Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

Ένα θαυμάσιο κείμενο...


Ο ολέθριος ρόλος του πασίγνωστου ανδρεικέλου των διεθνών τοκογλύφων, του Τσίπρα, είναι αρκούντως ευκρινής. Αλλά ίσως οφείλουμε να τον προσεγγίσουμε και από μία άλλη οπτική. Προσφέρει μία τεράστια εθνική υπηρεσία στον τόπο, χωρίς βέβαια να το θέλει. Η χαρισματική και αφοπλιστική του αυθάδεια, η ψύχραιμη επαγγελματική του στάση, η θρασεία απροσχημάτιστη εμμονή του στις εθνομηδενιστικές του αποφάσεις, το κομψό φονικό χαμόγελο του, η εξαιρετική του άνεση στην εφαρμογή των εντολών των εργοδοτών του αποκτούν παροιμιώδεις διαστάσεις. Και βεβαίως δεν αστειεύομαι.
Αποτέλεσμα εικόνας για merkel tsipras
Δεν είναι η ώρα να εκτεθούν σε όλο το ανατριχιαστικό τους μεγαλείο ο βίος και η πολιτεία του. Είναι σε όλους γνωστά. Εξαπάτησε έναν δυστυχισμένο λαό, έκλεψε σκηνοθετημένες εκλογικές νίκες με απίστευτο κυνισμό, και υλοποίησε στο εσωτερικό της χώρας όλα όσα κατήγγειλε μέχρι το 2015, ως πράξεις γενικού ξεπουλήματος. Έσυρε τον λαό στο περίφημο δημοψήφισμα και βίασε κανιβαλικά την εκπεφρασμένη θέληση του. Έδεσε την Ελλάδα σε βάρβαρα μνημόνια κατοχής και εκποίησης για τις επόμενες δεκαετίες. Έδωσε την χαριστική βολή στην ελληνική κοινωνία, η οποία σπαράζεται από δυστυχία και απελπισία.

Το γράψαμε πολλές φορές. Ο Τσίπρας και η ΄΄προοδευτική΄΄ παρέα του, αποτελούν με τον μανδύα της μαρξιστικής αριστεράς, την χρυσή εφεδρεία του διεθνούς και ντόπιου κατεστημένου των καπιταλιστών τοκογλύφων. Όμως η νέα θεατρική παράσταση του περιοδεύοντος θιάσου του στις Πρέσπες ξεπέρασε κάποια εσκαμμένα. Αυτήν την φορά ο χαριτόβρυτος ρόλος του δεν αφορούσε την κλοπή συντάξεων και μισθών, την καθιέρωση αλλαγής φύλου ή την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, ή την μεθόδευση της επεκτάσεως της εξαθλίωσης του λαού και την ολοκληρωτική υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, η οποία έχει ήδη συντελεσθεί, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό..

Δεν προχώρησε σε μία ακόμα λεηλασία του ελληνικού λαού. Αφόδευσε στους τάφους των προγόνων μας. Κατούρησε στο αίμα  ηρώων μας. Έφτυσε στους βωμούς των θυσιών τους. Ασέλγησε στην μνήμη των Μακεδονομάχων και των στρατιωτών  μας του πολέμου του 1912- 1913..

Παρέδωσε, έτσι πιστεύει, την ιστορική ταυτότητα της Μακεδονίας στους Σλάβους. Νομιμοποίησε, έτσι πιστεύει, την ανθελληνική τους προπαγάνδα και στρατηγική. Προσέφερε, έτσι πιστεύει, για άλλη μία φορά, την κεφαλήν του Παύλου Μελά στους απογόνους των κομιτατζήδων..

Υπό την προστατευτική σκιά του Εβραίου Νίμιτς, ο οποίος ήδη ετοιμάζει τις χρυσές κομπίνες του στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, [είναι γνωστό ότι συνεργάζεται με τον Εβραίο σατράπη Σόρος σε  κοινές δραστηριότητες ΜΚΟ στην Θεσσαλονίκη] ο κ. Τσίπρας και οι ομογάλακτοι του πανηγύρισαν στις Πρέσπες, την ληστρική αφαίρεση της Μακεδονίας από τον ελληνικό ιστορικό και πολιτιστικό θησαυρό. Και έστησαν ανόσιο γλέντι με ηδύποτα και πλούσια γεύματα. Και απήλαυσαν τα πρώτα δροσιστικά πτύελα, σαν υγρό επιδόρπιο, από τον Σκοπιανό Ζάεφ, όταν αυτός ενώπιον τους, διαχώριζε με ευχάριστη χαιρεκακία στην ομιλία του, τον ΄΄μακεδονικό΄΄ από τον ελληνικό λαό...

Αυτή η  κωμικοτραγική ΄΄συμφωνία΄΄ ουδέποτε θα επικυρωθεί από τον ελληνικό λαό και την ελληνική ιστορία. Ουδέποτε. Μία απλή ανάγνωση της αρκεί για να χαρακτηριστεί ως μία ορθάνοιχτη διάνοιξη της πύλης της κολάσεως στα βόρεια σύνορα μας, στο ευρύτερο πλαίσιο αναδιανομής των Βαλκανίων. .
Πλήρης δικαίωση των δολοφόνων κομιτατζήδων, πλήρης ικανοποίηση της κομμουνιστικής προπαγάνδας και πρόστυχης λαθροχειρίας του Τίτο και του ελλαδικού κομμουνιστοσυμμοριτισμού, πλήρης αποδοχή της αυθαδέστατης τακτικής των Σκοπιανών και των προστατών τους μετά το 1991..

Ο κ.Τσίπρας, πάντα με το μοιραίο ίσως γι΄ αυτόν, ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη, τόλμησε να υπογράψει σε ένα παλιόχαρτο και σύμφωνα με τις εντολές των εβραίων υποδαυλιστών του, την αναγνώριση ΄΄μακεδονικής΄΄ εθνότητας και γλώσσας, υφαρπάζοντας την αποκλειστική ελληνικότητα της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, της αιωνίως ελληνικής..

Να διαμελίσει νοερά την Μακεδονία σε βόρειο και νότιο μέρος. Σε κράτος και σε επαρχία..

Να προσφέρει δικαιώματα στους Σκοπιανούς, συν τοις άλλοις, στο  να έχουν λόγο ακόμα και για την συγγραφή των ελληνικών σχολικών ιστορικών βιβλίων..

Να χαρίσει δικαιώματα ΑΟΖ στους Σκοπιανούς, άκουσον, άκουσον, στα χωρικά ύδατα της Θεσσαλονίκης. .

Να επισφραγίσει το πολιτικό έγκλημα μίας πράξεως συνεχούς απόπειρας κλοπής της ελληνικής  μακεδονικής ταυτότητος σε κάθε διάσταση διεθνούς δικαίου, με σαρωτικές επιπτώσεις για το σκοτεινό μέλλον της περιοχής. 

Ο Τσίπρας απώλεσε τον έλεγχο. Κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε έναν τοίχο. Με συνοδηγό στην πορεία προσωπικής αυτοκαταστροφής τον ανεκδιήγητο Καραγκιόζη, τον  Καμμένο, η φαιδρή παρουσία του οποίου στην πολιτική ΄΄ηγεσία΄΄ των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελεί όνειδος, ίσως μεγαλύτερο και από την βαριά κληρονομιά ενός Τσοχατζόπουλου.

Τον Τσίπρα τον στηρίζουν ανεπιφύλακτα οι Αμερικανοεβραίοι τοκογλύφοι και το εσωτερικό πλουτοκρατικό κατεστημένο. Κάνει την βρώμικη δουλειά. Πιστός στις ΄΄μαρξιστικές΄΄ του ιδεοληψίες και στη φαυλότητα του αμφιλεγόμενου χαρακτήρα του. Αλλά όμως θα τον φτύσουν και αυτόν σαν οχληρό κουκούτσι, όταν απολαύσουν τον καρπό του. Και αυτή η στιγμή δεν είναι και τόσο μακριά. Το ρυπαρό κατεστημένο προετοιμάζει τους πρόθυμους αντικαταστάτες του. Αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. .

Τον Φεβρουάριο του 1959 στις περιβόητες συνθήκες Λονδίνου- Ζυρίχης για ένα άλλο εθνικό θέμα, για το Κυπριακό, ο Καραμανλής διασάλπιζε την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής του. 15 χρόνια μετά στο πύρινο καλοκαίρι του 1974, οι Τούρκοι άρπαζαν την βόρεια Κύπρο, επικαλούμενοι δικαιώματα επεμβάσεως ως εγγυήτρια δύναμη, τα οποία τους κατοχύρωνε ο ΄΄ευτυχής΄΄ Καραμανλής ήδη από το 1959. Και βεβαίως δεν ήταν τραγική σύμπτωση, η πολιτική νεκρανάσταση του Καραμανλή, στην εξέλιξη της τουρκικής επιδρομής στα 1974.. .

Ασφαλώς το Σκοπιανό δεν είναι Κυπριακό. Όμως πολλές φορές τα εθνικά θέματα ακολουθούν διαχρονικούς ΄΄βίους παράλληλους΄΄ με ανατριχιαστικές αναλογίες..

Παρ΄ όλα αυτά επιστρέφουμε στον Τσίπρα..

Οφείλουμε εθνική ευγνωμοσύνη σε αυτόν τον απίθανο πολιτικάντη παλιάτσο..

Χτύπησε φλέβα. Ενδεχομένως έκανε το μοιραίο ολίσθημα. 

Στα 1904 το μαχαίρι του Σλάβου κομιτατζή αφύπνισε τις καθεύδουσες εθνικές δυνάμεις..

Στα 2018 η απίστευτη κυνική αναισθησία του κ. Τσίπρα, συγκλόνισε τις επαναπαυμένες συνειδήσεις των Ελλήνων, των όσων Ελλήνων παρέμειναν σε αυτόν τον τόπο- ρημαδιό.
 Οι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους..

Ξεβράκωτοι. Ξυπόλυτοι. Κατεστραμμένοι και απελπισμένοι. Με τυφλή εκρηκτική οργή..

Με την Ελληνική Σημαία στα γυμνά χέρια. Αψηφώντας τους καθεστωτικούς μισθοφόρους μπράβους του πολιτικού αληταριού. Η γερόντισσα και ο γέροντας, των 70 ετών, που τους κατέκλεψαν τον μόχθο μίας ολόκληρης ζωής, την πενιχρή σύνταξη..

Τα Ελληνόπουλα των 18, 20, 25 ετών, που τους άρπαξαν το μέλλον και το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπώς σε αυτήν την χώρα...

Και μαζί με αυτούς, οι κατάρες, τα αναθέματα των φρικτών Σκιών των συλληθέντων τάφων των Μακεδονομάχων. Στήνουν νυχτερινό καρτέρι με τα αγδίκιωτα αερικά και περιφέρονται σαν πύρινες αύρες στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου...

Η καυτή λάβα της οργής πλημμυρίζει τις πλατείες, τα βουνά και τα λαγκάδια και ενώνεται στην μεγάλη λεωφόρο των πεπρωμένων του εξαπατημένου λαού μας, που μέχρι σήμερα ήταν βουβός και άφωνος..
Άγνωστες οι βουλές του λαού και του Θεού, τις οποίες ουδεμία κατασταλτική καθεστωτική φρουρά πραιτωριανών μπορεί να ανακόψει.

Σας ευχαριστούμε κ. Τσίπρα. Και ιδίως για τα αστεία και τα παραμύθια σας. Είναι όντως καταπληκτικά..

Μας κλέψατε τα πορτοφόλια. Μπράβο σας. Δεν θα μας όμως κλέψετε την Εθνική Αξιοπρέπεια. Ποτέ. 

Κ. Τσίπρα, τα ΄΄καλαμπούρια σας΄΄ είναι άκρως διασκεδαστικά.

Αλλά όταν έρθει η σειρά μας, και έρχεται, να σας πούμε τα δικά μας ΄΄αστειάκια΄΄, θα αντιληφθείτε ότι ενώ εσείς σίγουρα κάνετε ΄΄πλακίτσες΄΄, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡ..

Να είστε βέβαιος.. Και εσείς και η παρεούλα σας.

Απόστολος Λαγός

Δεν υπάρχουν σχόλια: