Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018

Είδες ο Βούτσιτς; Ο νεοταξίτης Βούτσιτς θα παραδώσει το Πρέσεβο; Είναι η πρώτη φορά που η Σερβία τάσσεται επίσημα υπέρ της ανταλλαγής αυτής την οποία ενθαρρύνουν οι ΗΠΑ, δεν διαφωνούν οι Ρώσοι και συμφωνεί η ΕΕTo πραγματικό όνομα του διπλωμάτη σιωνιστή Richard Holbrooke ( απεβίωσε) ήταν το “Samuel Moos"

Την περίοδο 1993-96 μεσουρανούσε στον Λευκό Οίκο του Κλίντον, μια νυφίτσα με μίσος προς κάθε τι ορθόδοξο ο σιωνιστής David Scheffer. Δεξί χέρι της Madeleine “Korbel” Albright που ελέγχει τηλεπικοινωνίες, real estate στο Κόσοβο και όχι μόνο. Το Κόσοβο, η Σερβία, το Μαυροβούνιο ανήκουν σε ξένες εταιρείες. Σκόντα, Nonprofit Ltd, China Railway International Group με νέους σταθμούς τραίνων στα Βαλκάνια. Μόναχο-Βελιγράδι, Σπλιτ-Βουδαπέστη με νέα τραίνα. Η Κίνα έχει μπει και στην Σερβία με σκοπό να εκσυγχρονίσει τον σιδηροδρομικό σταθμό με την εταιρεία Zhuzhou Locomotives με την αμερικάνικη Septa να επιβλέπει την όλη διαδικασία.

Το πραγματικό όνομα του Τίτο του κομμουνιστή ηγέτη της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας ήταν το Joseph Bronz, εβραϊκό φυσικά. Ο παππούς του ήταν Ραβίνος. Εξαιτίας του ταλαιπωρούμαστε με τα Σκόπια.

Περισσότερα  εδώ  http://perimajestic.blogspot.com/2017/11/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: