Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Η μακεδονική "καρδιά" τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια ...Οι μακεδονικές "Θερμοπύλες" ΔΕΝ θα "πέσουν". “Θερμοπύλες”... του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα..Ο Κάιζερ και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Ακόμα και η κομμουνιστική "επανάσταση" στη Ρωσία όχι μόνον δεν σχεδιάστηκε στη Ρωσία, αλλά δεν έγινε καν από Ρώσους ...Στην κυριολεξία δεν έγινε καν από κομμουνιστές ...Έγινε από πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμιαία αδυναμία τού ρωσικού κράτους και το κατέλυσαν. Η Γερμανία με τον πόλεμο κατά τής Ρωσίας προκάλεσε αυτήν την αδυναμία και στη συνέχεια οι πράκτορές της πήγαν και κατέλυσαν το ρωσικό κράτος. Περί αυτού πρόκειται ...Κατέκτησαν ένα κράτος εμμέσως, καταλύοντας και αρπάζοντας με δόλο την εξουσία του. Συνωμότες άρπαξαν την εξουσία και, για να τη "νομιμοποιήσουν" με μια ψευδοϊδεολογική δικαιολογία, τη "βάπτισαν" "επανάσταση". Εξόντωσαν τη φυσική ηγεσία τής χώρας, "ξεπάστρεψαν" την πνευματική της ελίτ και με τα κρατικά μέσα τρομοκράτησαν τον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά.
 
Όλα αυτά έγιναν βάση σχεδίου, το οποίο εκπονήθηκε εκτός Ρωσίας και σίγουρα όχι από τους αγράμματους "επαναστάτες" ...Έγιναν βάση σχεδίου, προκειμένου κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη Ρωσία. Στην πραγματικότητα η Γερμανία "κέρδισε" τον πόλεμο με τη Ρωσία όταν απλά έπαψαν να πέφτουν "σφαίρες". Με τις "σφαίρες" εξασθένισε τη δομή τού ρωσικού κράτους και με τους χαφιέδες στη συνέχεια το κατέλαβε στην κυριολεξία. Με τις "σφαίρες" γονάτισε τον ρωσικό γίγαντα και μετά με τους πράκτορές της τον "δηλητηρίασε", προκειμένου να τον ελέγχει. Στην κυριολεξία κατέλαβε το κράτος τής Ρωσίας με τις "επαναστατικές" μαριονέτες, εφόσον από τότε μέχρι τώρα λεηλατεί τους ρωσικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους. Η Γερμανία, δηλαδή, ήταν εκείνη που επέβαλε την κομμουνιστική εξουσία στη Ρωσία και μετά - ως "αντιπαροχή" - έλαβε τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών της πηγών. Η Γερμανία των Σιωνιστών έγινε υπερδύναμη, απλά και μόνον επειδή με την προδοσία και τη στήριξη των σοβιετικών κομμουνιστών κατέκτησε ύπουλα την τεράστια Ρωσία.

Όλα αυτά ξεκινάνε από τις μυστικές υπηρεσίες τού Κάιζερ ...Του Κάιζερ, ο οποίος ήταν καταχρεωμένος στους Σιωνιστές τοκογλύφους και λειτουργούσε σαν μαριονέτα τους ...Του Κάιζερ, ο οποίος τους παραχώρησε τον απόλυτο έλεγχο των μυστικών του υπηρεσιών και στη συνέχεια τον πέταξαν σαν στημένη "λεμονόκουπα" ...Του Κάιζερ, που του "πήραν" τη χώρα, "κατασκευάζοντας" στην κυριολεξία τη δική τους "δημοκρατία" τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης. Ανάγκασαν σε παραίτηση ολόκληρο Κάιζερ, απειλώντας τον και εκβιάζοντάς τον με "επανάσταση" ..."Επανάσταση" της πλάκας, εφόσον στην πραγματικότητα αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται θα την έκαναν, ήταν όλοι τους πράκτορες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών ...Οι ίδιοι ακριβώς, οι οποίοι είχαν σταλεί στη Ρωσία για την "επανάσταση" και επέστρεψαν στη Γερμανία με ψευδώνυμα. Με τον συνωμοτικό αυτόν τρόπο πήραν οι ίδιοι τη θέση τού Κάιζερ και μετέτρεψαν τη Γερμανία σε μια δική τους ιδιόκτητη επιχείρηση. Στον μόλις ένα αιώνα ιστορίας αυτής της Γερμανίας οι "ήρωές" της είναι είτε Εβραίοι κομμουνιστές είτε πράκτορες των σιωνιστικών μυστικών της υπηρεσιών.

Σε εκείνου του αφελούς Κάιζερ τις μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται τα μυστικά όλων των εγκλημάτων τού τελευταίου αιώνα ...Στις υπηρεσίες εκείνες, οι οποίες, μέσα από αλλεπάλληλες "μεταμφιέσεις", έφτασαν στις ημέρες μας ως ΣΤΑΖΙ ...Στην κυριολεξία ο "βόθρος" τού Βερολίνου ...Εκεί βρίσκονται ΟΛΑ τα μυστικά για ΟΛΑ τα εγκλήματα που έχουν "ματώσει" - στην κυριολεξία - ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανθρωπότητα ...Εκεί βρίσκονται όλα τα "βρόμικα" μυστικά τού τελευταίου αιώνα ...Εκεί βρίσκονται όλα τα μυστικά για όλους αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι συνδέονται με τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, που - όπως θα αποδειχθεί πολύ σύντομα - είναι ιδιόκτητα "εργαλεία" των Σιωνιστών.

Όμως, εκεί βρίσκεται και κάτι άλλο πολύ σημαντικό ...Το ΠΙΟ σημαντικό απ' όλα ...Εκεί βρίσκεται το "υπερόπλο" τής γνώσης τής κομμουνιστικής λειτουργίας, το οποίο τους επιτρέπει να "βραχυκυκλώνουν" τη σύγχρονη Δημοκρατία τού Δυτικού Κόσμου ...Εκεί υπάρχουν όλα τα ονόματα των χαφιέδων και των πρακτόρων τού Σιωνισμού ...Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι "φορτώθηκαν" στο Ρωσικό Λαό και τον υποδούλωσαν στο σιωνιστικής ιδιοκτησίας Σοβιετικό Καθεστώς ...Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι "φορτώθηκαν" στους Γερμανικούς Λαούς και τους υποδούλωσαν στο σιωνιστικής ιδιοκτησίας Γερμανικό Καθεστώς ...Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι σκορπίστηκαν σε όλα τα κράτη τής Ευρώπης, προκειμένου να ιδρύσουν τα κομμουνιστικά κόμματα και άρα να σκορπίσουν τη "μάστιγα" αυτή στον χριστιανικό χώρο ...Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι "οραματίστηκαν" τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απλά, για να γίνουν όλα αυτά κατανοητά, θα πρέπει κάποιος να τα πάρει με τη "σειρά", ώστε να καταλάβει πώς το ένα "βήμα" αποτελεί προϋπόθεση για το επόμενο. Πράκτορες των Σιωνιστών ήταν τα σκουπίδια τύπου Λένιν και Χίτλερ. Με το "εργαλείο" τού κομμουνισμού "κατασκευάστηκε" τόσο η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση όσο και η ναζιστική Γερμανική Ένωση. Η τεχνική ήταν πάντα ίδια. Οι τοκογλύφοι Σιωνιστές με χρήματα "ρύθμιζαν" τις "επιτυχίες" των πρακτόρων τους. Όπου τους "βόλευε" πετύχαινε η κομμουνιστική "επανάσταση" και όπου επίσης τους "βόλευε" επικρατούσε η ναζιστική "αντεπανάσταση". Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, οι ίδιοι αποφάσιζαν με τη χρήση των δικών τους "κομμουνιστών" ποιοι "δημοκράτες" θα κυβερνούσαν τα κράτη. Εκεί, δηλαδή, όπου είχε αποφασιστεί να επιβληθεί ο κομμουνισμός, την εξουσία θα την αναλάμβαναν οι δικοί τους "κομμουνιστές" και εκεί, όπου είχε αποφασιστεί να μην επιβληθεί ο κομμουνισμός, οι κομμουνιστές χαφιέδες θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα επέλεγαν ποιοι θα ήταν οι "ήρωες" τής δημοκρατίας.

Η τεχνική είναι έξυπνη και όχι ιδιαίτερα περίπλοκη. Όπως μας έχει διαβεβαιώσει ο διάσημος ναζιστής Γκέμπελς - και μας έχει επιβεβαιώσει η ιστορική πραγματικότητα - τόσο το ναζιστικό κόμμα όσο και το κομμουνιστικό κόμμα είναι λενινιστικού τύπου κόμματα. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι υπάρχει ένα μοντέλο λειτουργίας γι' αυτά τα κόμματα, το οποίο είναι πολύ συγκεκριμένο ...Υπάρχουν ομόκεντροι "κύκλοι", οι οποίοι δεν "επικοινωνούν" μεταξύ τους και άρα κανένας δεν γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στον στενό κύκλο τής ηγεσίας. Αν αυτή η ηγεσία είναι ήρωες ή προδότες, μόνον αυτή το γνωρίζει και κανένας άλλος. Αν αυτή η ηγεσία αποτελείται από πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που με τη βοήθειά τους "φορτώνονται" οι Σιωνιστές πάνω σε άλλους λαούς, αυτό το γνωρίζει μόνον η ίδια και κανένας άλλος.
Σχετική εικόνα
Είτε μιλάμε για έναν Λένιν είτε για έναν Χίτλερ, είναι το ίδιο πράγμα. Μόνον οι ίδιοι και η μικρή "αυλή" τους γνώριζαν ποια ήταν τα πραγματικά τους αφεντικά και ποιοι ήταν οι πραγματικοί τους στόχοι. Μόνον οι ίδιοι γνώριζαν ποιοι ήταν οι χρηματοδότες τους και αν αυτοί ήταν τα ίδια πρόσωπα, είτε για τους ναζιστές είτε για τους κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα τα κόμματα ήταν απολύτως ίδια σ' ό,τι αφορά τη δομή και τη λειτουργία τους ...Ακόμα και στο θεωρητικό επίπεδο. Απλά το ένα ήταν εθνικοσοσιαλιστικό και το άλλο διεθνοσοσιαλιστικό, με τη δομή τους όμως να είναι πανομοιότυπη και σοσιαλιστική. Ο ίδιος ο Λένιν μάλιστα μας αποκαλύπτει και τη "δοσολογία" αυτών των ιδιόκτητων σοσιαλιστικών κομμάτων: ...Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Μπολσεβίκος. Με βάση τη λογική των ομοίων, μπορούμε να "μεταφέρουμε" αυτήν τη δοσολογία και στα ναζιστικά κόμματα ...Στους 100 ναζιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Ναζί.

Στην πραγματικότητα με αυτήν την "ερμηνεία" ο Λένιν μάς εξηγεί με τον πιο απόλυτο τρόπο την ποιότητα των οπαδών αυτών των κομμάτων και στην περίπτωσή του τού κόμματος των κομμουνιστών ...Μας εξηγεί τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των λειτουργικών αυτών "κύκλων" τής εξουσίας ...Μεταξύ αυτών, οι οποίοι είναι πράκτορες χαφιέδες ή προδότες των λαών και όλων εκείνων των υπολοίπων που τους στηρίζουν, είτε επειδή είναι αγύρτες είτε απλά επειδή είναι βλάκες ...Σε ποσοστό 99% - σύμφωνα με τους "πατερούληδες" - ο κάθε κομμουνιστής είναι αυτό που δηλώνει, είτε επειδή είναι οπορτουνιστής είτε επειδή είναι βλάκας. Αυτά λέει ο Λένιν και με αυτά συμφωνεί και ο Δρ. Γκέμπελς -  και άρα και ο Χίτλερ.
Αυτή η τεχνική των "μονωμένων" κύκλων εξουσίας και βλακείας έχει γίνει ένα δουλεμένο "πατρόν" εξουσίας και έχει φτάσει έως τις ημέρες μας. Αυτό είναι όλο κι όλο το μυστικό τού σημερινού περίπλοκου φασισμού, που παριστάνει τη δημοκρατία. Οι πράκτορες της σιωνιστικής ΣΤΑΖΙ, αφού δοκίμασαν με επιτυχία την επιβολή τέτοιων λενινιστικών φασιστικών καθεστώτων πάνω σε πολλά και διαφορετικά έθνη - είτε στη Σοβιετική Ένωση είτε στη Γερμανία—, μπορούσαν αυτήν τη διαδικασία να την επαναλαμβάνουν στο διηνεκές. Αφού μπόρεσαν με τον κομμουνισμό και δημιούργησαν το σοβιετικό καθεστώς επάνω σε πολλά έθνη, ήταν εύκολο με τον αντικομμουνισμό να δοκιμάσουν να δημιουργήσουν το ναζιστικό καθεστώς επάνω στους Γερμανούς. Από εκεί και πέρα όλα βρίσκονταν κάπου "ενδιάμεσα" και άρα εύκολα διαχειρίσιμα.

Η ιστορία δείχνει πως το όλο πρόβλημα για τους σχεδιασμούς τους ήταν να πάρουν την εξουσία. Είτε με τη βία των κομμουνιστών είτε με τη βία των αντικομμουνιστών, τους αρκούσε η στιγμιαία κατάληψη της εξουσίας, και - ως γνωστόν - ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Αυτήν τη "στιγμή" τής κατάκτησης της εξουσίας επεδίωκαν πάση θυσία ...Τη "στιγμή" εκείνη, η οποία θα τους επέτρεπε με έναν "νόμιμο" τρόπο ν' "ανέβουν" στην κορυφή τής εξουσίας και από εκεί και πέρα με τρόπο "παράνομο" να εκμεταλλευτούν την εξουσία, για να παραμείνουν "βιδωμένοι" σ' αυτήν. Οι πιο πολλοί αγνοούν ότι, όπως ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία μετά από εκλογική διαδικασία και στη συνέχεια έκαψε τη γερμανική Βουλή, έτσι έκαναν και οι κομμουνιστές ...Οι "επαναστάτες" πρώτα κατέβηκαν στις εκλογές στη Ρωσία και μετά κατήργησαν κι αυτοί τη ρωσική Βουλή.

Αυτήν τη γνώση καλλιέργησαν στα υπόγεια των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες έλεγχαν οι Σιωνιστές ...Τη γνώση τής συνωμοσίας, προκειμένου τη στιγμιαία επαφή με την εξουσία να τη μετατρέψουν σε μόνιμη. Από τη στιγμή που είχαν το εργαλείο τού κομμουνισμού και μπορούσαν στα όρια με τους δικούς τους πληρωμένους "επαναστάτες" να δημιουργούν είτε "πατερούληδες" είτε "φύρερ", όλα τα άλλα ήταν εύκολα, εφόσον απλά αποτελούσαν ενδιάμεσες καταστάσεις ..."Ενδιάμεσες καταστάσεις" είναι οι κατά καιρούς διάσημοι χαφιέδες, οι οποίοι παριστάνουν τους "εθνοπατέρες" των υπολοίπων λαών ..."Εθνοπατέρες", οι οποίοι είναι λίγο "πατερούληδες" και λίγο "φύρερ" σε δοσολογία που "μετράνε" για λογαριασμό τους τα αφεντικά τους. Από τη στιγμή που αυτά τα αφεντικά άρπαζαν την εξουσία με τους δικούς τους "υπαλλήλους", ήταν εύκολο να τη μονιμοποιήσουν ...Είτε μοιράζοντας σε συμπαθούντες πόστα και βολέματα είτε μοιράζοντας σε αντιπαθούντες τρόμο και τιμωρία.

Αυτό ήταν το όλο κόλπο και όλα σχεδιάστηκαν επάνω στο ίδιο πετυχημένο "πατρόν" ...Ένα "πατρόν", το οποίο τους επέτρεψε να "καπελώσουν" την αστική Δημοκρατία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Δυτικού Κόσμου. Παντού έβαζαν το δικό τους ιδιωτικό "φόβητρο" του κομμουνισμού να απειλεί τη Δημοκρατία, ώστε οι φασίστες υπάλληλοί τους να εξασφαλίσουν - λόγω ανώτερης "ανάγκης" - το άλλοθι να λειτουργούν "αντιδημοκρατικά". Ο κίνδυνος του κομμουνισμού, δηλαδή, έδινε το άλλοθι στους πάντες να ασκούν την εξουσία με τρόπο φασιστικό, προκειμένου να "προστατεύουν" τη δημοκρατία ...Για το "καλό" τής Δημοκρατίας, δηλαδή, αναλάμβαναν οι φασίστες να την προστατεύσουν ...Ο φασισμός έλεγχε τη Δημοκρατία, για να μην την καταλύσει ο κομμουνισμός. Με τον τρόπο αυτόν η αστική Δημοκρατία έγινε φασιστική, χωρίς κανένας να μπορεί ν' αντιδράσει.

 Αυτό ήταν το μέγα επίτευγμά τους. ΌΛΑ τα αστικά κόμματα - σε αυτό το κατ' επίφαση δημοκρατικό σύστημα - έχουν μια βασική δομή, η οποία μοιάζει με την κομμουνιστική και άρα και τη ναζιστική. Πάνω στα λενινιστικά πρότυπα είναι εξ' αρχής φτιαγμένα όλα τα αστικά κόμματα ...Τα κόμματα των "ηγετών", οι οποίοι είναι πάντα "επαγγελματίες" ...Των "ηγετών" αυτών, που κανένας δεν γνωρίζει ποιοι είναι τα αφεντικά τους ή οι στόχοι τους ...Των "ηγετών" αυτών, που για τους οπαδούς ψηφοφόρους τους έχουν την ίδια περίπου γνώμη που είχε ο Λένιν για τους δικούς του ...Τους θεωρούν χαϊβάνια, που μπορούν κάθε τέσσερα χρόνια να τους δουλεύουν για να τους ψηφίσουν και μετά είναι ελεύθεροι να κάνουν ανενόχλητοι ό,τι συμφέρει τόσο τους ίδιους όσο και τα αφεντικά τους.

Αυτά τα αστικά κόμματα-"είδωλα" είναι ΌΛΑ ίδια μεταξύ τους και έχουν την ίδια "παθογένεια" ...Την κομμουνιστική "παθογένεια". Αυτή είναι η "επιτυχία" των σχεδιαστών τους. Όπως έβλεπε ο πράκτορας των Γερμανών Λένιν τους Ρώσους κομμουνιστές, έτσι βλέπει, για παράδειγμα, ένας Εβραίος Παπανδρέου τούς πασοκτσίδες ή ένας δωσίλογος Καραμανλής τούς νεοδημοκράτες. Κάπως έτσι μας αντιλαμβάνεται ένα κομμουνιστικό σκουπίδι, που παριστάνει τον δημοκράτη - όπως ο Πάγκαλος - όταν μας λέει ότι "μαζί τα φάγαμε". Όλοι αυτοί, δηλαδή, νομίζουν ότι νομιμοποιούνται να κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί είναι "ηγέτες" είτε "αγυρτών" είτε "αφελών" ...Είναι "ηγέτες" είτε κουτοπόνηρων, οι οποίοι θέλουν να βολευτούν μέσω του κόμματος, είτε απλά είναι βλάκες και υποστηρίζουν ένα κόμμα με τη λογική που κάποιος υποστηρίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα ...Αυτό είναι το κομμουνιστικό "πατρόν" των σύγχρονων αστικών κομμάτων. Γι' αυτόν τον λόγο στις αστικές Δημοκρατίες όχι απλά επιτρέπουν αλλά ενθαρρύνουν και χρηματοδοτούν τούς κομμουνιστές να δραστηριοποιούνται στα Πανεπιστήμια.
Αποτέλεσμα εικόνας για ρουσοπουλος
Εκεί "ψαρεύουν" οι πάντες τα φασιστικά στελέχη ...Αυθεντικά φασιστικά στελέχη με συγκεκριμένη νοοτροπία. Από εκεί "ψώνισε" έναν Ρουσόπουλο η δεξιά ΝΔ και από εκεί "ψώνισε" το αριστερό ΠΑΣΟΚ έναν Πάγκαλο. Εκεί οι Μπολσεβίκοι τού κομμουνισμού ή της αστικής τάξης "ψαρεύουν" τα στελέχη τους, αλλά και τα χαϊβάνια που θα τους αντιλαμβάνονται σαν αρχηγούς ...Τα χαϊβάνια, τα οποία ξεκινάνε ως κατά φαντασίαν "επαναστάτες" και στη συνέχεια γίνονται αγύρτες θεσιθήρες, που θα "περιβάλλουν" τους λενινιστές "εθνοπατέρες" και θα παρασύρουν τους πολλούς αφελείς.

Με αυτόν τον τρόπο οι Σιωνιστές δημιουργούν σε όλα κράτη τα κόμματα-"είδωλα", τα οποία, ανεξαρτήτως της όποιας ιδεολογίας φέρουν ως "βιτρίνα", λειτουργούν καθαρά λενινιστικά. Αυτό είναι το όλο κόλπο. Εκμεταλλεύονται την κομμουνιστική "εμπειρία" στην εσωτερική τους λειτουργία και μεταφέρουν απλά μια διαφορετική "βιτρίνα", παίζοντας το παιχνίδι τού δήθεν μεταξύ τους ανταγωνισμού, όπως αυτός "ορίστηκε" από τα κομμουνιστικά και ναζιστικά κόμματα.

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τον λόγο που μιλάμε για κατ' επίφαση δημοκρατικό σύστημα. Όταν οι Σιωνιστές ελέγχουν τις ηγεσίες των κομμάτων σε όλα τα κράτη, ευνόητο είναι ότι ελέγχουν και τα ίδια τα κράτη ...Απλά πράγματα. Όταν μπορείς σε ένα κόμμα εξουσίας να ελέγχεις απόλυτα την ηγεσία του, σημαίνει πως, όταν όλα τα κόμματα εξουσίας είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους, μπορείς να ελέγχεις ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο ενός κράτους. Αυτό είναι απόλυτος φασισμός, γιατί στην πραγματικότητα ελέγχεις απόλυτα τον λαό. Όταν ελέγχεις απόλυτα όλες τις πιθανές και απίθανες επιλογές τού λαού, σημαίνει ότι η Δημοκρατία και οι διαδικασίες της είναι απλά ένα "σώου" για αφελείς ...Ένα "σώου", το οποίο - ειδικά εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες στην εποχή των Μνημονίων - το είδαμε να συμβαίνει με τρόπο αποκαλυπτικό ...Αντιμνημονιακοί, που κέρδιζαν τις εκλογές και γίνονταν Μνημονιακοί, για να εναλλαχθούν ξανά στους ίδιους ρόλους στις επόμενες εκλογές.

Όμως, για να γίνει αυτό με τον απόλυτα αξιόπιστο τρόπο, θα πρέπει να υπάρχει - και να προστατεύεται ως "κόρη οφθαλμού" - ένα αυθεντικό κομμουνιστικό κόμμα ...Ένα κόμμα, το οποίο θα λειτουργεί ως αυθεντική "πληγή", για να μπορεί με τη σειρά του να "μολύνει" όλο το πολιτικό σκηνικό με συγκεκριμένο "πύον" ...Ένα κόμμα, το οποίο από τη μία θα φαίνεται πως απειλεί μόνιμα τη Δημοκρατία και από την άλλη θα δημιουργεί κομματικό πρότυπο λειτουργίας. Πάνω στο "πατρόν" ενός ΚΚΕ θα σχεδιάζονται όλα τα κόμματα και πάνω στον "πατρόν" μιας Πανσπουδαστικής θα σχεδιάζονται όλες οι φοιτητικές "παρατάξεις". Το δεύτερο θα "τροφοδοτεί" με στελέχη το πρώτο και το πρώτο θ' ανταποδίδει με χρήμα, ώστε να συνεχίζεται επ' άπειρον ο ίδιος "κύκλος". Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν και λειτουργούν με κρατικές χρηματοδοτήσεις όλα τα κομμουνιστικά κόμματα.

Με αυτόν τον τρόπο οι Σιωνιστές δημιουργούν τους "Μπολσεβίκους" τής κάθε εποχής ...Αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι μετά θα "φιλτράρουν" στις διάφορες "υπηρεσίες" ...Είτε αυτές λέγονται ΣΤΑΖΙ είτε CIA είτε Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είτε Σοσιαλιστική Διεθνής κλπ., δεν έχει σημασία. Έτσι αναπαράγεται ο λενινισμός των χαφιέδων και του φασισμού. Εκεί βρίσκονται οι Σιωνιστές και "φιλτράρουν" τα πρόσωπα εκείνα, τα οποία θα ηγηθούν των κρατών ή θα στελεχώσουν διεθνή όργανα και υπηρεσίες. Απλά αυτοί, οι οποίοι κάποτε ονομάζονταν "επαγγελματίες επαναστάτες" και ήταν χαφιέδες και πράκτορες των Σιωνιστών, σήμερα ονομάζονται "επαγγελματίες πολιτικοί" και είναι ακριβώς ίδιοι με τους προηγούμενους.
Ο μόνος στόχος όλων αυτών των "επαγγελματιών" είναι η εξουσία. Κύρια μέριμνά τους είναι το δικό τους προσωπικό "αφήγημα", προκειμένου να ξεχωρίσουν οι ίδιοι προσωπικά ανάμεσα στους ομοίους τους. Κύριο μέλημά τους είναι να βρουν ένα "ψέμα" ή μια μεγάλη "υπόσχεση", για να "κλέψουν" την εξουσία. Αν το καταφέρουν αυτό, δεν έχουν πρόβλημα να παραμείνουν στην εξουσία ακόμα και με τη βία που τους προσφέρουν οι μηχανισμοί τής εξουσίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια, εφόσον τα αφεντικά παραμένουν πάντα τα ίδια. "Επαναστάτες" και "επαναστατικά" είναι μόνον ό,τι "πουλάνε" οι δικοί τους άνθρωποι, για να "κλέψουν" όπως μπορούν οι ίδιοι την εξουσία. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως εχθρικά και ως εκ τούτου απαγορευμένα.

Μέσα στα όρια που θέτουν ο κομμουνισμός και ο ναζισμός γίνονται όλα τα πολιτικά παιχνίδια τής δήθεν δημοκρατίας. Με τη βία τού κομμουνισμού το σκουπίδι ο Λένιν πήρε την εξουσία πάνω στα έθνη τής Σοβιετικής Ένωσης, θέτοντας το ένα φασιστικό αριστερό όριο. Με τη βία τού αντικομμουνισμού το σκουπίδι ο Χίτλερ πήρε την εξουσία πάνω στα γερμανική έθνη, θέτοντας το άλλο φασιστικό δεξιό όριο. Όλοι οι υπόλοιποι "παίζουν" ανάμεσα στα όρια αυτά, παριστάνοντας τους σοσιαλοδημοκράτες ή τους χριστιανοδημοκράτες. Αυτό επαναλαμβάνεται διαρκώς σε όλα τα κράτη και σε όλα επίπεδα της εξουσίας. Όλα μοιράζονται εξίσου σε ανθρώπους, οι οποίοι εξ αρχής έχουν συμφωνήσει σε τέτοιου είδους μοιρασιές, εφόσον οι πάντες έχουν τα ίδια αφεντικά.
Κανένας δεν διαμαρτύρεται και δεν ανατρέπει κανέναν, γιατί όλοι είναι μέσα στο κόλπο ...Όλοι είναι "επαγγελματίες πολιτικοί" επικεφαλής λενινιστικών κομμάτων, είτε αυτά ονομάζονται "λαϊκά" είτε "σοσιαλιστικά". Η "μοσχαροκεφαλή" τής φωτογραφίας είναι άλλος ένας "επαγγελματίας πολιτικός", ο οποίος ελέγχθηκε από τα σιωνιστικά όργανα πριν καν εμείς μάθουμε την ύπαρξή του. Είναι ο σημερινός μεθύστακας Γιούγκερ, ο οποίος παριστάνει τον ηγέτη τής Ε.Ε. και ο οποίος είναι Ευρωβουλευτής από τα 25 του χρόνια. Πώς και με ποια κριτήρια ένας νέος των είκοσι-κάτι χρόνων μπορεί να "επιλεγεί" ως μελλοντικός ηγέτης; Δεν έχει "πίσω" του μια "πορεία", που να δικαιολογεί τη "διάκρισή" του ανάμεσα σε ομοίους. Μόνον με κριτήρια υποταγής μπορεί να γίνει σε μια τέτοια ηλικία ένας τέτοιος διαχωρισμός, και τέτοιος έγινε. Κάποιοι υπόσχονται τα πάντα στα αφεντικά και προωθούνται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Όλοι αυτοί έχουν συμφέροντα από την αναξιοκρατία και αυτήν υποστηρίζουν, προκειμένου να σπρώχνουν και να σπρώχνονται οι ανάξιοι και οι άχρηστοι μεταξύ τους.
Όλα λειτουργούν επάνω στο ίδιο μοντέλο και γι' αυτό έχουμε σήμερα το φαινόμενο επί καπιταλιστικού θριάμβου - και με τον κομμουνισμό καταδικασμένο - οι περισσότεροι των πολιτικών να είναι "πρώην" κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές σε ένα πολιτικό περιβάλλον χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Είναι οι πιο έμπειροι στη σύσταση συμμοριών και στις συνωμοτικές συμπεριφορές με στόχο την επικράτηση των αναξίων ...Απλά πράγματα, τα οποία απλά επαναλαμβάνονται μέσα στο χρόνο. Έχοντας εξασφαλισμένη την υποταγή τέτοιων πολιτικών - και με τη γνώση που έχουν πάνω στη διαχείριση της εξουσίας - οι Σιωνιστές επιχειρούν χωρίς φόβο τα άλματα προς τον απόλυτο συγκεντρωτισμό τής εξουσίας. Όταν οι Σιωνιστές, μέσω του κομμουνιστικού κόλπου, ελέγχουν τις πολιτικές εξουσίες ΟΛΩΝ των κρατών τής Ευρώπης, δεν τους είναι δύσκολο να τις φορτώσουν με ένα "όραμα" ως άλλοθι, για να τις εντάξουν σε ακόμα πιο μεγάλους και ακόμα πιο αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς.

Όταν ελέγχεις όλες τις κυβερνήσεις τής Ευρώπης, δεν είναι δύσκολο να επιχειρήσεις ένα ακόμα πιο υψηλό "άλμα" ...Δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια Ε.Ε. στα πρότυπα της Σοβιετικής Ένωσης ή της Γερμανίας τής Βαϊμάρης ...Υπάρχει η τεχνογνωσία ελέγχου των λαών, όπως υπάρχει και το "όπλο" τού δημοκρατικού "σώου" των δήθεν εκλογών επάνω σε δήθεν επιλογές ...Υπάρχει η τεχνογνωσία των "πολίτμπιρο", τα οποία ελέγχουν την "ορθοδοξία" των μηχανισμών και αυτό είναι που κάνουν τα κεντρικά "όργανα" των "λαϊκών" και των "σοσιαλιστικών" κομμάτων. Αυτό, δηλαδή, το οποίο εμείς "βλέπουμε" ως Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Για τους εμπνευστές του έχει ξαναγίνει ...Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί το "πατρόν" των εβραϊκής ιδιοκτησίας πολυεθνικών κρατών ...Το μοντέλο αυτό, δηλαδή, επάνω στο οποίο χτίζεται ένα κράτος με "αφανείς" ιδιοκτήτες τούς Εβραίους και εις βάρος τού έθνους ή των εθνών που το συνθέτουν ...Το μοντέλο αυτό, το οποίο είδαμε να εφαρμόζεται στη Σοβιετική Ένωση των Ρώσων, των Λιθουανών, των Ουζμπέκων, κλπ. ...Το μοντέλο αυτό, το οποίο είδαμε να εφαρμόζεται στη Γερμανία των Πρώσων, των Σαξόνων και των Βαυαρών. Γι' αυτόν τον λόγο, όσο και να ψάξει κάποιος στην "ιστορία" τής Ε.Ε., θα δει ότι ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές της είναι κατά "σύμπτωση" είτε Γερμανοί είτε κομμουνιστές.
 Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά που λέμε με το σημερινό "Μακεδονικό" ζήτημα; ...Την εξής απλή: Αυτό είναι το "μοντέλο" που θέλουν να φορέσουν στην "Ενωμένη Μακεδονία" τού μέλλοντος ...Τη μελλοντική "Μακεδονία" σιωνιστικής ιδιοκτησίας "επάνω" σε Έλληνες, Βούλγαρους ή Αλβανούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τους "Μακεδόνες" μακριά απ' οποιαδήποτε ελληνική παράδοση και πολιτισμική κληρονομιά. Δημιουργώντας τη "Βόρεια Μακεδονία", ξεκινούν τις διαδικασίες "ενοποίησής" της με κάποια "Νότια", την οποία οι ίδιοι από τώρα γνωρίζουν. Σε αυτόν τους τον στόχο τούς είναι απαραίτητο το λενινιστικό ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ των χαφιέδων τού Σιωνισμού ...Το ανθελληνικό από τη φύση του ΚΚΕ. Χωρίς αυτό το ΚΚΕ δεν θα μπορούσαν να δρομολογήσουν το παραμικρό. Γι' αυτόν τον λόγο το αφήνουν να προκαλεί από τον Ιερό Βράχο, χωρίς να τιμωρείται κανένας ..."Μήνυμα" ετοιμότητας στέλνει στα αφεντικά του από την Ακρόπολη.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: