Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Αυγούστου 06, 2018

Κατήφορος! Σε μια κατεστραμμένη κυριολεκτικά κοινωνία μας επιστρέφει στις παλιές δεσμεύσεις Καμμένου....Δέσμευση Μητσοτάκη για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας με νέους εργαζομένους στον τομέα της εστίασης. Οι εργαζόμενοι του μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο όλων, όπως ανέφεραν, την ανασφάλιστη εργασία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι οι επιχειρηματίες έχουν υποχρέωση να ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους και να τηρούν τις υποχρεώσεις της εργατικής νομοθεσίας. Σημείωσε, παρεμπιπτόντως, ότι η αύξηση των φόρων -ειδικά του ΦΠΑ- στην εστίαση, έχει οδηγήσει σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και υπενθύμισε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% -και σε δεύτερο χρόνο στο 11%.


Τίποτα απολύτως! Όλα γραμμένα σε χαρτοπετσέτες...κανένα σχέδιο. Καμία καινοτομία. Τον ενδιαφέρει ο καφές και τα στραγάλια. Μια από τα ίδια που φώναζε και ο Καμμένος. Για επενδύσεις ούτε λόγος...να γεμίζουν απλά οι καφετέριες και άγιος ο θεός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: