Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2018

Στην πραγματικότητα στο Σούνιο κρύβεται ο σταλινικός , ανάμεσα σε σωματοφύλακες και ειδικούς φρουρούς, μέχρι να φτάσουν τα συντρόφια από τα Σκόπια. Να κάνουν το "δημοψήφισμα" νοθεία εννοείται ,και να προχωρήσει στην βουλή για "έγκριση",απο την συμμορία. Κάτι κλυδωνισμοί με την τουρκική λίρα, το βοηθούν με το Κατάρ. Παίρνουν κάτι λίγες ανάσες. Ο Ντόναλντ απλά γραφικός όπως πάντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σουνιο

Ο Ερντογάν βοήθησε τον Τσίπρα, μετά από τις εντολές της εβραίας Μέρκελ. Τρέμουν μήπως και αγριέψουν τα πράγματα και δεν τους βγει να κλείσει το Μακεδονικό..


Εάν  δείτε οι συζητήσεις για την καταστροφική πυρκαγιά σταμάτησαν, με την "απελευθέρωση" των "ηρώων". 


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μερκελ ερντογαν

Ας ξυπνάμε λίγο...


Ανανέωση...όλα είναι έτοιμα!!


Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ είχε εχθές ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα την σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της γείτονος, η Καγκελάριος της Γερμανίας εξέφρασε υποστήριξη στις προσπάθειες της κυβέρνησης της πΓΔΜ για ενίσχυση της ευρωπαϊκής και ατλαντικής προοπτικής της χώρας.

"Η Καγκελάριος Μέρκελ επιβεβαίωσε την υποστήριξη της Γερμανίας στην επιτευχθείσα συμφωνία ανάμεσα στην "Μακεδονία” και την Ελλάδα, η οποία επιλύει την πολυετή διαφορά που αποτελούσε το βασικό εμπόδιο για την ένταξη της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας” στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Σε αυτήν την κατεύθυνση, υπογραμμίστηκε από κοινού ότι το δημοψήφισμα αποτελεί κορυφαία δημοκρατική πράξη και αντανάκλαση της απόφασης των πολιτών για το μέλλον της χώρας", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο Ζάεφ ενημέρωσε τη Μέρκελ σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας του δημοψηφίσματος και τόνισε ότι η κυβέρνησή του "είναι έντονα προσηλωμένη στην διαμόρφωση δίκαιων, δημοκρατικών και διαφανών συνθηκών για την υλοποίηση της δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ τόνισε ότι η κυβέρνησή του συνεχίζει της μεταρρυθμιστικές προσπάθειες....

Πηγή: Newmoney.gr

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ,ΕΔΩΣΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ,ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑΤΕΤΟΝ ...Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία αποστολή που έχουν πάρει να πουλήσουν την Μακεδονία , μετά θα πάρουν τα λεφτά για την παράδοση της Μακεδονίας μας και θα κάνουν εκλογές. Ο Τσίπρας τα λεφτά περιμένει απλά από την προδοσία για να φύγει. Είναι αδίστακτοι ψεύτες υποκριτές!