιωνιστές στη Γερμανία, σταδιακά το επαναλαμβάνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη και η "αρρώστια" επεκτείνεται στο "σώμα" της.

Υπάρχει δηλαδή σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύουν και δεν περιμένουν στην τύχη κι ό,τι "βγει". Υπάρχει το "πατρόν" τής Γερμανίας και αυτό προσπαθούν να μεταφέρουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο προκαλούν τους λαούς και κανένας δεν αντιδρά. Είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της Ε.Ε. να είναι εγγονός ΝΑΖΙ; Είναι δυνατόν σε μια Ε.Ε. οι ισχυρότεροι παράγοντες να είναι ο Ναζί Σόιμπλε και η Εβραία πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Μέρκελ; Είναι δυνατόν ο εγκληματίας Κολ τού γιουγκοσλαβικού μακελειού να έχει εγκαταλείψει την πολιτική εξαιτίας διαφθοράς και να κουβαλάνε το πτώμα του στο Ευρωκοινοβούλιο για προσκύνημα; Αυτή είναι η Ε.Ε. που ονειρεύονταν οι λαοί; Γιατί δεν φεύγουν απ' αυτήν; ...Γιατί και πάλι οι φασίστες ακολουθούν την "πεπατημένη". Με απειλές και τρομοκρατία προσπαθούν - και μέχρι τώρα το καταφέρνουν - να "μαντρώσουν" τους λαούς μέσα στο "φόβο".
Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ τσιπρασ

Ο "φόβος" είναι η πιο φθηνή μορφή κοινού συμφέροντος ...Ο φόβος είναι αυτός που κρατάει σήμερα την Ε.Ε. ενωμένη και τίποτε άλλο. Δεν διασπάται η Ευρώπη "ανάδελφων" εθνών, γιατί στην πραγματικότητα όλοι φοβούνται να μη χάσουν τα μικροβολέματά τους. Παραμένουν σ' αυτήν με πρόσχημα κάποια δήθεν ψευδοσυμφέροντα απέναντι σε κάποιους δήθεν ψευδοκινδύνους, που πάντα οι φασίστες τοποθετούν μπροστά τους ...Για τον φόβο δήθεν των οικονομικών απαιτήσεων της Ε.Ε. σε περίπτωση exit - όπως έγινε με τη Βρετανία - ...Για τον φόβο δήθεν των εθνικών χρεών, τα οποία θα εκτιναχθούν με την έξοδο από το κοινό νόμισμα ...Για τον φόβο δήθεν της απώλειας των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων ...Για τον φόβο δήθεν της λαθρομετανάστευσης ...Για τον φόβο δήθεν του Ισλάμ ...Όλα για έναν δήθεν φόβο, ανάλογα με τον ποιον προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.

Όλα αυτά γίνονται, για να "μαντρώσουν" τους λαούς σε μια ευρωπαϊκή "σακούλα" τής ίδιας ποιότητας με τη "Δημοκρατία της Βαϊμάρης". Προσπαθούν συνεχώς ν' ανακαλύψουν νέα συμφέροντα, για να καλύψουν τις ανάγκες των προνομιούχων "Γερμανών" τής ναζιστικής Ε.Ε. ...Συμφέροντα καλά και πλούσια για τους Βόρειους και συμφέροντα τζάμπα και βερεσέ για τους Νότιους. Περί αυτού πρόκειται ...Ανοίγουν όλα τα εθνικά, κοινωνικά και ατομικά μέτωπα, βάζοντας τους πάντες σε κατάσταση σύγκρουσης για το βόλεμα ή για την αποφυγή μιας δήθεν τιμωρίας. Όλοι κινδυνεύουν να βρεθούν υπό δυσμένεια και ο ένας "καρφώνει" τον άλλο.

Τρέμουν όλοι οι λαοί τού Νότου να μη γίνουν οι "Ρώσοι" για τους "Πρώσους" τού Βορρά. Το νομικό πλαίσιο, το οποίο διέπει την ευρωπαϊκή λειτουργία, θα "τείνει" όλο και πιο πολύ στο γερμανικό μοντέλο τής Βαϊμάρης ...Τείνει όλο και πιο πολύ στο φασιστικό μοντέλο, το οποίο υπηρέτησε ο Γκέμπελς και το θεωρούσε όμοιο με το λενινιστικό μοντέλο. Το ευρωπαϊκό "οικοδόμημα" μοιάζει ολοένα και πιο "λενινιστικό", εφόσον κανένας δεν ελέγχει την ηγεσία του. Όλοι οι λαοί και οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν "αγύρτες" ή "αφελείς", αν τολμήσουν να κρίνουν αυτές τις δοτές ηγεσίες.
 
Ο Γερμανισμός τής σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πάρει πλέον την τελική λειτουργική του μορφή και αυτή είναι καθαρά Λενινιστική. Είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, γιατί πλέον μπορεί και "κρύβεται" πίσω από την έννοια της Δημοκρατίας. Είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, γιατί έχει μετατρέψει τους ίδιους τους λαούς σε χαφιέδες. Ο ένας λαός χαφιεδίζει τον άλλο. Οι προδοτικές ηγεσίες μπορούν και εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους, γιατί ξέρουν να χειρίζονται τους λαούς τους ...Τους λαούς που προδίδουν. Κάθε φορά που κάποιος λαός αντιδρά, πέφτουν οι υπόλοιποι σαν "λύκοι" επάνω του να τον κατασπαράξουν.

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λειτουργεί σαν Πολιτικό Γραφείο κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο αποφασίζει για ολόκληρους λαούς, έχοντας πάντα τη στήριξη κάποιων άλλων λαών. Τα πάντα έχουν χάσει το πνευματικό τους "περιεχόμενο". Στην ευρωπαϊκή "χαβούζα" των τοκογλύφων όλα έχουν γίνει αριθμοί και υπολογίζονται σε κόστη ...Φωνάζει η Ελλάδα για "βοήθεια"; ...Πόσο θα μας κοστίσει; ...Α, δεν μας συμφέρει, άρα ας "πεθάνει" ...Φωνάζει η Ιταλία για "βοήθεια"; ...τα ίδια. Όποιος αντιδρά και πάλι είναι "αντιευρωπαίος" φασίστας ...Όποιος δείχνει αλληλεγγύη, είναι "απατεώνας", που το κάνει εκ του πονηρού, για να κερδίσει κάπου αλλού ...Όλα έχουν την "εξήγησή" τους, η οποία κατά έναν μαγικό "τρόπο" ωφελεί πάντα την εξουσία ...Δοτοί καραγκιόζηδες "απευθύνονται" σε πρώτο πρόσωπο σε λαούς, προσβάλλοντας ή μαλώνοντάς τους ...Αυτή είναι η γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση των "καθηγητών" με τα "πέτσινα" πτυχία και των "αριστούχων" που κλέβουν στις εξετάσεις.


Περισσότερα στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/germany-ussr.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η Κ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ...ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;
ΕΕΙΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ αποδιοπομπαιο τραγο...