Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 12, 2018

Όταν ο Τραμπ «ξενάγησε» τον Κιμ στο θωρακισμένο «κτήνος» του Ούτε να μιλήσει δεν τον άφησε τον γυφτοβασιλέα Κιμάκο! !!!! Τα είπε όλα αυτός στους δημοσιογράφους. ...

Ο Τραμπ θα στείλει στον Κιμ δώρο ένα ζευγάρι λιμουζίνες και ο μικρός θα υπογράψει τα πάντα .  Θα σφυρίξει και στον τραβεστί πρώην μπασκετμπολίστα και ψηφοφόρο του Ντένις Ρόντμαν  να πηγαίνει συχνά στην Βόρεια Κορέα για να χαλαρώνει τον σύντροφο..
Αποτέλεσμα εικόνας για ροντμαν

Τι συμπεράσμα βγάζουμε; Ο Κιμ είναι πνευματικά ανάπηρος. Είναι ένα άπληστο ρεμάλι. Ένας επαγγελματίας αριστερός επαναστάτης με μίσος προς τους συνανθρώπους του. Δεν διστάζει να σκοτώσει για προσωπικό όφελος. Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πολλά....όπως και η Goldman Sachs..

Και εδώ έχει βάση αυτό που έχει γράψει ο Τραιανός....

Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η μεταξύ τους συνεργασία. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη προς τον Θεό. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος προς τον χριστιανισμό έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" …Εκεί υπερέχουν. Γιατί; …Γιατί δεν έχουν "φωλιά" …δεν έχουν αυτού του είδους σημείο αδυναμίας.


 Αυτοί είναι οι πιο αδίστακτοι υπηρέτες τής εξουσίας. Λατρεύουν την εξουσία ως λειτουργία και βέβαια λατρεύουν τους ισχυρούς τής εξουσίας —οι οποίοι έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους— …Τους όποιους ισχυρούς …Δεν έχουν προτιμήσεις. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι σύμμαχοι της εξουσίας …Αυτοί, οι οποίοι θα αντισταθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή θίγει την εξουσία και άρα και τις δικές τους φιλοδοξίες …Αυτοί, οι οποίοι θα πολεμήσουν τον οποιονδήποτε φορέα νέας γνώσης ή ακόμα και λύσης των ανθρωπίνων προβλημάτων …Αυτοί, οι οποίοι πρώτοι θα τον εντοπίσουν, θα τον ζηλέψουν, θα τον μισήσουν και θα τον πολεμήσουν…
…Οργανωμένες "αγέλες" σκύλων, οι οποίες θα επιτεθούν μαζικά σε όποιον στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους …Σε όποιον στέκεται ανάμεσα στους ίδιους και σε αυτό το οποίο θεωρούν λεία τους. Δεν υπάρχει τομέας κοινωνικός, πολιτικός, συνδικαλιστικός, επιστημονικός, αθλητικός ή πολιτιστικός, που να μην μεταφέρουν την ιδεολογική τους "παθογένεια", μετατρέποντας τα πάντα σε προβλήματα της "εξειδίκευσής" τους και κατ' επέκταση σε εξουσία. Δεν υπάρχει χώρος που να μην τον έχουν "αλώσει" και να μην έχουν προσπαθήσει να τον φέρουν στα "μέτρα" τους. Δεν υπάρχει χώρος που να μην προσπάθησαν με τη λογική τής συμμορίας να εξουδετερώσουν τους άριστούς του …Από κοινού, με αλληλοβοήθειες και κάνοντας τις πιο απίθανες και ανίερες συμμαχίες.

 Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό …Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει …Μισούν το φως του, την αλήθεια του, την ανιδιοτέλειά του, την ατομικότητά του και βέβαια την τάση του για δωρεά και αφύπνιση των ανθρώπων …Μισούν τη δόξα και την τιμή που του έχουν αποδώσει οι λαοί και θέλουν να την "υπεξαιρέσουν", για να την προσθέσουν στον δικό τους συλλογικό "λογαριασμό". Ήθελαν οι ίδιοι, σαν "λαός" που γεννήθηκε υποτίθεται με τον ίδιο τρόπο —και άρα μέσω της γνώσης—, να πάρουν την ελληνική θέση στην καρδιά τής ανθρωπότητας. Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με την πολιτική "μόλυνση" των κοινωνιών, μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών …Μισούν ό,τι μπορεί να εξουδετερώσει τον χρυσοφόρο μαρξισμό, και ο ελληνισμός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του …Ένας εχθρός, τον οποίο λατρεύουν να μισούν …ΜΙΣΟΣ και τίποτε άλλο ...Δηλητηριασμένοι από το ΜΙΣΟΣ μέχρι το "μεδούλι". 

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσολινιΔεν είναι τυχαίο που ο χειρότερος διώκτης του ελληνισμού της Κάτω Ιταλίας ήταν ο Μουσολίνι …Ένα "σκουπίδι" τού κομμουνισμού, ο οποίος ήταν καθαρά πράκτορας των Βρετανών με βάση τα επίσημα στοιχεία που έχουν πλέον αποκαλυφθεί …Ένα κομμουνιστικό "σκυλί", που, εξαιτίας των προτεσταντικών συμφερόντων, "μετακινήθηκε" στον "φασισμό" και έγινε ο "πατέρας" τού φασισμού ...Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης τού ελληνισμού τής Magna Grecia. Επιτέθηκε με λύσσα σε έναν ελληνισμό αιώνων στην ιταλική χερσόνησο. Επιτέθηκε με λύσσα σε μια γλώσσα, η οποία μιλιόταν για χιλιάδες χρόνια στην περιοχή. Μιλάμε για την πιο ύποπτη, "βουβή" και ατιμώρητη πράξη εθνοκάθαρσης στην ιστορία τής Δυτικής Ευρώπης. 

Αυτές ήταν οι εντολές που είχε λάβει από τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές ο κομμουνιστικός "σκύλος" και αυτές εκτέλεσε …Τις εκτέλεσε σε βαθμό παράνοιας, που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και στην ίδια την Ελλάδα. Όπου υπάρχει ελληνική καταστροφή τον τελευταίο αιώνα, υπάρχει κομμουνιστική παρέμβαση …Την καταστροφή του ελληνισμού τού τουρκικού Πόντου τη μεθόδευσαν οι κομμουνιστές τής Ρωσίας πολύ πριν τη διανοηθεί ο Κεμάλ …Τον ελληνισμό του ρωσικού Πόντου τον "ξήλωσαν" οι ίδιοι κομμουνιστές και τον έστειλαν νύχτα στο Καζακστάν …Οι κομμουνιστές πρόγονοι του κομμουνιστή Πούτιν, τον οποίο σήμερα κάποιοι φαντάζονται σαν "σωτήρα" τής Ελλάδας.

Εννοείται βέβαια ότι οι χειρότεροι κομμουνιστές ως άνθρωποι είναι οι Έλληνες κομμουνιστές, γιατί ο μισελληνισμός τους είναι ταυτόχρονα και προδοσία των προγόνων τους. Όταν, για παράδειγμα, θεωρούμε τον Ιταλό Μουσολίνι σκουπίδι, επειδή επιτέθηκε στον ελληνισμό με στόχο να τον πλήξει, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του και την "ιδεολογία" του, αντιλαμβανόμαστε πόσο σκουπίδια είναι οι Έλληνες κομμουνιστές, οι οποίοι λειτούργησαν με έναν ανάλογο ανθελληνικό τρόπο. Αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν έναν ολόκληρο Εμφύλιο μόνο και μόνο για να "ματώσουν" τον ελληνισμό, εφόσον αυτές τις εντολές είχαν. Για κανέναν άλλο λόγο δεν έγινε ο Εμφύλιος. Ο κόσμος είχε "μοιραστεί" μεταξύ Στάλιν και Προτεσταντών και δεν είχε κανένας κανέναν λόγο να θέλει να ανατρέψει αυτήν τη συμφωνία. 

Όταν τα ελληνικά "δουλικά" τού Στάλιν έκαναν έναν Εμφύλιο, ευνόητο είναι ότι ο στόχος τους δεν ήταν ο προφανής. Με πρόφαση την "επανάσταση" τσάκισαν τον ελληνικό λαό και τον έστειλαν δεκαετίες πίσω από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές. Εκείνα τα δουλικά τού Στάλιν έκαναν ενσυνείδητα το μεγαλύτερο κακό στον ελληνισμό …Με ευχαρίστηση και όχι από "αγγαρεία". Ο ίδιος ο Γκρουέφσκι, ο οποίος επί χρόνια προσπαθεί να κάνει κακό στον ελληνισμό, χτυπώντας τον στην "καρδιά" του, είναι ένα σκουπίδι που είναι γόνος εκείνων των "Ελλήνων" κομμουνιστών.  Μέρα και νύχτα μηχανεύεται τρόπους να κάνει κακό στον ελληνισμό σαν λυσσασμένο "σκυλί".


 Αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία τού ελληνισμού και ήταν οι κομμουνιστές. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και τον πιο διάσημο "ήρωα" των Ελλήνων κομμουνιστών και τη συμπεριφορά του απέναντι στα ελληνικά "σύμβολα" …Τον Γλέζο, ο οποίος πήγε και προσκύνησε με θρησκευτική ευλάβεια στον "βόθρο" τού κομμουνιστή Χότζα και είναι ο ίδιος που έκανε "εκστρατεία" για να μην τοποθετηθεί μνημείο για τον Μέγα Αλέξανδρο στο νησί του.
Ακόμα και η αθεΐα τους προέρχεται από το μίσος τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση "προϊόν" θεολογικής αναζήτησης, υπαρξιακής ανησυχίας ή απλά μιας πολιτικής διαφωνίας. Άλλωστε τι είδους ανησυχίες και αναζητήσεις να κάνουν οι κομμουνιστές, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν τραγικά αγράμματοι και αστοιχείωτοι; Για όλους αυτούς τους οπορτουνιστές είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο Θεός, αλλά τους ενδιαφέρουν τα παλάτια, οι εξουσίες και τα πλούτη, τα οποία αποδίδονται σ' Αυτόν. Η κραυγαλέα αθεΐα τους είναι φυσική, εφόσον "ψάχνουν" αιτία να συγκρουστούν με αυτούς τους οποίους μισούν και τους αντιλαμβάνονται σαν ανταγωνιστές και πιθανή "λεία" τους …και ξεκινά από το μίσος απέναντι στους ιερείς, οι οποίοι απολαμβάνουν παλάτια, λιμουζίνες και υπηρέτες. 

Αντιλαμβανόμενοι τους εαυτούς τους σαν "σωτήρες"-αντιπρόσωπους του αφεντικού τους, μισούν εκείνους οι οποίοι κάνουν περίπου τα ίδια στο όνομα κάποιου άλλου αφεντικού …Μισούν τους "συναδέλφους" τους, που το "αφεντικό" τους τούς προσφέρει πιο πολλά απ' αυτά που απολαμβάνουν οι ίδιοι εξαιτίας των δικών τους αφεντικών …Μισούν τους διαχειριστές εκείνους, οι οποίοι με προσόντα ανάλογα των δικών τους απολαμβάνουν "μεγαλεία" και πλούτη. Απλά —κατά την πάγια τακτική τους— όλα αυτά τα "ντύνουν" με ψευδοϊδεολογικά και ανθρωπιστικού τύπου "πασαλείμματα" …"Για το "καλό" του κόσμου και της κοινωνικής τους τάξης", όπως θα έλεγε και ο σύγχρονος Καϊάφας …Για το "καλό" των άλλων και το "καλύτερο" δικό τους.

Μιλάμε για κανονική πολιτική "πανούκλα", που 

εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στο "σώμα" τής 

κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: