Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2018

Και μιλάμε για χιλιάδες άτομα εντός της χώρας, που έχουν τέτοια μυαλά.
Οι πρώτες λέξεις, που μου έρχονται στο μυαλό, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, είναι "παρακμή" και "σήψη" . 

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά....η αληθινή...2500 χιλιάδες χρονιά και ακόμα οι Έλληνες τον ακολουθούν...


Εμείς "κοιτάμε" από πιο ψηλά, και μπορούμε να δουμε κάτι που ακόμα και αυτοί που το κάνουν δεν το βλέπουν. Οι Έλληνες δεν βλέπουν τον χρόνο που ήταν παγωμένος..δεν μπορούν να καταλάβουν πως "ζει", και όμως ενώ ειναι "απών" είναι πάντα εδώ!

Ο "δράκοντας" σηκώθηκε, και στο μεγάλο συλλαλητήριο οι "αετοί" θα καθίσουν στην γη..

Την τετάρτη οι Έλληνες κάνουν γιορτή..Και πολύ κοντά έρχεται και η μεγάλη γιορτή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Διότι είμαι λίγο απαισιόδοξος Οι χαχολοι Έλληνες είναι αποχαυνωμενοι λόγω οικονομικής κρίσης των ΜΜΕ που σώνει και καλά τους "λένε ότι πρέπει να αποδεχθούν την νέα κατάσταση το Survivor Power of love και όλες αυτές τις αηδίες και Μυκονοοοο! Που είναι οι αγανακτισμενοι μπροστά στο Σύνταγμα; διορισθηκαν που είναι οι μπαχαλακηδες να κάψουν την Αθήνα; παίζουν με τα ΜΑΤ τα βράδια! Η αντιπολίτευση σιωπά και αυτή εκκωφαντικά! Υπάρχει τελικά ελπίδα; Μήπως πρέπει να κατεδαφιστει το παρόν οικοδόμημα όπως το μπαρ στην ταινία Βιετνάμ; Μήπως ο Ελληνας πρέπει δυστυχώς να ζήσει ακόμα κάτι πιο οδυνηρό για να αφυπνιστεί ;
Και κάτι τελευταίο, όταν είσαι αγανακτισμενους και τσαντισμένος, στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια δε πας με μπουκαλάκι νερό και να βγάζεις selfies!