Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018

Ντιμιτρόφ από Βερολίνο: Επαναβεβαιώνεται η ταυτότητά μας ως Μακεδόνες! Ο Γερμανός Χάικο Μας, στην προσφώνησή του, χρησιμοποίησε μόνο την λέξη Μακεδονία... πέφτει δούλεμα από παντού!!!

000_15X39L

Σε συνέντευξή του στην γερμανική DW, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών του, Χάικο Μας, ο Σκοπιανός υπουργός ομόλογός του, Νικολά Ντιμιτρόφ, έκανε λόγο για «διάκριση ανάμεσα στην Μακεδονία ως χώρα και στη Μακεδονία ως περιοχή».

Ο Ντιμιτρόφ έκανε λόγο για «μία μάχη ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον» και τόνισε ότι «οι πολίτες θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν για το μέλλον τους» και ότι κανείς δεν μπορεί να τους το στερήσει.

Όσον αφορά στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συμφωνία με τη Ελλάδα, ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ τόνισε πως «είναι καθήκον μας ως κυβέρνηση να δώσουμε στους πολίτες την επιλογή να αποφασίσουν για το μέλλον τους, γιατί το μέλλον αφορά τους ίδιους και τα παιδιά τους. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε το κοινοβούλιο αλλά ούτε και ο πρόεδρος μπορούν να τους στερήσουν αυτή την επιλογή».

Πρόσθεσε πως «δεν επιβάλουμε κάποια λύση, επετεύχθη κάποιος συμβιβασμός και νομίζω ότι υπάρχει πρόβλεψη για τις ανησυχίες και των δύο πλευρών. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει διάκριση ανάμεσα στη Μακεδονία ως χώρα και τη Μακεδονία ως περιοχή της Ελλάδας ενώ διευκρινίζεται ότι η λέξη "Μακεδόνας" και "Μακεδονία" σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για τους δύο λαούς, επαναβεβαιώνεται η ταυτότητά μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί η ταυτότητα δεν ειναι κάτι διαπραγματεύσιμο...


Η Θέση του Υδροχόου για το Μακεδονικό.

Η ίδρυση μιας κρατικής οντότητας

με το όνομα της Μακεδονίας

είναι ένα σίγουρο συμβόλαιο με την "κόλαση"

για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Όταν υπάρχει μια Δημοκρατία της Μακεδονίας, η οποία υποτίθεται ότι θα αντιπροσωπεύει τους ελεύθερους Μακεδόνες. Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το παιχνίδι; Κατάλαβε γιατί δεν επηρεάζει καθόλου το γεγονός ότι η σημερινή FYROM είναι πολύ μικρή δύναμη; Η FYROM μπορεί να γίνει πολύ πιο επικίνδυνη απ' όσο αποκαλύπτει το μέγεθός της; Η ύπαρξή της μπορεί υπό κάποιες συνθήκες να διαλύσει ολόκληρα κράτη. Να διαλύσει τόσο τη Βουλγαρία όσο και την Ελλάδα. Τι θα πει υπό κάποιες συνθήκες; Το εξής απλό: Τη θέληση των ιμπεριαλιστών.Αν ευνοεί τους ιμπεριαλιστές να διαλύσουν τα κράτη αυτά ή απλά να τα εκβιάζουν, μπορούν να το κάνουν με την ύπαρξη αυτής της Δημοκρατίας. Δεν θα την εξοπλίσουν για να απειλεί. Δεν θα εξοπλίσουν ένα μικρό κράτος, να απειλεί μεγαλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα.

Θα κάνουν κάτι πολύ απλούστερο και φτηνότερο. Θα βρουν ρεμάλια και προδότες, είτε μέσα στη Βουλγαρία είτε μέσα στην Ελλάδα και θα τους πληρώνουν, για να παριστάνουν τους "αλύτρωτους" Μακεδόνες, οι οποίοι θα θέλουν να ενωθούν με τη "μητέρα" Δημοκρατία. Με λίγες προβοκάτσιες μπορούν να μετατρέψουν όποιο κράτος της περιοχής επιθυμούν σε ένα νέο Κόσσοβο. Μπορούν να δημιουργήσουν "απείθαρχους" και να αναγκάσουν τα κράτη να ασκούν καταστολή, δημιουργώντας νέους "απείθαρχους". 

Με την ίδρυση μιας Δημοκρατίας της Μακεδονίας όλα αυτά αλλάζουν. Οι κάτοικοι της Μακεδονίας παύουν να είναι Γιουγκοσλάβοι, Έλληνες ή Βούλγαροι, ανάλογα με την πλευρά των συνόρων όπου κατοικεί ο καθένας.

Η ασήμαντη Δημοκρατία της Μακεδονίας παύει να
είναι ασήμαντη, εφόσον βάζει το πρόβλημα τόσο μέσα στο κράτος της Βουλγαρίας όσο και της Ελλάδας...

Ακόμα δηλαδή και στο μέγεθος του Πριγκιπάτου του Μονακό να ήταν, θα ήταν
επικίνδυνη. Είναι αφελείς αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι το μικρό μέγεθος της FYROM την καθιστά  ακίνδυνη.  Αυτό  είναι  λάθος.  Γιατί;  Γιατί  κανένας δεν  πιστεύει  ότι από  εκεί  θα ξεκινήσει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα θα ξεκινήσει μέσα από τα ισχυρά κράτη, όταν
κάποιοι θα αρχίσουν ν' αντιλαμβάνονται  τα  ίδια  πράγματα  με  διαφορετικό  τρόπο.  Όταν  κάποιος,  που  σήμερα αισθάνεται Μακεδόνας και απλά διαφοροποιεί τον εαυτό του σε σχέση με τον Θεσσαλό ή τον Ηπειρώτη, θα δημιουργήσει πρόβλημα, όταν αρχίσει αυτό να το αντιλαμβάνεται ως εθνική του ταυτότητα που τον διαφοροποιεί από τους Έλληνες.

Είναι επικίνδυνο όχι μόνον για σήμερα, αλλά για πάντα. Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός, τόσο επικινδυνότερο θα γίνεται, γιατί θα γεννιούνται σε μια περιοχή της Μακεδονίας άνθρωποι, οι οποίοι θα αισθάνονται εθνικά Μακεδόνες και θα επηρεάζουν και τον περίγυρο.....Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός, τόσο επικινδυνότερο θα γίνεταi.....


Oι προδότες πολιτικοί παίρνουν ένα αεροπλάνο και φεύγουν, ενώ οι λαοί μένουν..........

 Κάνε ένα κλικ εδώ https://app.box.com/s/ne62ojqmmd

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα έγιναν λοιπόν για έναν σκοπό. Toν έκαναν πρωθυπουργό οι Γερμανοί με ανταλλάγματα.Παραχωρείται η μακεδονική γλώσσα, η μακεδονική εθνικότητα.
Η ίδια μας η Ιστορία και τα σχολικά εγχειρίδια παραχωρούνται προς επιθεώρηση σε Σκοπιανές επιτροπές, για τον εξοβελισμό των κεφαλαίων της Ιστορίας, που θα κριθούν αλυτρωτικά !!! Όλα αυτά τα υπογράφουν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα, ενώ ξέρουν όμως ότι ο λαός είναι αντίθετος.αφέλεια; όχι. ανευθυνότητα; όχι. Προδοσία; ΝΑΙ.


150+ γιατί θα προδώσει ο Θεοδωράκης! κι αυτός των Γερμανών, όπως και ο Καμμένος που για χρόνια έβριζε και μιλούσε για γερμανοτσολιάδες. αυτός έκανε ζημία μεγάλη γιατί παραμύθιασε πολύ κόσμο με τις πράξεις του. ειναι ασεβής και κτήνος.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν μετρας σωστα! 300,ειναι στην προδοσια.Γιατι τα εχουν συμφωνημενα.Και μοιρασμενα.Μεσα απο το σκοπιανο,εκτος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ το πανε για να μας κατσικωσουν την "παλια παραταξη".Εαν προσεξετε λιγο εχουν γινει οι "νεοδημοκρατες","μακεδονομαχοι"Σε λιγο θα βγουν στο "βουνο"! Δεν παραιτειται ομως ουτε η αντιπολητευση.Ο Καμμενος θα κανει την ιφιγενεια,για να σωσει την συμμορια.
Μεσα απο την μεγαλυτερη προδοσια που εγινε ποτε εις βαρος των ελληνων,θελουν οι σκυλοι να εχουν και αλλο κερδος.Την παραμονη τους στην εξουσια.