Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2018

Τι είναι αυτό; Στην Ελλάδα της κρίσης; Των αυτοκτονιών; Των λουκέτων; Της ανεργίας; Της βουβής στεναχώριας;


Διαβάζουμε την παρακάτω τρομακτική είδηση..
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας αναδρομικα

Αναδρομικά για τις παράνομες κρατήσεις που έγιναν επί 65 μήνες ετοιμάζεται να επιστρέψει η κυβέρνηση. Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι θα λάβουν, ανάλογα με τον βαθμό από 2.500 ως και σχεδόν 13.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαγγελία θα γίνει από τα χείλη του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς πλησιάζει και το 8μηνο που είχε η κυβέρνηση στη διάθεσή της για να συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Όλα δείχνουν ότι μετά την εξαγγελία της επιστροφής των αναδρομικών θα ξεκινήσει και η διαδικασία απόδοσης των χρημάτων στους δικαιούχους.

Υπολογίζεται ότι θα λάβουν τα αναδρομικά περίπου 250.000 ένστολοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι.

Το συνολικό ποσό των αναδρομικών εκτιμάται στα 450.000.000 ευρώ.

Τι λέει για όλα αυτά ο Υδροχόος..


Αντιλαμβανόμενοι πλέον την Ελλάδα σαν ιδιοκτησία τους, θέλουν να εξασφαλίσουν την απόλυτη εξουσία και για το απώτερο μέλλον. Από τη στιγμή που δεν θα χρειάζονται πλέον κάποιους "Παπανδρέου" για να αλώσουν το κράτος - εφόσον αυτό ήδη τους ανήκει ολοκληρωτικά - αυτό, το οποίο τους απασχολεί, είναι η διαιώνιση της κατάστασης ...Τους απασχολεί η εύκολη και σταθερή διαχείριση τής ιδιοκτησίας τους ...Τους απασχολεί η ασφαλής επιλογή των προσώπων, που θα μπουν στις θέσεις εξουσίας. Βασική τους επιδίωξη τώρα είναι να αλλάξουν το πολίτευμα. Αν προσέξει κάποιος, όλοι οι νεοταξίτες - δούλοι των δανειστών - τελευταία έχουν την άποψη ότι το Πολίτευμά μας πρέπει να αλλάξει. Κατά την άποψή τους - και για λόγους "δημοκρατίας" - θα πρέπει να πάμε από την Προεδρευόμενη Δημοκρατία στην Προεδρική Δημοκρατία ...Να ψηφίζουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ...Για λόγους δημοκρατίας και νομιμότητας.

 Οι φασίστες και οι παράνομοι, δηλαδή, κόπτονται για τη Δημοκρατία και την νομιμότητα. Γιατί αυτό το όψιμο ενδιαφέρον; ...Γιατί, με τα μέσα που διαθέτουν σε μια κατακτημένη χώρα, τους συμφέρει πιο πολύ να επιβάλουν ένα πρόσωπο στην πολιτική εξουσία παρά ένα κόμμα ...Ένα κόμμα, το οποίο πλέον τούς είναι άχρηστο, εφόσον έχουν κάνει τη δουλειά τους. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, θα βάζουν τους πολίτες στη λογική ενός τηλεπαιχνιδιού, όπου απλά θα ψηφίζουν ανάμεσα σε δικούς τους υποψηφίους για το ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα παραμείνει. Θα επιλέγουν μόνοι τους σε μυστικά δώματα τους υποψηφίους και θα κερδίζουν μονά-ζυγά, εφόσον πάντα θα γίνεται Πρόεδρος κάποια δική τους μαριονέτα.
Ποιος το σκέφτηκε αυτό; ...Κανένας από αυτούς ...Αυτό το λέει το Δέκατο Πρωτόκολλο"...Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των Προέδρων... Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον "Παναμά". Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας."
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της απόλυτης υποδούλωσης του ελληνικού κράτους από τους σιωνιστές ...Μια υποδούλωση, την οποία την πέτυχαν χάρη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ Παπανδρέου. Η Ιδρυτική Διακήρυξη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ήταν το "συμβόλαιο θανάτου" εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτό ως "διαβατήριο" - και τις "ευχές" της αμερικανικής πρεσβείας - μπόρεσαν και άρπαξαν την εξουσία εις βάρος του λαού. Οι σιωνιστές έγραψαν εκεί μέσα ό,τι ήθελαν να "ακούσουν" όλοι οι λαοί - και όχι μόνον οι Έλληνες - και στη συνέχεια προχώρησαν σε ένα σχέδιο εθνοκάθαρσής τους. Υποσχέθηκαν τα ΠΑΝΤΑ, δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ και τα πήραν ΟΛΑ. Αυτές είναι μπίζνες των σιωνιστών. Τώρα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσουν τα κεκτημένα τους. Γι' αυτόν τον λόγο θα πληρώνουν μόνον όσους έχουν ανάγκη για την ασφάλειά τους ...Τους δικαστικούς και τους ένστολους και βέβαια τους "μιντιάρχες". Μέσα δηλαδή σε μια θεόφτωχη κοινωνία πάντα θα υπάρχουν χρήματα μόνον γι' αυτούς.
Αυτό δεν είναι που βλέπουμε και καθημερινά; Τα ψέματα, τα οποία αποτυπώνονται μέσα στις "διακηρύξεις" και οι μυστικές συμφωνίες, οι οποίες κρύβονται πίσω τους, έχουν αποκαλυφθεί πλέον. Αυτά μας οδήγησαν στη σημερινή φτώχεια και αθλιότητα. Μια φτώχεια, όμως, η οποία δεν μας αφορά όλους εξίσου ...Οι δικαστικοί καθημερινά "αυτοδικαιώνονται" με τις αποφάσεις τους ...Οι ένστολοι είναι οι μόνοι, οι οποίοι παίρνουν υποσχέσεις μισθολογικών αποκαταστάσεων ...Οι μιντιάρχες συνεχίζουν να παίρνουν δάνεια, χωρίς κανένα προαπαιτούμενο.
Αυτό, πριν το δούμε να συμβαίνει - και άρα να το περιγράψουμε - το έλεγε το Έβδομο Πρωτόκολλο"...Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.  
Σ' όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.
Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του. Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ' αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η "μεγάλη δύναμη", δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας."
Δυστυχώς για τον Κίσινγκερ, ο οποίος πρόσφατα έδωσε σε κάποιο χειρουργείο μια μάχη για τη ζωή του, θα είναι ζωντανός όταν θα βλέπει να πέφτει σαν "τραπουλόχαρτο" ο σχεδιασμός τον οποίον υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα επιβιώσει και ο θρίαμβός τους εναντίον των μισητών Ελλήνων δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Οι Έλληνες, για λόγους που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον, θα βρουν τα αποθέματα δύναμης, πολιτισμού και πίστης και θα επιβιώσουν. Θα αποδείξουν για άλλη μία φορά στην τεράστια ιστορική πορεία τους ότι μπορούν πάντα να νικάνε ...Πάλι θα φωνάξουν εναντίον των κατακτητών ΑΕΡΑ. Αυτήν τη φορά όμως θα φωνάξουν: "Αέρα, να φύγει η χολέρα" ... Μια "χολέρα", η οποία πλέον έχει ονοματεπώνυμο.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/09/to-symbolaio-thanatou-enos-ethnous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: