Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Ν.Δ: Το κόμμα Coca Cola. Πάει με όλα!


Αποτέλεσμα εικόνας για νδ gay
Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία αλλά και ναι στο τζαμί. Μετά πάμε για μακρύ σταυρό στην εκκλησία. Όχι σε συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, πάμε για σκι, αλλά μόλις είδαμε τον κόσμο, λέμε πως όποιος θέλει να πάει, ας πάει, ο κόσμος έχει τους λόγους του. Λέμε πως δε χωράει ξενοφοβία και ρατσισμός στο κόμμα, θα κάνουμε νέα ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας, αλλά και ο κόσμος δίκαια ανησυχεί και τον καταλαβαίνουμε, αλλά πρέπει να δείξει υπομονή. Δε λέμε ότι θα κλείσουμε τα σύνορα, λέμε πως θα δίνουμε άσυλο πιο γρήγορα, για να γεμίζει η ηπειρωτική Ελλάδα και τους παράτυπους μετανάστες σε προαναχωρησιακά κέντρα (και όταν γεμίζουν, το παλιό καλό σύστημα, τους αμολάμε στην Αθήνα). Λέμε ΝΑΙ στα Hot Spots αρκεί να ξέρουμε πως και που θα διατεθούν τα χρήματα..

Λέμε ναι στο σύμφωνο συμβίωσης, λέμε ναι στην αλλαγή φύλου με δήλωση, αλλά δεν είμαστε αριστεροί, ζητάμε στα 18 και όχι στα 15. Φωνάζαμε παλιά για τις ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλάζει το 2015 το νόμο ιθαγένειας ο ΣΥΡΙΖΑ, τον ψηφίζουμε κι εμείς, γιατί θα δυσαρεστήσουμε τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους που στο μεταξύ θα πάρουν ιθαγένεια.  Είμαστε υπέρ των παραδοσιακών αξιών (ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία), είμαστε και με το gay pride. Είμαστε κατά των μνημονίων αλλά η λιτότητα, η περικοπή συντάξεων είναι αναγκαία μέτρα.  Λέμε όχι Μακεδονία τα Σκόπια, αλλά ναι σε μια σύνθετη ονομασία. Είμαστε δεξιοί, κεντροδεξιοί, φιλελεύθεροι, κεντρώοι και κεντροαριστεροί.

 Ν.Δ: Το κόμμα Coca Cola. Πάει με όλα!


Αυτός ο Κούλης ανέλαβε να εγγυηθεί την αξιοκρατία στην χώρα. Την επόμενη μέρα…..Eννοείται, όταν οι τοκογλύφοι πούνε στον Τσίπρα, τα κατάφερες μια χαρά. Ας αναλάβει ο άλλος....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα ξαναζεί τα παρακμιακά συμπτώματα των Ελληνιστικών και των τελευταίων Βυζαντινών χρόνων. Το τέλος θα είναι εφιαλτικό.