Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Τι τρέχει με τον Ντόναλντ; Γερμανοί και κατεστημένο στην Αμερική στάζουν δηλητήριο εναντίον του....Ο Ντόναλντ δεν θέλει ψυχρό πόλεμο με τους Ρώσους. Τα βάζει με τους προκατόχους του και κάποιοι βλέπουν εφιάλτες...Τι έγραφε ο Τραιανός;

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ εικονεσΕίναι πλέον φανερό πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο οριακό. Η παγκόσμια δημοκρατία πλέον —και όχι μόνον η αμερικανική— βρίσκεται σε κατάσταση σήψης. Το φαινόμενο, το οποίο περιγράφουμε, δηλαδή, δεν είναι άσχετο με την Ευρώπη, τον Μπαρόζο και βέβαια την Goldman Sachs, η οποία εντελώς προκλητικά και απροκάλυπτα τον προσέλαβε μετά την ολοκλήρωση της θητείας του. Τα πάντα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Οι Σιωνιστές Εβραίοι έχουν αλώσει το αμερικανικό πολιτικό σύστημα και χρησιμοποιούν τα μέσα και την ισχύ τού κράτους των ΗΠΑ, για να εξυπηρετούν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν τις ΗΠΑ, θέλουν μέσω αυτών να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο.

Το μόνο, που φοβούνται, είναι ένα "ατύχημα" ...Ένα "ατύχημα", το οποίο δεν είναι απίθανο να συμβεί, όταν υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας, όπως είναι η βούληση τού λαού ...Ένα "ατύχημα", το οποίο δεν είναι απίθανο, όταν αυτός ο λαός είναι εξοργισμένος απ' αυτά τα οποία βλέπει και δυσαρεστημένος με αυτά τα οποία ζει ...Ένα "ατύχημα", το οποίο είναι πιθανό να συμβεί, αν ο φτωχός κόσμος εκλάβει την ψήφο του ως μια ανέλπιστη ευκαιρία να τιμωρήσει τους πλούσιους και βολεμένους τής Νέας Τάξης...

...Ένα "ατύχημα", το οποίο το είδαμε να συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου κυβέρνηση και βολεμένοι νεοταξίτες έβαλαν τον λαό σε ένα δύσκολο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο απ' ό,τι περίμεναν ...Ένα "ατύχημα", το οποίο το είδαμε να συμβαίνει στη Βρετανία, όπου οι άνεργοι των "Σάντερλαντ" της επαρχίας τιμώρησαν τους πλούσιους νεοταξίτες τού λονδρέζικου City, οι οποίοι βολεύονταν με την ΕΕ. Αλίμονό τους αν οι Αμερικανοί θελήσουν μέσω μιας "σφαλιάρας" στη Χίλαρι να τιμωρήσουν τη Νέα Τάξη των βολεμένων και των τοκογλύφων. Αλίμονό τους, δηλαδή, αν ο αμερικανικός λαός δει τις εκλογές ως ένα ιδιότυπο "δημοψήφισμα" για την Νέα Τάξη ...Θα τους χτυπήσει αλύπητα. 

Αυτός βέβαια είναι και ο μεγάλος εφιάλτης τους ...Ένας εφιάλτης, ο οποίος δεν αφορά μόνον τους Σιωνιστές τοκογλύφους, αλλά και τα δολοφονικά "δουλικά" τους ...Ένας εφιάλτης, ο οποίος αφορά και όλους τους συνενόχους τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης. Όλα τα "σκουπίδια", τα οποία έχουν προδώσει τους λαούς τους και κυβερνούν τις χώρες τους ελέω Νέας Τάξης, έχουν λόγο να ενδιαφέρονται για τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ ...Έχουν λόγο να ενδιαφέρονται για τους εκλεκτούς των αφεντικών τους. Είναι δηλαδή θέμα προσωπικής τους ασφάλειας η επιβίωση της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, ότι ακόμα και οι σταλινικοί χαφιέδες —στους οποίους αναφερθήκαμε— τάσσονται αναφανδόν υπέρ τής Χίλαρι. Δεν σέβονται καν τα προσχήματα. Τσίπρας, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρέντσι, Κάμερον, Μέι, Ολάντ κλπ. ...Όλο το "σκουπιδαριό", που πρόδωσε την Ευρώπη, τάσσεται με τη Χίλαρι και άρα με τους νέους εργοδότες τού σταλινικού Μπαρόζο. Όλοι όσοι για τον άλφα ή βήτα λόγο "τιμωρήθηκαν" από τους λαούς τους σε δημοψηφίσματα, είναι κατά "σύμπτωση" υπέρ τής Χίλαρι. Αυτό και μόνον να σκεφτεί ένας Αμερικανός ψηφοφόρος, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
 Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννα τσιπρας κλιντον
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εφιάλτη. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, όλοι αυτοί θα είναι σε "συναγερμό" επιβίωσης. Ως εκ τούτου θα κάνουν και θα πουν οτιδήποτε θα τους βοηθήσει να φέρουν εις πέρας τον σχεδιασμό τους, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες. Θα κάνουν τα πάντα, για να μην βρεθούν "απέναντι" στον λαό σε μια δημοψηφισματικού τύπου "διελκυστίνδα".

Θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν με όλα τα μέσα. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την όποια δημοφιλία έχουν οι δικοί τους "υπάλληλοι". Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα απίθανα. Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε να χρησιμοποιούν όλους τους γνωστούς Celebrities ...Από τον Μπόνο και τη Λόπεζ μέχρι τη Μαντόνα, οι πάντες έχουν βγει στο κυνήγι τής "αλεπούς" και υπόσχονται στους πάντες τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα ΠΑΝΤΑ. Όλα τα γνωστά "κλισέ" των politically correct της Νέας Τάξης θα τα στρέψουν εναντίον τού Τραμπ γιατί ο ΙΔΙΟΣ τα "έλκει" σύμφωνα με το "σενάριο".

Θα βγουν οι "ευαίσθητοι" να τον κατηγορήσουν για ρατσισμό, οι γυναίκες για σεξισμό και μέχρι και οι Εβραίοι μπορεί να θυμηθούν πως είναι αντισιωνιστής. Αυτός θα τους κάνει "πάσες" και αυτοί θα "καρφώνουν" μέχρι τις εκλογές. Σε αυτό το στημένο "παιχνίδι" για την ομαλή διαδοχή τού Δικτάτορα της Ουάσιγκτον πρωταγωνιστεί με τον πιο γελοίο τρόπο και ο ίδιος ο Ομπάμα. Είναι θέμα επιβίωσης γι' αυτόν να κάνει τον Καραγκιόζη, γιατί, αν γίνει κανένα "ατύχημα" και νικήσει ο παντελώς αναξιόπιστος "κομπάρσος", τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ζούμε σε έναν κόσμο επικίνδυνο, όπου η πληροφορία τρέχει πιο γρήγορα κι απ' την ταχύτητα τού φωτός.

Είτε αυτός ο "κομπάρσος" υποχωρήσει από τις κόκκινες "γραμμές" τής Νέας Τάξης εκούσια —γιατί δεν τον αφορούν— είτε ακούσια —λόγω αδυναμίας— οι προκάτοχοί του κινδυνεύουν να έχουν την τύχη τού Χίτλερ και του Μουσολίνι. Αυτό το γνωρίζει ο Ομπάμα και αυτό τον τρομοκρατεί. Είναι πολύ νέος και έχει πολύ μικρά παιδιά για να κάνει τη ζωή τού ελεύθερου-"φυλακισμένου" Κίσινγκερ. Αν αντιληφθούν τον ρόλο του τα εκατομμύρια των θυμάτων του, δεν θα είναι εύκολη και μακρά η παραμονή του σε αυτόν τον Πλανήτη.

Κάποιος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και τη δυστυχία εκατομμυρίων, έχει σοβαρούς λόγους να παριστάνει τον κλόουν, για να διεκδικήσει μια υποτυπώδη συμπάθεια από τον κόσμο ...Έχει σοβαρούς λόγους να αγωνιστεί, για να μην "σπάσει" η "αλυσίδα" τής συνενοχής ...Έχει σοβαρούς λόγους για να εξασφαλίσει την "ενθρόνιση" ενός αδίστακτου διαδόχου, ο οποίος θα τον προστατεύσει με όλα τα μέσα, όπως έκανε και ο ίδιος με τον προκάτοχό του όταν ήταν η δική του η σειρά ...Έχει σοβαρούς λόγους να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να εκλεγεί η "συμμορίτισσα" Κλίντον και να συνεχίσουν οι ΗΠΑ να προσφέρουν ασυλίες στους εκλεκτούς τους —ακόμα κι όταν ο κόσμος θα θέλει να τους "φάει" ζωντανούς—

58Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι το σύστημα το ίδιο δεν μπορεί να επιβιώσει. Είναι τόσο κακοσχεδιασμένο, που είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει. Δεν αρκεί ο "υπάλληλος" Πούτιν, για να "μαντρώσει" τους λαούς γύρω από τον κατ' ευφημισμό "Πλανητάρχη". Δεν φτάνουν τα "δόντια" τής ρώσικης "αρκούδας", για να εγκλωβίσουν τους λαούς στη "στάνη" των "λύκων". Δεν λειτουργεί το δίπολο, το οποίο νόμιζαν ότι θα τους προστάτευε. Έφτιαξαν ένα πολύ κακό αυτοκρατορικό σύστημα, το οποίο πρέπει να εγκληματεί καθημερινά, για να επιβιώσει στον λίγο χρόνο που έχει στην διάθεσή του και ταυτόχρονα έβαλαν τον εγκληματία αυτοκράτορα να "κάθεται" σε ένα αδύναμο και νομικά απροστάτευτο "σκαμνάκι" αιρετού άρχοντα.
"Θρόνο" μόνιμου αυτοκράτορα δεν μπορούσαν να φτιάξουν και νόμισαν ότι τη μονιμότητα θα την κατακτήσουν με τις εξυπναδούλες των "στημένων" reality shows. Τώρα οι αιρετοί δικτάτορες τρέμουν για το μέλλον τους και έχουν αρχίσει τα σφάλματα που τους εκθέτουν. Είναι θέμα χρόνου αυτό το φονικό σύστημα να πάρει μαζί του αυτούς τους φονιάδες. Είναι θέμα χρόνου να φτάσει το πρόβλημα στα "αφεντικά" τους ...Πεντακόσιοι άνθρωποι "είναι δεν είναι" αυτοί, οι οποίοι σήμερα "ματώνουν" την ανθρωπότητα των 6 δισεκατομμυρίων μελών ...Πεντακόσιοι άνθρωποι, οι οποίοι εύκολα επανδρώνουν ένα θεματικό "πάρκο" τού φασισμού ...κάπου στη Σιβηρία.

...Τικ τακ ...τικ τακ ...τικ τακ ...τελειώνει ο χρόνος...

http://eamb-

ydrohoos.blogspot.com/2016/10/amerikanikes-ekloges-

2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: