Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Κατάλαβες γιατί έριξαν τον συντηρητικό Ραχόι οι Γερμανοί; Πραξικόπημα έγινε και το βούλωσαν όλοι στην Ισπανία. Στο κόλπο και ο Τσίπρας. Ο "δημοκράτης" του νότου. Το άγρυπνο μάτι των Γερμανών. Χωρίς την Ισπανία των σοσια-ληστών καμία τύχη δεν θα είχε η σταλινικιά Μέρκελ δεδομένου της αλλαγής στην Ιταλία. Μόνη της θα έμεινε μαζί με τον ρουφιάνο της. Το κεφάλι στον τοίχο θα χτύπαγε ο σπαστικός Βαυαρός Ζεεχόφερ. Frontex: Η Ισπανία, μια νέα κύρια διαδρομή για τους μετανάστες στην Ευρώπη...


«Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι τώρα η Ισπανία, που αναδεικνύεται σε μια νέα κύρια διαδρομή για τους μετανάστες στην Ευρώπη» λέει ο διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λετζερί, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα WELT AM SONNTAG.
Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ ισπανια
Τον Ιούνιο, είχανε περίπου 6.000 παράτυπους μετανάστες από την Αφρική στη Δυτική Μεσόγειο. «Εάν οι αριθμοί ανέβουν εκεί όπως γίνεται τελευταία, αυτό το μονοπάτι θα γίνει το πιο σημαντικό», προειδοποιεί ο Λετζερί. Περίπου οι μισοί από αυτούς ήταν Μαροκινοί, οι άλλοι ήταν από τη Δυτική Αφρική. Όπως επισημαίνει η Frontex, οι μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική έχουν εναλλακτική διαδρομή, μέσω του Μαρόκου προς την Ευρώπη.

Ο Λετζερί υποστήριξε την ανάγκη προώθησης του σχεδίου για διεθνείς εγκαταστάσεις στέγασης στην Αφρική, ώστε κανείς να μην ελπίζει ότι θα μεταφερθεί στην Ευρώπη μετά τη διάσωση του. «Εάν ο αυτοματισμός αυτός δεν υπάρχει πλέον, μπορούμε να καταπολεμήσουμε επιτυχώς το εγκληματικό επιχειρηματικό μοντέλο», δήλωσε ο Λετζερί.

Συνολικά, λιγότεροι μετανάστες και πρόσφυγες φτάνουν στις ακτές της Ευρώπης σε όλη τη Μεσόγειο, όπως αναφέρουν τα Ηνωμένα Έθνη. Από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Ιουλίου, έφτασαν εφέτος περίπου 46.500 -παιδιά, γυναίκες και άνδρες- σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στη Γενεύη. Την ίδια περίοδο του 2017, υπολογίζεται ότι είχαν φθάσει περισσότεροι από 101.000 άνθρωποι, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν από τη Μεσόγειο στην Ευρώπη, ενώ από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις αρχές Ιουλίου του 2016, υπήρχαν 232.000 μετανάστες και πρόσφυγες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κάνε ένα κλικ εδώ http://perimajestic.blogspot.com/2018/06/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: