Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

Aπάτη!! Σκέτη απάτη!france24_fires_greece
Aπάτη!! Σκέτη απάτη! σε όλους τους τομείς!! πουθενά και τίποτα δεν λειτουργεί , η ζωή σου δεν έχει κανένα νόημα...πληρώνεις φόρους και εισπράτεις κοροιδία...ανεργία, ανασφάλεια, ανυποληψία, δυστυχία. Ενα σωστό κολαστήριο. 

Το έργο -δυστυχώς- το έχουμε ξαναδεί. Το 2007 ήταν η Ζαχάρω και οι 44 νεκροί της. Νεκροί αγκαλιασμένοι...γονείς με παιδιά...

Ήταν ο στρατηγός άνεμος. Πουθενά ευθύνες.

Δέκα χρόνια και έντεκα μήνες μετά, μια από τα ίδια. Νεκροί αγκαλιασμένοι...γονείς με παιδιά. Δηλώσεις κατόπιν τραγωδίας με πολλές αστειότητες.

Αιτία του κακού ο στρατηγός άνεμος...Ευθύνες δεν υπάρχουν. Τώρα έχουμε μνημόνια. Ήταν μια "άνιση" μάχη μας λένε από το πρωί......και ας γνώριζαν για τα πολλά μποφόρ 3 μέρες πριν στις συγκεκριμένες περιοχές. Μια "άνιση μάχη" χωρίς να εκενώσουν  προληπτικά από το μεσημέρι τις γύρω περιοχές..μια "άνιση μάχη" χωρίς πυροσβεστικά οχήματα από άλλα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας...χωρίς στρατιωτικά φορτηγά ( Steyr) για να παραλάβουν τους άτυχους-τρομοκρατημένους κατοίκους ( Καμμένος)...Πέρασαν 24 ώρες από το ξεκίνημα της τραγωδίας και η πυροσβεστική ηγεσία δεν υπέβαλε ακόμη παραίτηση. Δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο ηγεσίες, γαλόνια και ρουφιάνικα γλειψίματα. Απών για μια ακόμη φορά η περιφέρεια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο.

Ένα κράτος βρυκόλακας! Με γελοία βολεμένα υποκείμενα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για dracula  oldman tumblr

Δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο....με την ελπίδα να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.thestival.gr/society/item/394007-dorea-pyrosbestikon-oximaton-se-dimous-tis-albanias\
δωστους