Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018

Όλη αυτή η κατάσταση με τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία των μπατίρηδων ξεκίνησε επί Σημίτη. Όμως όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της εθνικής πτώχευσης και των Μνημονίων είναι της "Οικουμενικής" τού Μητσοτάκη με τη συνυπογραφή τού ΚΚΕ . Βενιζελικός Ξενοδόχος Μαντωνανάκης: Χρωστάει €450 εκατ., ζητάει €100 εκατ. από το κράτος και ο...Κομμουνιστής Φλαμπουράρης «βάζει πλάτη»

«Σας κάλεσα εδώ γιατί θέλω να βοηθήσετε». Με αυτή τη φράση που απηύθυνε με τον γνωστό πατρικό και φιλικό τόνο με τον οποίο ξεκινά τις συζητήσεις του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ξεκίνησε στο Μέγαρο Μαξίμου τη μεσολάβηση στις τράπεζες για τα περίπου 450 εκατ. ευρώ που χρωστά ο ξενοδοχειακός όμιλος της οικογένειας Μαντωνανάκη. 

money_arthrooΟ υπουργός μπορεί σωστά να επιθυμεί να σώσει μια μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα (Μαντωνανάκη), στο πλαίσιο των καθηκόντων της κυβέρνησης να μεσολαβεί όπου είναι δυνατόν, αλλά το ερώτημα είναι γιατί ειδικά αυτήν.


Οταν τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις και πολλές άλλες άλλαξαν χέρια λόγω χρεών, δημιουργείται ένα θέμα ηθικής τάξεως ως προς τη διάκριση. Γιατί ναι μεν είναι κατανοητό για μια επιχείρηση που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα να γίνονται προσπάθειες ρυθμίσεων και εξεύρεσης λύσης, αλλά υπό την προϋπόθεση να υπάρχει και διάθεση συνεργασίας. Και ο εν λόγω επιχειρηματίας, όπως λένε οι τραπεζίτες, δεν είναι και ο πιο συνεργάσιμος οφειλέτης. Χρησιμοποιώντας νομικούς ακροβατισμούς με κάποια ποσά που διεκδικεί από το ελληνικό κράτος, αρνείται να πληρώσει τις υποχρεώσεις του στις τράπεζες επιχειρώντας κάποιου είδους συμψηφισμό όταν και εάν τον αποζημιώσει το ελληνικό δημόσιο.

Οι πιστώτριες τράπεζες, που έχουν φθάσει στο μη περαιτέρω από τους τακτικισμούς Μαντωνανάκη, έχουν στείλει επιστολή-τελεσίγραφο στον όμιλο, που μεταξύ άλλων διαχειρίζεται και το «Grand Resort Lagonissi», θέτοντας προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου η επιχειρηματική οικογένεια της Κρήτης να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αναδιάρθρωση του δανεισμού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για φλαμπουραρης Ο κ. Φλαμπουράρης δικαιολογεί τις άμεσες παρεμβάσεις που κάνει για να πείσει τις τράπεζες να μεταχειριστούν με φιλική διάθεση τα 450 εκατ. ευρώ που τους χρωστά ο Παντελής Μαντωνανάκης, λόγω των αποζημιώσεων που ο τελευταίος διεκδικεί από το Δημόσιο στο πλαίσιο της παραχώρησης του «Grand Resort Lagonissi». Να σημειωθεί ότι, εκτός από τις τράπεζες και μόνο από ένα ξενοδοχείο, ο όμιλος το 2016 χρωστούσε 3.077.000 ευρώ από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. 

 Πηγή proto thema


makedoniko_kke_019 Αυτά, δηλαδή, τα οποία σήμερα ζούμε "δεν έτυχαν...", όπως θα έλεγε και η διαφήμιση, "...πέτυχαν". Αυτά όλα, τα οποία ζούμε σήμερα, ήταν δρομολογημένα εξ' αρχής να φτάσουν στο σημείο αυτό και δεν ήταν "ατυχή" αποτελέσματα τυχαίων συμβάντων.


Πρόσφατα ο σταλινικός Υπουργός Οικονομικών τής σημερινής Κυβέρνησης δήλωσε ότι 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δις ...Εδώ στο κείμενό μας βρίσκονται εννιά απ' αυτά ...και, αν τα πολλαπλασιάσει κάποιος με συγγενικά τους μέλη, τα "έχει" άνετα τα ΑΦΜ που "εξέπληξαν" τον σταλινικό Τσακαλώτο, ο οποίος, την ίδια ώρα που επένδυε στην Goldman Sachs, πήγαινε και "δούλευε" τους Αγανακτισμένους στην Πλατεία Συντάγματος.
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Έγιναν μετά την προδοτική διαπραγμάτευση με το ΚΚΕ και αφού πήραν οι άνθρωποί του το μερίδιό τους από τη "λεία" ...Όλα αυτά έγιναν με τις υπογραφές τού ΚΚΕ στη διαβόητη "Οικουμενική" Κυβέρνηση ...Στην πιο εγκληματική Κυβέρνηση όλων των εποχών ...μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις εγκλημάτησε το ΚΚΕ, αποτραβήχθηκε από την εξουσία ...για τη δική του ασφάλεια. Αφού "φύτεψε" τον γιο τού Πέτρου στη δημόσια ζωή, δεν είχε φόβο. Αφού εξασφάλισε και τον ιδιωτικό "στρατό" τού λιμανιού, δεν είχε άγχος. Κανένας δεν θα τολμούσε να ψάξει τον ρόλο του, γιατί κανένας δεν θα τολμούσε ν' αντέξει το πολιτικό κόστος τής σύγκρουσης με τον σταζιανό Κόκκαλη και την προλεταριακή "Ολυμπιακάρα".
Ο ρόλος τού ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα ήταν υποστηρικτικός των Κυβερνήσεων, αλλά παθητικός στον Συνδικαλισμό, καθώς δεν έπρεπε να προκαλεί. Θα ήταν αυτός, ο οποίος κρατά τα χέρια και τα πόδια τού θύματος βιασμού και όχι αυτός, ο οποίος βιάζει και άρα θα έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικός. Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε εκείνη την εποχή για την ηγεσία του η λύση-Παπαρήγα. Για να μην προκαλεί το ΚΚΕ - σε μια εποχή που ήταν απολύτως χρήσιμο για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και παντού στον κόσμο αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα του κομμουνισμού - επέλεξαν να δώσουν την ηγεσία του σε έναν θηλυκό νάνο ...Ένα γελοίο πολιτικό υποκείμενο, το οποίο επιλέχθηκε μόνο και μόνο για να δώσει στο ΚΚΕ την εικόνα τού αναξιοπαθούντος, που δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του, πόσο μάλλον να το μισεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για σημιτης κοκκαλης θεοδωρακης Με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο "αποσύρθηκε" και ο Μητσοτάκης, για να πάρει τη θέση του ο άλλος νάνος ...Ο Σημίτης ...Ένας άλλος δικός τους άνθρωπος ...Ένας άνθρωπος ελεγχόμενος από τα γνωστά-άγνωστα κέντρα τής παγκόσμιας εξουσίας. Μπλεγμένος κι αυτός, μέσω του αδερφού του, με τις μυστικές υπηρεσίες τής Γερμανίας και βεβαίως φίλος τού Κόκκαλη.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/04/makedoniko-stalinovenizelikoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: